Bildirim
dijital thermometre ile bluetooht chipini baglama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
diyelim ki böyle bir örnek verdik sonuç ta nereye varmak istiyoruz söyleyebilirmisin? -
http://forum.donanimhaber.com/m_4387841/tm.htm
dikkat ediyorum da birisi birşey soruyor arkasından 5 kişi daha yanı şeyi soruyor. Aklıma şu geliyor ünv te hoca bir ödev veriyor , millet saldırıyor nete, sağa sola bakmadan direk soru ve cevap uğraşmadan eziyet çekmeden lüp cevap.
Bizde tartışıyoruz mühendislik ünvanı bu kadar zor olmalı olmamalı bilmem ne..
Vaktim ve param olsa şu an bu şekilde 5 tane mühendislik bitiririm.
Markan sen üzerine alınma dostum. Devam et. -
uzgunum ama equilibrium ben ayni kisiyiz arkadasimin nickinden gridiydimm bir deneme yapmak icin dh nasil diye baktim gayet ilgilendiler (ozeldende) bende uye oldum. Konu o verdigin adres, ayni yere yazmak istemedim bu karisiklik olmasin diye -
quote:
Orjinalden alıntı: GoFe
Bizde tartışıyoruz mühendislik ünvanı bu kadar zor olmalı olmamalı bilmem ne..
Vaktim ve param olsa şu an bu şekilde 5 tane mühendislik bitiririm.
sen benim sorumu sakin muhendislikle karistirma. Ben malesef baska bolumde oldugum icin 1yil lab calismalarina katilmadim o yuzden orda eksikligim var son senemde fikir degistirip(is bulma olanak) telecommunicationa gectim.
Ben sana projeyi biraz aciyim. Proje birden fazla sensor ile havadaki olculebilir seyleri sicaklik,co2 vs olcup bunu bluetooth chip i ile bilgisayara atip bunu gun icersindeki degerleri analiz edip bir rapor cikarticak program yazmak. Malesef bunu sadece digitalde yapmam da yetmiyor analog da da yapmam gerekiyor. Raporda bulunmasi gerekenler Tabiki bununla birlikte test raporlari ,hata oranlari,semalar,formuller yaptigin hersey bir deftere yazilip verilicek. Eger sen bunlari bana yapabilirsen ben senden daha ne istiyim alir anlima koyarim.
Bunlari aparttigimida dusunme cunku benim projem bu. Aradan aklima takilan bilmedigim birseyi hemen soruyorsam burdaki arkadaslarin beni sipsak yonlendirebilcekleri icin. Gordugun gibi projemden kucuk kisimlari soruyorum
-
abi bu formu bilgi paylaşımı olarak görüyorum ben bilg. müh son sınıf öğrencisiyim bir bitirme aldım altından kalkamıyorum nerden tutsam hep kararsız kalıyorum böyle yapsam olurmu diye soracak birini de bulamadım mi sizin dediğiniz gibi nete saldırıyorum.yani bişeler paylaşıp bişeler üretmek kötümü. hem sizden edindiğim tecrübelerle sizi usta görüyorum benden sonrakilerede inanıyorum bende elimden gelen yardımı yapacam -
bide abi projem sizinkine benziyo. bluetooth ile pc den araba kontrolü: ilk yapmak istediğim pc den bluetooth cihazı ile pic e bağlı bluetooth cihazına data göndermek bunun için pic16f877 kullanacam fakat benim bluetooth cihazı usb girişli olduğundan pic te rs232 çıkışlı olduğundan araya ft232bm(rs232<=>usb) koymayı düşünüyorum onuda ankaradan getirtecem İnşallah şimdi onunla uğraşıyorum fakat ben de fazla döküman yok mesela pic i ne ile programlayayım picbasic yada picC düşünüyorum;
fikirlerinize ve dökümanlarınıza acım,
saygılar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X