Şimdi Ara

Dijital Tv Kartı tavsiye ve uygulamaya ait sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iyi akşamlar arkadaşlar

1-dijital tv kartı almak istiyorum doal olarak kullanım acısından en kolay en kalıtelısı kullan n arkadaslar tavsıyelerını yazabılır mı?

2-evde uydu yayını var receiver var merak ettigin dahili yada harici dijital tv kartı aldıgımda
    ben receivera giren kabloyu mu tv kartına sokucan yoksa cıkanı mı?
    bıde hangısını tv kartına baglarsam baglıyım kabloyu nasıl coklayacagım

receıverdan cıkanı baglamam gerekıyor ıse
    tv de ne ızlenırse bende pc de on ızlemem gerekıyor gıbı geldı

bu konuya hıc vakıf deılım
    yardımcı olursanız cok sevınırım

• 1. ben sigma digital tv kullanıcısıyım ve kullandığım üründen memnunum burada ürün tavsiyesi de yazarım ama çıkar çevreleri hemen üstüme saldırırlar, genel olarak skystar2den uzak durulmasını tavsiye derim.

2. ikisini de sokmamanda fayda var yapman gereken tekli lnb leri iki çıkışlı olanları ile değiştirmen, iki cihazda aynı anda istediğin yayını izleyebilmen ancak bu şekilde mümküm olabilir. tek kabloyu çoğaltman pc kartının uydu alıcının yanmasına hatta evinde yangın çıkmasına sebebiyet verebilir.
  • Skystar USB kullanıyorum. Skystar PCI ya da Skyvision PCI öneririm. Forumda daha önce açılan topiclerde her türlü kartı kullanan üyelerin kendi ağızlarından daha detaylı bilgiler alabilirsin. Kartı aldıktan sonra her türlü yardımı (EMU -key ve card sharing aracılığıyla şifreli kanalları çözme hariç) yaparız buradan. Zaten üst konulara bakarsan gerekli bilgileri alabilirsin..

İkincisi için sgerrard'ın söylediklerine ekleyeceğim birşey yok. Kesinlikle Twin (çift çıkışlı) LNB al, riske girme..
  • canak ta catıda lnb degıstır
    ordan odaya kablo cek e bıde o kablo dısardan gelcek pencere delıncek vs
    zor ıs olmada yapılırda

bı swıtch varmıs sanırım kablo coklamak ıcın
    1 gırıs 2 cıkıs kıbrıt kutusu bıgıb bısı

bu sekılde kullanan yok mu hıc
    dıjıtal tv kartlarına sız alıcı nerden tedartık edıyorsunuz?
  • quote:

bı swıtch varmıs sanırım kablo coklamak ıcın
    1 gırıs 2 cıkıs kıbrıt kutusu bıgıb bısı

arkadaşım bunu yazacağına keşke hiç cevap yazmasaydın, istersen akıl vereceğine ilk denemeyi kendi kendi evinde uydu alıcın ve tv kartınla dene istersen. bazı konularda akıl veren çok oluyor da işin bilen pek az.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv tavsiye ve bilgi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.