Şimdi Ara

Dijital tv kartı önerileriniz nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beyler ben bilgisayarıma dijital tv kartı almak istiyorum. Bu konuda uzman arkadaslardan tavsiye istiyorum. Bütçem 100 ytl civarıdır. Bu arada bugün z5500 ve samsung 226 bw lcd ekran alıcam bunların yanında birde hangi dijital tv kartını tavsiye edersiniz. Tv kartları hakkında pek bi araştırma yapmadım biraz aceleye geldi. Cevaplayanlara çok teşekkür ederim.

• skystar 2 tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

skystar 2 tavsiye ederim...
    kaliteli tv kartları 100 ytl nin biraz daha üzerinde, piyasada silikon tunerli kartlar var bunlar haliyle daha ucuz olmalarına karşın türksat uydusunda kanal bulma ve kanal geçme performansları pek parlak değil, skystar3, skyvision, skystar2 olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgerrard

kaliteli tv kartları 100 ytl nin biraz daha üzerinde, piyasada silikon tunerli kartlar var bunlar haliyle daha ucuz olmalarına karşın türksat uydusunda kanal bulma ve kanal geçme performansları pek parlak değil, skystar3, skyvision, skystar2 olabilir.

Alıntıları Göster
    kesinlikle avermedia dijital hybrid kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

kesinlikle avermedia dijital hybrid kart

Alıntıları Göster
    arkadaşımız kötü bir tavsiye yapmış, zannediyorum daha önce averin analog tv kartını kullanmış ama dijital tv kartı kullanmamış olabilir veya normal tunere sahip kartları hiç denememiş.

dijital tv kartı olarak avermedia'yı kesinlikle tavsiye etmem çünkü analog tv kartlarındaki başarısını dijitale taşımayan bir firma, silikon tunerli tv kartları, düşük sembol değerli kanalların bulmanızı engeller türksat uydusunda 40-50 kanal bulabilirsiniz aslında 220 küsür kanal mevcuttur, standart tuneri olan kartlarda kanal geçiş hızı 1,3 saniye arasındayken averde satın alan biri 7,10 saniyelik kanal geçişlerine kendini hazırlamalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgerrard -- 11 Eylül 2007; 14:17:39 >

• quote:

arkadaşımız kötü bir tavsiye yapmış, zannediyorum daha önce averin analog tv kartını kullanmış ama dijital tv kartı kullanmamış olabilir veya normal tunere sahip kartları hiç denememiş.

dijital tv kartı olarak avermedia'yı kesinlikle tavsiye etmem çünkü analog tv kartlarındaki başarısını dijitale taşımayan bir firma, silikon tunerli tv kartları, düşük sembol değerli kanalların bulmanızı engeller türksat uydusunda 40-50 kanal bulabilirsiniz aslında 220 küsür kanal mevcuttur, standart tuneri olan kartlarda kanal geçiş hızı 1,3 saniye arasındayken averde satın alan biri 7,10 saniyelik kanal geçişlerine kendini hazırlamalıdır.

Alıntıları Göster
    Bilgiler için teşekkür ederim beyler. skystar3 almayı düşünüyorum. Bu arada 226bw yi ve z5500 ü aldım vatandan. Şimdi 16.10 oranına uyumlu görüntü(kırparak filan) verecebiliyomu bu skystar3? 226bw ye göre uyumlu olması da önemli benim için.

• Fly dvb trioyu öneririm hem karasal yayınları da alıyor analog da digitalde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: alppars

Fly dvb trioyu öneririm hem karasal yayınları da alıyor analog da digitalde var
    fly dvb trio nun cardbasını kullanıyorum ayrı bir forumu var ilgilenen bakabilir
  • quote:

fly dvb trio nun cardbasını kullanıyorum ayrı bir forumu var ilgilenen bakabilir

Alıntıları Göster
    fly formu nerede bulamadım aynı kartı bende almak ıstıyorum.yardımcı olabılırsen memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: seafarer

fly formu nerede bulamadım aynı kartı bende almak ıstıyorum.yardımcı olabılırsen memnun olurum

Alıntıları Göster
    Evet forumda okudum fly dvb trio güzel bi karta benziyo. Skystar 3'te de kaliteli tuner kullanılmış diyolar. Sadece çanaktaki performansları açısından hangisi alınır sizce. Yani hızlı olması ve görüntünün net olması açısından sizce hangi kartı alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolak

Evet forumda okudum fly dvb trio güzel bi karta benziyo. Skystar 3'te de kaliteli tuner kullanılmış diyolar. Sadece çanaktaki performansları açısından hangisi alınır sizce. Yani hızlı olması ve görüntünün net olması açısından sizce hangi kartı alalım.

Alıntıları Göster
    skystar3 alablirsin fiyat ve perfonmans üründür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uxexes

skystar3 alablirsin fiyat ve perfonmans üründür

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende tv kartı bakıyorum.yanlız benimki harici olması lazım.galiba harici olanları recevir şeklinde kullanabiliyoruz demi?yani uydu kablosunu bağlayıp sonra tv ye bağlayabiliyoruz demi?
    digital olmasını istiyorum.teknosa da bir tane bulmuştum avermedia fakat analogtu.ayrıca scart girişi de küçüktü.bizim tv nin girişi büyük.ne önerirsiniz bu özelliklerde birşey olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: cm3589

arkadaşlar bende tv kartı bakıyorum.yanlız benimki harici olması lazım.galiba harici olanları recevir şeklinde kullanabiliyoruz demi?yani uydu kablosunu bağlayıp sonra tv ye bağlayabiliyoruz demi?
    digital olmasını istiyorum.teknosa da bir tane bulmuştum avermedia fakat analogtu.ayrıca scart girişi de küçüktü.bizim tv nin girişi büyük.ne önerirsiniz bu özelliklerde birşey olarak?

Alıntıları Göster
    dijital tv kartlarını receiver olarak kullanamazsın bilgisayara bağımlı çalışırlar, lcd televizyonun varsa ekran kartından vga çıkış verebilirsin, kaliteli ekran kartlarından kullanıyorsan en fazla hdmi çıkış verebilirsin.

• quote:

dijital tv kartlarını receiver olarak kullanamazsın bilgisayara bağımlı çalışırlar, lcd televizyonun varsa ekran kartından vga çıkış verebilirsin, kaliteli ekran kartlarından kullanıyorsan en fazla hdmi çıkış verebilirsin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sgerrard

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=54&productid=bd49622#tablnk

mesela bu ürünü tv ye takıp receiver şeklinde kullanamazmıyız?

• quote:

quote:

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=54&productid=bd49622#tablnk

mesela bu ürünü tv ye takıp receiver şeklinde kullanamazmıyız?

Alıntıları Göster
    kullanamazsın, gösterdiğin ürün analog tv kartı, lcd'nin analog yayınları alması için tv kartına değil antene ihtiyacı var.

• quote:

kullanamazsın, gösterdiğin ürün analog tv kartı, lcd'nin analog yayınları alması için tv kartına değil antene ihtiyacı var.

Alıntıları Göster
    flyın kartının farkı 3ü biarada olmasıdır analog-karasal-digital artı özellikleri de var ama silikon çiplidir ve donma hususunda sky iyidir.
  • quote:

flyın kartının farkı 3ü biarada olmasıdır analog-karasal-digital artı özellikleri de var ama silikon çiplidir ve donma hususunda sky iyidir.

Alıntıları Göster
    dijital seyrecekler için silikon tunerli kart usb kutu önermem, alıp da analog yayın ileride karasal yayınlara bakarım diyenler için silikon tunerliler uygundur.
  • quote:

dijital seyrecekler için silikon tunerli kart usb kutu önermem, alıp da analog yayın ileride karasal yayınlara bakarım diyenler için silikon tunerliler uygundur.

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=54&productid=bd49245

bu ürün de tv de çalışmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cm3589 -- 14 Eylül 2007; 21:39:09 >

• quote:

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=54&productid=bd49245

bu ürün de tv de çalışmaz mı?

Alıntıları Göster
    çalışmaz, tv için recevier alman lazım, dijital tv kartlarıyla bilgisayarda izlersin, ekran kartının svideo çıkışından görüntüyü iletirsin, lcd tv varsa ekran kartından vga çıkış verebilirsin.

• quote:

çalışmaz, tv için recevier alman lazım, dijital tv kartlarıyla bilgisayarda izlersin, ekran kartının svideo çıkışından görüntüyü iletirsin, lcd tv varsa ekran kartından vga çıkış verebilirsin.

Alıntıları Göster
    quote:

hımm.çok sağol kardeşim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.