Şimdi Ara

DIJITURK KULLANAN MUTLU VE MESUT /AILELER/ KULÜBÜ / (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
4.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dijiturk e eklenmesini istediğiniz kanallar varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reset45

dijiturk e eklenmesini istediğiniz kanallar varmı?

selam dostum bende digi almayı düşünüyorum aradım müşteri hizmetlerini hd kutu+taraftar paketi ve zorunlu olarak 2 keyif paketi ile birlikte 16 ay taahütlü olarak 61 tl dediler ve eylül ayına kadar 12 tl ödeyecekmişim.

aslında fiyat yüksek geldi bana amacım aslında sadece mac izlemek için.

hd yayın kalitesi nasıl iyimi peki????
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkeolog_cnk

quote:

dijiturk e eklenmesini istediğiniz kanallar varmı?

selam dostum bende digi almayı düşünüyorum aradım müşteri hizmetlerini hd kutu+taraftar paketi ve zorunlu olarak 2 keyif paketi ile birlikte 16 ay taahütlü olarak 61 tl dediler ve eylül ayına kadar 12 tl ödeyecekmişim.

aslında fiyat yüksek geldi bana amacım aslında sadece mac izlemek için.

hd yayın kalitesi nasıl iyimi peki????

Hocam etrafında özürlü belgesi olan biri vardır onun üzerinden üye ol bu ücretin yarısını ödersin ben 3 keyif artı lig full ayrıca hd komple 44 tl ödüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mkprl

quote:

Orijinalden alıntı: siriusblack2051

MTV kanalını izleyemiyoruz ne yazık ki? MTV HD ve Nat geo HD kanallarında uydu alıcının sesini ne kadar kısarsam kısayım sanki son ses açıkmış gibi ses geliyor. Müşteri hizmetlerini aradım defalarca kutuyu değiştirelim diye sizdeki HDMI kablosu sorunlu dediler. bende kabloyu değiştirdim 2 kere sorun düzelmedi. Sizde aynı sıkıntıyı yaşayan var mı? Birde avantaj paketine üye oldum ama 2 ay önce sözde her ay eve ücretsiz kargo dergi yollayacaklardı hiçgelmedi. arıyorum talebiniz aldık dergi için diyorlar gene ses seda yok. Son olarak avantaj paketini aldığım 2,5 aydır aynı 7 film döndürüp döndürüp salonlara koyuyorlar. Bir daha asla ve asla almam digiturk. Alın size memnuniyet.

Hocam problem televizyonda. Bu kanallar dolby digital 5.1 destegi olan kanallar. Senin tv muhtemelen dolby cozucu var, bu yuzden ses kontrolunu bu tip kanallarda sadece tv kumamdasi ile yapabilirsin. Ancak bunun cok basit bir cozumu var hic kutuyu felen degistirmene gerek yok. Bunun icin yapman gereken sey, ses ayarlari menusunden yanilmiyorsam DD-HDMI ayarini PCM olarak degistirnek olacak

Teşekkürler deneyeyim fakat sadece 2 hd kanalda var sorun. Diğerlerinde problem yok. ayrıca dediğiniz gibi değiştirisem peki ses kalitesi daha mı kötü olacak?

• Müşteri hizmetleri bu konuda sana yardım edecektir ama sanırım yeni kutu verirler oda 9102 olur umarım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mkprl

quote:

MTV kanalını izleyemiyoruz ne yazık ki? MTV HD ve Nat geo HD kanallarında uydu alıcının sesini ne kadar kısarsam kısayım sanki son ses açıkmış gibi ses geliyor. Müşteri hizmetlerini aradım defalarca kutuyu değiştirelim diye sizdeki HDMI kablosu sorunlu dediler. bende kabloyu değiştirdim 2 kere sorun düzelmedi. Sizde aynı sıkıntıyı yaşayan var mı? Birde avantaj paketine üye oldum ama 2 ay önce sözde her ay eve ücretsiz kargo dergi yollayacaklardı hiçgelmedi. arıyorum talebiniz aldık dergi için diyorlar gene ses seda yok. Son olarak avantaj paketini aldığım 2,5 aydır aynı 7 film döndürüp döndürüp salonlara koyuyorlar. Bir daha asla ve asla almam digiturk. Alın size memnuniyet.

Hocam problem televizyonda. Bu kanallar dolby digital 5.1 destegi olan kanallar. Senin tv muhtemelen dolby cozucu var, bu yuzden ses kontrolunu bu tip kanallarda sadece tv kumamdasi ile yapabilirsin. Ancak bunun cok basit bir cozumu var hic kutuyu felen degistirmene gerek yok. Bunun icin yapman gereken sey, ses ayarlari menusunden yanilmiyorsam DD-HDMI ayarini PCM olarak degistirnek olacak

Teşekkürler deneyeyim fakat sadece 2 hd kanalda var sorun. Diğerlerinde problem yok. ayrıca dediğiniz gibi değiştirisem peki ses kalitesi daha mı kötü olacak?

Haayir olmaz, kutu tv ye 5.1 dolby digital sesi stereo olarak iletecek. Sonucta tv de zaten ayni isi yapacakti. Ama o zaman kumanda kontrolu tvye gececekti

• quote:

Hocam etrafında özürlü belgesi olan biri vardır onun üzerinden üye ol bu ücretin yarısını ödersin ben 3 keyif artı lig full ayrıca hd komple 44 tl ödüyorum

arkadaşım seninle çoğu konuda aynı düşünmeme rağmen bu düşüncene üzüldüğümü ve şaşırdığıımı söylemem lazım. özürlü indirimi amacı hayatın getirdiği zorluklara bi nebzede olsa kurumların ve devletin destek yardımcı olmaya çalışmalarıdır. sadece digiturk indiriminde değil ötv siz araç, faturalarda indirim vb gibi farklı alanlarda sağlanan ve gösterilen bu iyiniyet bu tarz istismar edilmeler yüzünden fazla sürmez kaldırılır veya angarya olabilecek gerçek özürlüleri yoracak tedbirler getirilmesine sebep olacak. gerçekten üzüldüm bu düşüncene arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: poison06

quote:

arkadaşım seninle çoğu konuda aynı düşünmeme rağmen bu düşüncene üzüldüğümü ve şaşırdığıımı söylemem lazım. özürlü indirimi amacı hayatın getirdiği zorluklara bi nebzede olsa kurumların ve devletin destek yardımcı olmaya çalışmalarıdır. sadece digiturk indiriminde değil ötv siz araç, faturalarda indirim vb gibi farklı alanlarda sağlanan ve gösterilen bu iyiniyet bu tarz istismar edilmeler yüzünden fazla sürmez kaldırılır veya angarya olabilecek gerçek özürlüleri yoracak tedbirler getirilmesine sebep olacak. gerçekten üzüldüm bu düşüncene arkadaşım

Hocam ben belgeler dahilinde özürlü haklarımızdan sonuna kadar fayda sağlamamız gerektiğine inanıyorum.Yazdıklarında haklısın elbette bu tur indirimler sadece bizler için mantıksal düşündüm sen gerçekten haklısın.Bize tanınan haklar bizde kalsın.

• sadece hak ve istifade olarakta değerlendirme hocam. gerçekten ihtiyacı olan özrülüler vardır bu insanlarıda dolaylı yoldan mağdur eder ileriki zaman sürecinde bu tip istismarlar
  • başlıgı görünce full pakete 130 tl vermıs bırı olarak
    sılkındım urktum yahu yooooooooooooov dıyesım geldı
    spormaxımı kapatıp lıg 2-3 yapıp ustune 130 tl faturaya 8tl daha ıstedıler

bende 3 ay bedava ızleyıp ıptal ettım dıgıturke boyle yapılır

• Geçen sezon full lig tv açıktı ama bu sene illaki ıngiltere ligini açtırmak farz oldu hd görüntü kalitesi oldukça göz kamaştırıcı.Ayrıca ligin kalitesi de ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

başlıgı görünce full pakete 130 tl vermıs bırı olarak
    sılkındım urktum yahu yooooooooooooov dıyesım geldı
    spormaxımı kapatıp lıg 2-3 yapıp ustune 130 tl faturaya 8tl daha ıstedıler

bende 3 ay bedava ızleyıp ıptal ettım dıgıturke boyle yapılır

Bugün bir maça yüzlerce lira verildiği düşünülürse bu kalite bu fiyata tartışılmaz.

• quote:

Geçen sezon full lig tv açıktı ama bu sene illaki ıngiltere ligini açtırmak farz oldu hd görüntü kalitesi oldukça göz kamaştırıcı.Ayrıca ligin kalitesi de ortada.

bu sezon yıllık taahhüt verdim sporextrayı 6 liradan seyrettim fazla bi farkı yok 8 lira taahhüt vermedende. sadece her şekilde izleyeceğimden dolayı taahhüt verdim ayrıca basketbol ligi de hd olarak premierle bir bu paketin içinde. şuanda da bjk - anadolu efes final serisi izliyorum
  • quote:

quote:

Geçen sezon full lig tv açıktı ama bu sene illaki ıngiltere ligini açtırmak farz oldu hd görüntü kalitesi oldukça göz kamaştırıcı.Ayrıca ligin kalitesi de ortada.

bu sezon yıllık taahhüt verdim sporextrayı 6 liradan seyrettim fazla bi farkı yok 8 lira taahhüt vermedende. sadece her şekilde izleyeceğimden dolayı taahhüt verdim ayrıca basketbol ligi de hd olarak premierle bir bu paketin içinde. şuanda da bjk - anadolu efes final serisi izliyorum

Kardeş 6 tl nerelere vermiyoruz değilmi bu hizmet bu fiyata tartışılmaz.seneye yanındayım bende taahhüt vereceğim.

• quote:

sadece hak ve istifade olarakta değerlendirme hocam. gerçekten ihtiyacı olan özrülüler vardır bu insanlarıda dolaylı yoldan mağdur eder ileriki zaman sürecinde bu tip istismarlar

hocam hangi tv markası kullanıyorsun.

• quote:

quote:

sadece hak ve istifade olarakta değerlendirme hocam. gerçekten ihtiyacı olan özrülüler vardır bu insanlarıda dolaylı yoldan mağdur eder ileriki zaman sürecinde bu tip istismarlar

lg 32 led tv var arkadaşım modelini bilmiyorum geçen sene aldık duvara monte
  • quote:

quote:

quote:

lg 32 led tv var arkadaşım modelini bilmiyorum geçen sene aldık duvara monte

lg ile samsung arasında çok gittim geldim çeşitli modellerini inceledim her
    iki tv de güzel lakin samsung piksel bakımından daha başarılı bu sebeble samsung dedim ve 40 d 6000 3D son kararım oldu memnunum şu an özellikle hd perfonmansı müthiş göz kamaştırıcı örneğin mtv hd de bugün bir konser vardı gözlerimi alamadım.plus nasıl gidiyor bu arada.

• quote:

lg ile samsung arasında çok gittim geldim çeşitli modellerini inceledim her
    iki tv de güzel lakin samsung piksel bakımından daha başarılı bu sebeble samsung dedim ve 40 d 6000 3D son kararım oldu memnunum şu an özellikle hd perfonmansı müthiş göz kamaştırıcı örneğin mtv hd de bugün bir konser vardı gözlerimi alamadım.plus nasıl gidiyor bu arada.

güzel tv tercih etmişsin arkadaşım hayırlı olsun, samsungun artısı DTS sesleri açıyor harici hdd yi taktın mı istediğin hd filmi açar sorunsuz. plus süper hocam sen şikayetlerini yazdıkça içime kurt düştü kendim daha bi dikkatli bakıyorum ev ahalisine soruyorum iyi bakın nasıl diye gelen arkadaşlara bile sordum kanal geçişleri daha yavaş doğru bu hissediliyor ama görüntüde hd eskisiyle aynı ama sd kesinlikle daha kaliteli, kayıt özelliği zaten güzel. maksat zevk işte kayıt özelliğide benim için olmazsa olmaz değilde dedimya eğlencemiz bu işte

• Süper memnunum ilk çıktıgı günden beri kullanıyorum, begenmeyenler hatayı kendilerinde arasınlar.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .DeDe. -- 31 Ağustos 2012; 4:54:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.