Şimdi Ara

Dijital uydu alıcı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkeze öncelikle iyi geceler...Forumda açtığım konuyla benzer konuları incelesemde tam olarak cevap alamadım ben şimdi yeni lcd tv aldım ve bitanede uydu alıcı almaya karar verdim size sorum bunlarda internet üzerinden modemle kanal izleme yada çanak üzerinden kanal izleme varmış bunun için dijital uydu alıcısı almam lazımmış hd için ve normal uydu alıcıiçin sizin önerdiğiniz marka ve model varmı şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: caneral

Arkadaşlar herkeze öncelikle iyi geceler...Forumda açtığım konuyla benzer konuları incelesemde tam olarak cevap alamadım ben şimdi yeni lcd tv aldım ve bitanede uydu alıcı almaya karar verdim size sorum bunlarda internet üzerinden modemle kanal izleme yada çanak üzerinden kanal izleme varmış bunun için dijital uydu alıcısı almam lazımmış hd için ve normal uydu alıcıiçin sizin önerdiğiniz marka ve model varmı şimdiden teşekkürler

İnternet bağlantılı izlemek istiyorsanız, Dreambox serilerini tevsiye ederim. HD yada SD
    bütçenize uygun modellerinden birini alınız.

Uydu üzerinden izlemeyi boşverin. Zira iki değişik uyduya çanak kurmak gerektiği gibi
    ilave cihazda edinmek gerekiyor... Yani ilk donanım maliyeti biraz pahalı oluyor. Ayrıca
    uydu üzerinden şifre gönderimi devamlı olmuyor !!!

Kolay gelisn.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Orijinalden alıntı: caneral

Arkadaşlar herkeze öncelikle iyi geceler...Forumda açtığım konuyla benzer konuları incelesemde tam olarak cevap alamadım ben şimdi yeni lcd tv aldım ve bitanede uydu alıcı almaya karar verdim size sorum bunlarda internet üzerinden modemle kanal izleme yada çanak üzerinden kanal izleme varmış bunun için dijital uydu alıcısı almam lazımmış hd için ve normal uydu alıcıiçin sizin önerdiğiniz marka ve model varmı şimdiden teşekkürler

İnternet bağlantılı izlemek istiyorsanız, Dreambox serilerini tevsiye ederim. HD yada SD
    bütçenize uygun modellerinden birini alınız.

Uydu üzerinden izlemeyi boşverin. Zira iki değişik uyduya çanak kurmak gerektiği gibi
    ilave cihazda edinmek gerekiyor... Yani ilk donanım maliyeti biraz pahalı oluyor. Ayrıca
    uydu üzerinden şifre gönderimi devamlı olmuyor !!!

Kolay gelisn.

Serkangüzel kardeşim çok teşekkürler Dreambox serilerine bir bakıyım bayramın kutlu olsun iyi günler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.