arkadaslar bizde dcr 9001 uydu cihazi ve 2 tane çanak var biri turksat digeri eusat
turksat kanallarini izliyorum fakat digitürk yani eusat kanalllari sinyal bile gelmiyor
diger next marka uydu alicsini taktigim zaman hem turksat hemde eusat sinyalleri geliyor
neden acaba kendi uydu alisinda eusat siyallerini alamiyorum. yardim ederseniz sevinirim
usta bende de tam tersi sorun var hatta başlık açtım yeni okusana bendeki de vestelin kampanyası ile aldıgım digitürk vestelin receiveırı vardı bu pzar günü digitürk genel sorunundan bu yana turksat kanalları gelmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: boreas06
usta bende de tam tersi sorun var hatta başlık açtım yeni okusana bendeki de vestelin kampanyası ile aldıgım digitürk vestelin receiveırı vardı bu pzar günü digitürk genel sorunundan bu yana turksat kanalları gelmiyor.
arkadaşalar tekrar options tuşundan turksat kurulumunu artı diger kurulumunu yapın bekleyin.düzelicektir.aynı sorun bizdede vardır hallettim arkadaslar artı aldıgınız makinenelere dikkat 9000 serisi iyi degil bir haftada 3 makine degistirdim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme