Şimdi Ara

TV'DE UYDU ANTEN GİRİŞİ YOK.YARDIM LÜTFEN ..!(GÖRÜNTÜLÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
14.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Apartmana kamera sistemi kuruldu,merkezi uydu anten sistemi yardımıyla yayın bütün tv'lere aktarıldı.Kayıt cihazı ise giriş kattaki dairenin evine kuruldu.Fakat benim tv'de uydu anten girişi olmadığı için kamera yayını tv'ye aktarılamadı.
    Konuyla ilgili çözümü olan arkadaşlar (tv'ye kamera yayınını nasıl aktarırım) lütfen bana yardımcı olarabilir mi?
    Kime danıştıysam çözümü yok dediler.
    Tv Marka Modeli :LG 42LF580N

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansarsinek -- 26 Mayıs 2017; 11:45:55 >

• Harici cihaz bağlayın, o da mı olmuyormuş?
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam,harici uydu cihazım var onada hdml ile baglanıp tv izliorum.
    Görüntüsünü koydum,teşekkürler.

TV'DE UYDU ANTEN GİRİŞİ YOK.YARDIM LÜTFEN ..!(GÖRÜNTÜLÜ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansarsinek -- 26 Mayıs 2017; 11:41:23 >
  • Yok mu bir bilen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sansarsinek S kullanıcısına yanıt
    Televizyona gidecek kablo anten girişi şeklinde. Yani uydu değil karasal anten girişi gerek televizyonunuzda. Tvnizin özelliklerine baktım maalesef karasal anten girişiniz yok. Normalde tvlerin yüzde doksanında olur. Şanssızlık olmuş. Çözüm olarak harici bir tv box alıp kabloyu ona bağlarsınız. Boxı da tv ye. Tv box ın kablo tv uyumlu olmasına dikkat edin. Yalnız dediğim garanti değil. Denemek gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karasal yayın alabilecek harici bir cihaz lazım size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bob Kelso

Televizyona gidecek kablo anten girişi şeklinde. Yani uydu değil karasal anten girişi gerek televizyonunuzda. Tvnizin özelliklerine baktım maalesef karasal anten girişiniz yok. Normalde tvlerin yüzde doksanında olur. Şanssızlık olmuş. Çözüm olarak harici bir tv box alıp kabloyu ona bağlarsınız. Boxı da tv ye. Tv box ın kablo tv uyumlu olmasına dikkat edin. Yalnız dediğim garanti değil. Denemek gerek.

Malesef o da olmadı hocam,çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

Karasal yayın alabilecek harici bir cihaz lazım size.

Artık tek çare o kalıyor, teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.