Merhaba, yeni bir ev yapmaktayım, dubleks tip bir ev bodrumsuz, zemine 60 cm beton üzerine kurulu. Isı konusunda zeminde problem yaşamamak için şapın altına strafor ya da keçe uygulamayı düşünüyorum. Hangisi daha faydalı olur, konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar, balkonu mutfağa kattım, ısıcamlı cam balkon yaptırdım, mutfağın ve balkonun zemini seramikti, üzerine laminant parke döşendi fakat atladığım bir konu oldu. Kışın balkon kısmının zemini çok soğuk oluyor, seramiği şapı kırıp zemine yalıtım malzemesi koymak çözüm olur gibi duruyor. Ancak kırma dökme işi yaşanan bir evde bir hayli zordur malumunuz, laminantın altına nasıl bir uygulama yapılabilir, yalıtımı üst düzey olan bir şilte var mıdır? Ne önerirsiniz?
Merhaba, Windows 10 kullanıyorum klasördeki fotoğrafları çok büyük simgeler olarak görüntülüyorum fakat daha büyük görüntülemem gerekiyor (fotoğrafın içeriğindeki yazıları okuyup fotoğrafın adına yazmam gerekiyor.) Mevcut en büyük boyutuyla işlemimi yapamıyorum. Fotoğrafları klasörde daha büyük görüntülememin ya da mouse ile üzerine gelince zoom yapmasının bir yolu var mıdır? Teşekkürler
Yerel Ağda Dosya Paylaşma Sorunu
Kablolu Yazıcıyı Kablusuz Yapmak
|
Cat6 mı Cat7 mi?
|
|
|
|
Gübreden Sıcak Su Üretimi
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 44
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.581 (Bu ay: 197)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware