Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (566. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
825.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgisayar mühendisliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telegram
    2020 DGS FTR
    https://t.me/ftrdgs2020

ftr grubumuz
  • tercihlerde en aşağı kaç puana/sıralamaya kadar yazdınız? bilgisayar mühendisliği isteyenler?
  • YTÜ Bilgisayar kazandım. Başka kazanan var mı? Grup kurduk.

• Arkadaşlar ODTÜ'ye şartlı kayıt ile kaydolacağım da hangi belgeleri götürmem gerekiyor biliyor musunuz?

• Merhaba arkadaşlar 2 sorum olacak.

1- 2020 Dgs'yi 2019 ve 2018 ile zorluk açısından kıyaslayabilir misiniz ? Hangileri daha zordu ?

2- Sayısalda 305-340 arası puan alan arkadaşlar netlerini yazabilir mi.

Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tercihler kötü geçti herhalde kimse birşey yazmamış

• Bursaspor. kullanıcısına yanıt

Gelmedi bana ek tercihlerde şansımı deneyeceğim.

• _Gmn_ kullanıcısına yanıt

Benimde istedigim yer gelmedi hocam hayırlısı olsun demekten başka yapacak birşeyimiz yok ama insan üzülüyo

Kesinlikle haklısınız hocam insan gerçekten üzülüyor, siz ek tercih yapacak mısınız?

yapıcam ama pek ümidim yok hocam

Bölüm nedir hocam?

• mühendiss adayı M kullanıcısına yanıt

Atılma yok diye biliyorum ben. 5 yıldan sonra harç ödemeye başlarsın.

Bilgisayar Pr. hocam ama sadece Uludag yazıcam eğer ek tercih açılırsa

• Ek tercihler ne zaman açılacak acaba.

• İYTE bil. müh. yazdım geçen sene 666 sıralama ile kapatmış ben bu sene 563. oldum tutmadı benim üstümdeki herkes mi bilgisayar mühendisliği istiyor arkadaş hey allahım neyse Dokuz Eylül tuttu mutsuz değilim DEÜ bil. müh. ya da başka bölüm tutturan var mı ?

• Arkadaşlar merhaba. Düzce üniversitesi bilgisayar mühendisliği kazandım (İÖ). E-devletten kayıt yapacağım fakat hazırlık okuyup okumama konusunda kararsızım. Ayrıca düzce üniversitesini kazanan veya okuyan var mı aranızda (bilgisayar mühendisliği)?

• quote:

Orijinalden alıntı: Revolution

Arkadaşlar merhaba. Düzce üniversitesi bilgisayar mühendisliği kazandım (İÖ). E-devletten kayıt yapacağım fakat hazırlık okuyup okumama konusunda kararsızım. Ayrıca düzce üniversitesini kazanan veya okuyan var mı aranızda (bilgisayar mühendisliği)?

Eğer hazırlıktan muaf olma imkanınız varsa muaf olmanızı öneririm. Tabi bu biraz da kendinizi hangi seviyede gördüğünüze bağlı. Daha önce muaf olabilmesine karşın hazırlık okumayı tercih edenlerin pek de memnun olmadıklarını gözlemledim. Özellikle uzaktan öğrenim sürecinde eğitimin ne kadar verimli olacağını tahmin etmek güç. Zaten belirli bir seviyede olduğunuzu düşünüyorsanız farklı kaynaklardan kendinizi geliştirmek sizin için daha yararlı olabilir.

• emretex35 kullanıcısına yanıt

Hocam netler ve obp'niz nasıldı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: raikoben

Eğer hazırlıktan muaf olma imkanınız varsa muaf olmanızı öneririm. Tabi bu biraz da kendinizi hangi seviyede gördüğünüze bağlı. Daha önce muaf olabilmesine karşın hazırlık okumayı tercih edenlerin pek de memnun olmadıklarını gözlemledim. Özellikle uzaktan öğrenim sürecinde eğitimin ne kadar verimli olacağını tahmin etmek güç. Zaten belirli bir seviyede olduğunuzu düşünüyorsanız farklı kaynaklardan kendinizi geliştirmek sizin için daha yararlı olabilir.

Alıntıları Göster

Yaşım şuan 26 ve erkenden mezun olmak istiyorum aslında. Yıllardır web uygulamaları geliştiriyorum yazılım altyapım var. İngilizcem iyi sayılmaz dokümantasyon karıştırırken bunun eksikliğini hissediyorum. Fakat ingilizce mevzusunu dışarıdan da kapatabilirim gibime geliyor. Bu yüzden 1 yıl kaybetmek istemiyorum. Kaldı ki Düzce üniversitesinin hazırlık eğitimi nasıl hiç bir fikrim yok. Siz Düzce'de mi okuyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.