< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (567. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
h
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretex35 -- 28 Kasım 2020; 10:38:33 > -
İstanbul üniversitesini DGS ile örgün kazanan biri bana dönebilir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
https://tabanpuanlari.net/dgs/bolum
bu sitede sıralama bile gösteriyor ve %100 doğru kanka buna bakmanızı tavsiye ederim
-
Arkadaşlar dgs sonucu açıklanmış herkese hayırlı olsun
bende 2018 yılında ilk 50 ye girerek mühendislik kazandım
Arkadaşlar boğaziçi, odtü, itü gibi okullarda okuyorsuyorsunuz zorlanabilirsiniz
Matematik fizik kimya derslerinde çok zorlandım çünkü çan sistemi var dgs ile gelip kalan çok oluyor bu derslerden
Bölümünüzden arkadaşlar matematiği fiziği çok iyi yapan kişiler oluyor bölümdeki arkadaşların nerdeyse hepsi fen lisesinden mezun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İTÜ Dgs ile gelen biri için çok zor
-
Kayitlar ayin kacindan kacina arkadaslar?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun hocam geç gördüm biraz mesajı , kaç ay çalıştın ve bu işte en önemli şey deneme çözmek sanırım demi ?
-
sorun değil bro, kapasite meselesi benden çok fazla çalışan aynı sınıf aynı düzeyde olduğumuz arkadaşlarım vardı ve kimisi 25k kimisi 5k (5k yapan arkadaşın 2.senesi idi) yaptı ben onlara kıyasla daha az çalışmama rağmen özellikle son 1 ay daha iyi yaptım deneme çözmek elbette önemli ama hız ve soru tiplerinide görmek için soru bankansı çözmen lazım kolaydan zora doğru ufkunu açarak gideceksin daha sonra her soruyu çözebilmeye başlıyorsun hızlanmaya kalıyor olay
-
Eyvallah hocam
-
2021 dgs için whatsapp ya da telegram grubu var mıdır acaba?
-
Arkadaşlar bilen biri lütfen cevaplasın. Geçen yıl açıktan 2 yıllık bölüme kaydoldum. Güz dönemini geçtim bahar döneminin kaydını yapmadığım için kaldı. Şimdi yine kayıt yaptım, sene sonunda dgsye girebilir miyim? Giremem herhalde değil mi? İlk yılın bahar döneminden kalan dersleri nasıl ne zaman verebilirim?
Ek tercihler ne zaman açıklanacak acaba çok merak ediyorum. Bilgisi olan var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Look At MeEk tercihler ne zaman açıklanacak acaba çok merak ediyorum. Bilgisi olan var mı?
Hiç bir açıklama yok. Olay saçma sapan bir yere gidiyor. Vizeler başlayacak.
Bari bi duyuru yapsalar şu gün planlanıyor diye gam yemeyeceğim.
Günlerdir bakıyorum hiçbir açıklama yok ek tercihlerle ilgili, olacak mı olmayacak mı bu konu ile ilgili bir açıklamada yok.
Ben yarın aramayı düşünüyorum. Hayır ek tercihleri yapmama gibi birşey olabilir mi? Buraaı Türkiye geeçi her an herşey olabilir.
Önceki senelerde yapıldı bu senede yapılır diye düşünüyorum. Ama belli de olmaz. Geçen sene tercihler açıklandıktan sonra yaklaşık 1 ay içinde başladı bu sene de aynısı olur farz edersek bu hafta içinde başlar diye düşünüyorum.
Ek tercihler başladı
Helal olsun.Tebrikler. Bu arada bu başarıya bakıp bunun kolay olduğunu düşünenler var mıdır bilmiyorum. Ama bu başarıyı elde etmek hiç de kolay değil. Zaten okul puanın da yüksekmiş. Bence bu netler ve okul puanı ile bütün bölümlere girmeyi hak ediyorsun. Ki zaten birinci olmuşsun. Bundan daha iyisini yapabilecek babayiğit biraz zor bulunur. Ancak okul puanı 80 olan ve full çekmiş biri olması lazım. Artık zirvenin de zirvesi. Başarılarının devamını dilerim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X