Şimdi Ara

DIJITURK KULLANAN MUTLU VE MESUT /AILELER/ KULÜBÜ / (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
4.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün dijiturk müşteri hizmetlerinden aradılar teklifleri giriş +3 keyif +hd + spor ekstra +şampiyonlar lig tv =48 tl ve kabul ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reset45

Dün dijiturk müşteri hizmetlerinden aradılar teklifleri giriş +3 keyif +hd + spor ekstra +şampiyonlar lig tv =48 tl ve kabul ettim.

Çok iyi fiyat bence süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: alivebora

quote:

Dün dijiturk müşteri hizmetlerinden aradılar teklifleri giriş +3 keyif +hd + spor ekstra +şampiyonlar lig tv =48 tl ve kabul ettim.

Çok iyi fiyat bence süper

Birde ÖZÜRLÜ indirimini kulandığını söylese,herkes daha iyi aydınlanacak ama,nedense tüm konulara aynısını yazıyor.Hatta bi arkadaş merak edip sormuş ,o zaman açıkladı.
  • Tüm dijiturk ailesinin kandili mübarek olsun.

• quote:

Tüm dijiturk ailesinin kandili mübarek olsun.

Toprak sağol.Herkesin kandili hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andre Villas Boas

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

pahalı pahalı pahalı.

Hocam kalite pahalı birşeydir.

Hocam hangi kaliteden bahsediyosun sen bu paraya çok büyük paralar ben bedavaya dünyanın bütün kanallarını hd izliyorum hayırdır ?

Dünya'nın bütün kanalları hangilerimiz bir yaz bakalım okuyalım.

Yolun açık olsun diyodun sen digitürküne devam et ayda 50 tlleri verin bizse dünyanın en marka liglerini izleyelim

dostum nasıl yapıyorsun bu işi bi anlatırmısın hele?
    pm dende ulaşabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamidowic -- 15 Ağustos 2012; 1:32:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hamidowic

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

pahalı pahalı pahalı.

Hocam kalite pahalı birşeydir.

Hocam hangi kaliteden bahsediyosun sen bu paraya çok büyük paralar ben bedavaya dünyanın bütün kanallarını hd izliyorum hayırdır ?

Dünya'nın bütün kanalları hangilerimiz bir yaz bakalım okuyalım.

Yolun açık olsun diyodun sen digitürküne devam et ayda 50 tlleri verin bizse dünyanın en marka liglerini izleyelim

dostum nasıl yapıyorsun bu işi bi anlatırmısın hele?
    pm dende ulaşabilirsin

korsan olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

quote:

Tüm dijiturk ailesinin kandili mübarek olsun.

Toprak sağol.Herkesin kandili hayırlı olsun.

sağol toprağım senin de kandilin mübarek olsun.

• benide ekleyin ama memnun olamayanlara

Arızalı receiveri değiştirmek için 20tl teknik servis bedeli istiyorlar receiver kendilerine ait verin ben kendim değiştiririm diyorum olmaz yinede 20tl alırız diyorlar o zaman aboneliğimi iptal edin kullanamadığım hizmet için ödediğim bir yıllık peşin bedelden kullamadığım kısmı iade edip aboneliğimi iptal edin diyorum olmaz iade edemeyiz diyorlar Allah Kahretsin nereden bulaştım bunlara var ki bir suçumuz, zaten herşeye para alıyorlar nerede o teledünya herşey sabit fiyat birde aradın mi hemen geliyorlar ve bir lira ücret ödemiyorsun servis için. Telekoma başvurdum yeni taşındığım yere teledünya istedim. İnşallah en kısa zamanda gelirde kurtulurum. . . Aman digitürke bulaşmayın derim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Voltron1980s

turksat uzerınden diijiturk ve superluıg paketıne uye olmak dıgıturk bayıne gıttık, turksat ve hotbırd uyduları var, tam uye olacaktıkki, hotbırdle ılgılı bısey sordum ve sonunda tturksat uzerınden uye olursanız baska uyduları seyredemezssınız dendi.Bizde son anda vazgectik.

kazara sormasak turksat uzerınden uyelıklerde dıger uyduların ıptal oldugunu kesınlıkle soylemıyorlar, musterı hızmetlerıde aynı.

ne anladım ben sadece turksatı ızleyeceksek.

eutelsat üzerinden uyelık desenız ulusal kanalların cogu yok, yabancı kanal desenız 1-2 tane serpıstırmısler.lig tv ve bırkac belgesel kanalı ızlemek ıstıyorsanız onların harıcınde hıcbısey seyrettırmem dıyor resmen dıgıturk

VU uydu alıcı almak farz oldu artık.

Hocam sen neyi neleri seyretmek istiyorsun ben bu yazıdan bisi anlamadım.

turksat ve hotbird çanaklarım var.Ancak digiiturke turksatuzerınden üye olursanız , diyor ki digitürk; İstedıgın kadar çanağın olsun benım ıcın farketmez sana vereceğim uydu alıcıda sadece türksat ı seyredebilirsin.

Ne anladım ben bu işten. Ne yapayım ben böyle üyeliği.Seyretmem lig tv yi olur biter.1 lig tv için, hotbird uydumdaki kanallardan vazgeçemem.

Ayrıca digitürkün alıcısı sorun cıkardı diyelim.20 TL değişim bedeli istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voltron1980s -- 15 Ağustos 2012; 22:58:48 >

• Dijitürk tartışmasız flim kanalları bakımından spor kanalları bakımından herkese tavsiye ediyorum..

• dijiturk yazınca bence ciciturk ( emu ile izlediniği dönem ) sandım hay allah :)
  • quote:

Dijitürk tartışmasız flim kanalları bakımından spor kanalları bakımından herkese tavsiye ediyorum..

ya bu aralar komedi, romantik komedi, drama yayınlıyor premier ve stars kanalları. ve tekrar yapmaya başladı. bu ay biraz sıktı insanı
  • Show tv yi kolay kurulum yaparak 22. Kanaldan Hd seyredebilirsiniz.

• quote:

Show tv yi kolay kurulum yaparak 22. Kanaldan Hd seyredebilirsiniz.

Bu hortun amacı ne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme amaçlı sadece.
  • Konuyla çok da alakalı değil de. Sömestr tatili için memlekete gideceğim, digitürk uydu alıcısını yanımda götürsem, memleketteki evime digitürke bakan çanak kursam uyduyu bağlayınca ndigitürk yayınlarını izleyebilir miyim? Var mı bilgilendirebilecek?
  • Tüm bu yazdıklarınızı yaparsanız izleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Konuyla çok da alakalı değil de. Sömestr tatili için memlekete gideceğim, digitürk uydu alıcısını yanımda götürsem, memleketteki evime digitürke bakan çanak kursam uyduyu bağlayınca ndigitürk yayınlarını izleyebilir miyim? Var mı bilgilendirebilecek?

Tabii ki olur. Zaten kutu da yanınızda olduğu için Digiturk'ün baktığı eutelsat uydusuna çevirmek yeterli olacaktır.

• Digiturk kullanmak ve mutlu olmak büyük çelişki :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.