Merhaba, ben İzmir’in oldukça yokuşlu bir bölgesinde yaşıyorum. En az 30-40km mesafesi olan (50 üzeri olsa daha iyi olur), gün sonu şarjı azalmışken bile eve dönüşte dik yokuşu çıkabilen, lazım olduğunda vapura, metroya, otobüse onu elime alıp binebileceğim çok ağır olmayan bir scooter lazım bana.
Onvo OV-RX-5 2400W E-Scooter dikkatimi çekti, 60-70km mesafesi var deniyor (Gerçek kullanımda 50 ise yeterli bana), her yokuşu çıkar deniyor aynı şekilde. Ancak tek eksisi 40 kilo olması. Bu işlere yeni olduğum için normalde ne kadar ağır olmaları lazım bilmiyorum ancak 40 kilo böyle ele alıp kalabalık otobüse binmek için pek uygun bir seçenek gibi gelmedi bana.
Bildiğiniz dediğim özelliklere sahip hafif bir scooter var mıdır acaba?
Elektrikli bisiklet de olur ancak onu toplu taşımaya sokmak daha zor olur diye düşündüğümden pek araştırmadım o tarafı.
Teşekkürler.
Onvodan uzak dur. Servisi berbat. İlgilenen yok. 1 aydır güç kesiyor cihaz çözüm bulamıyorum. Rx7 var bende 50 bin vermiştim çöp oldu resmen.
gowlet
kullanıcısına yanıt
Peki önereceğiniz başka bir marka var mıdır hocam benzer özelliklerde? Dik yokuş çıkabilmesi en önemli özelliği, uzak mesafe gidebiliyorsa ve hafif olursa da harika olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme