Şimdi Ara

Dijital Zaman Ayarlı Priz için Fikir Desteği?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, tavuklar için otomatik yemleme projem için dijital zaman ayarlı priz kullanmam gerekiyor fakat piyasadaki ve internetteki ürünleri incelediğimde minimum 1 dakika hassasiyetli cihazlar olduğunu görüyorum. Bana gerekli zaman dilimi maksimum 10 saniye olmalı çünkü kullanmış olduğum motor 10 saniye zaman zarfında gerekli yemlemeyi sağlıyor.
    Saniye hassasiyetinde çalışan dijital zaman prizi var mıdır? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar,

• Bence zor bulursun çünkü 10 saniye için priz ürütlmez de entegreli ile röle kontak gibi bir eleman ile çıkış alınır dediğin 10 saniyelik sisyemi hazır devre şeklinde internette bulabilirsin veya bu işlerden anlayan birine ücreti karşılığında yaptırırsın süreceğin motoroun akım gerilim bilgilerini de bilmek lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4w3e

Bence zor bulursun çünkü 10 saniye için priz ürütlmez de entegreli ile röle kontak gibi bir eleman ile çıkış alınır dediğin 10 saniyelik sisyemi hazır devre şeklinde internette bulabilirsin veya bu işlerden anlayan birine ücreti karşılığında yaptırırsın süreceğin motoroun akım gerilim bilgilerini de bilmek lazım

Bahsettigin sistemi yaptırmaya değecek büyüklükte bir proje değil. Zaman prizinde cozulebilseydi çok iyi olacakti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne fark ederki, bi tane ayarlamali lcd ekranlı zaman rölesi al normal prize bagla aynı şey olur ...

• quote:

Orijinalden alıntı: empiy01

ne fark ederki, bi tane ayarlamali lcd ekranlı zaman rölesi al normal prize bagla aynı şey olur ...

Lcd ekranli prizlerde minimum calisma suresi 1 dakika. Bu 1 dakikalik zaman benim projem icin fazla. Bana en fazla 10-15 saniye calisma sureli bir priz lazim

• Aynı projeyi ben de yapmak üzereyim,bizim yapacağımız iş limit switch koymak, motor belli yere gelince elektriği kesecek switch koyacaz, 2 tane digital zamanlayıcı alacaz biri açmak bir kapamak için. Özelden konuyu görüşebiliriz, malzeme olarak redüktörlü motor, 2 tane limit switch, kızaklı kapı,2 dijital zamanlayıcı hazırlıyorum, ebayda zamanlayıcı yarı fiyatına.limit switch için şema vardı bulunca eklerim

• dijital zamanlayıcını elektrik çıkışına eskiden binalarda kullanılan merdiven otomatını modifiye ederek bir şeyler yapılabilir üzerinde birz çalışmalı ve geliştirmelisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911turbo

Aynı projeyi ben de yapmak üzereyim,bizim yapacağımız iş limit switch koymak, motor belli yere gelince elektriği kesecek switch koyacaz, 2 tane digital zamanlayıcı alacaz biri açmak bir kapamak için. Özelden konuyu görüşebiliriz, malzeme olarak redüktörlü motor, 2 tane limit switch, kızaklı kapı,2 dijital zamanlayıcı hazırlıyorum, ebayda zamanlayıcı yarı fiyatına.limit switch için şema vardı bulunca eklerim

Sizin bahsettiğiniz proje otomatik yemlik mi, otomatik kapı mı? malzemelere bakılırsa otomatik kapıdan bahsediyorsun.Sizin bahsettiğiniz proje otomatik yemlik mi, otomatik kapı mı? malzemelere bakılırsa otomatik kapıdan bahsediyorsun.
  • Pardon ben kapı olarak algıladım sabahın uykusuyla, self servis yemleme kullanıyorum tavsiye ederim whatsapp varsa foto atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafagumrukcu

quote:

ne fark ederki, bi tane ayarlamali lcd ekranlı zaman rölesi al normal prize bagla aynı şey olur ...

Lcd ekranli prizlerde minimum calisma suresi 1 dakika. Bu 1 dakikalik zaman benim projem icin fazla. Bana en fazla 10-15 saniye calisma sureli bir priz lazim

Biraz araştırın derim size, saniye bazında çalışan zaman röleleri var gecen bizzat kendim bağladım istedigin saniyede calisip istedigin saniyede duruyor lcd ekranindan da saniyeyi görebiliyorsun istersen foto da atarım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafagumrukcu

quote:

Biraz araştırın derim size, saniye bazında çalışan zaman röleleri var gecen bizzat kendim bağladım istedigin saniyede calisip istedigin saniyede duruyor lcd ekranindan da saniyeyi görebiliyorsun istersen foto da atarım

İşte dedigim zaman röleleri
     Dijital Zaman Ayarlı Priz için Fikir Desteği?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.