Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
139
Favori
823.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe çok çok zordu ben böyle birşey görmedim. Hele 2010 a göre 10 kat zordu rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 17 Temmuz 2011; 14:22:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Türkçe çok çok zordu ben böyle birşey görmedim. Hele 2010 a göre 10 kat zordu rahat.

Katılıyorum. Türkçeden dolayı matematiğe zaman arttıramadım. Çok zaman alıcı ve saçma bir şekilde zor. Bence 2010'a göre değil tüm çıkmışlara göre zordu. Çünkü diğer çıkmış sorularda böyle zorlanmadım ben. Özellikle sözel mantıkta Tv sorusu bitirdi beni...Katılıyorum. Türkçeden dolayı matematiğe zaman arttıramadım. Çok zaman alıcı ve saçma bir şekilde zor. Bence 2010'a göre değil tüm çıkmışlara göre zordu. Çünkü diğer çıkmış sorularda böyle zorlanmadım ben. Özellikle sözel mantıkta Tv sorusu bitirdi beni...
  • Aynen arkadaşlar, ben matematikten ters köşe olurum diyordum golü Türkçeden yedik, matematikten bir sürü boş sorum kaldı neyse artık...

sınava giren herkese geçmiş olsun inşallah herkes istediği yere yerleşir...
  • matematik kolaydı ama türkçede sürem yetmedi boş sorular kaldı.lanet olsun.
  • Bir an ÖSS sınavındayım sandım Türkçeye geçince...
  • Herkese geçmiş olsun arkadaşlar.Bende sınava girdim bugün.Sınava pek hazırlanmamıştım.Süre problemi yüzünden matematik son 15 soruya bakamadım, gerçi baksamda yapamazdım son bölümü =)
    Sorular ve cevapları ne zaman / nerede yayınlanır bilgisi olan varmı ?
  • Ben yetiştiremedim sayısaldan ancak 40 soru işaretleyebildim, sözelden 1 veya 2 boşum var ama sözel sorularda eski dgs sınavlarına göre anlam zorluğu vardı sanki. Ve gözlemlediğim kadarıyla sınava girenlerin %85'i yetiştirememiş.
  • sayısalda ilk 40 soru çok basitti dün buraya yazdığım "Sorular DGS 2001 gibi olur inş" mesajım bir an gerçek oluyor sandım ama sonraki 40da 15 tane boşum var

sözele vakit ayıramadım fazla, zaten göz gezdirdiğimde zor dedikleri kadar olmalı
  • matematik yapıcam diye girdim sınava,geometriyi görünce sogudum birden.Türkçeyi çözdük zaman kalmad,ı yaptık 50 yakın matematik hayırlısı artık.
  • Sayısaldan 67 soru işaretledim. Sözelden de 73 falan.. geometriden boş geçerim diye düşünüyodum ama 2 soru yaptım. Türkçe de mantık çok zorladı.. Bir de İstanbul üni su ürünleri fakültesinde girdim sınava.. Sıralar çok kötüydü çok ufaktı çok rahatsız olduk sınıfça..
  • Arkadaşlar benimde beklediğimin üstünde bir zor sınavdı. Terliksi hayvana katılıyorum. bazı sınıflar çok kötüydü. elim gözüm sırıksıklam ter içindeyken sınava girdim. artık bazı soruları okuyamıyordum çünkü kaşım gözüm ter içinde kalmıştı.
    75 sözel çözdüm ama 8 tane yanlışım olur muhtemelen.
    sayısal 52 çözdüm. 10 yanlış çıkar muhtemelen.

bilmiyorum bu netlerle kaç puan alırım. Herkes kat sayılar yükselir buna ters olarak ta taban puanlar düşer. (
  • Yarın açıklanacak mı acaba sorular ve cevapları ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 17 Temmuz 2011; 23:54:49 >
  • beyler cidden o sıcak neydi,elim su içinde kaldı.Bi an korktum valla cevap anahtarıda ıslanıp yırtılcak filan diye:D
  • 29 sayısal, 53 sözel net. en kötü 76 puan okuldan gelir. sizce 244 puanlık bir iktisat fakültesine yerleşirmiyim ?
  • Matematik pek zor değildi 67-70 arası net yapmışımdır diye tahmin ediyorum.
    Türkçe baya zordu. 4-5 boş bırakmak zorunda kaldım.Yanlışları falanda katınca 65 net falan gelir.

İstanbul içinde Elektronik Mühendisliği kazanmak hedefimdi ama bu gidişle pek olmayacak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSForever -- 18 Temmuz 2011; 23:07:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEN ÖTESİ

29 sayısal, 53 sözel net. en kötü 76 puan okuldan gelir. sizce 244 puanlık bir iktisat fakültesine yerleşirmiyim ?

Ben yerleştim geçen sene 244 le. Büyük ihtimalle yerleşirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

29 sayısal, 53 sözel net. en kötü 76 puan okuldan gelir. sizce 244 puanlık bir iktisat fakültesine yerleşirmiyim ?

HOCAM, yalnız 244 puan görünmüyor puan hesaplama motorlarında:)
    235 falan. tabi kat sayılar 2010 nun kat sayıları.

Sizin tahminleriniz benim netlerime göre mü oldu ?
  • quote:

quote:

quote:

Yok hocam netlere göre olmadı. Benim netler ve okul puanı bambaşkaydı. Tahminen 235 üstü ile bir yere yerleşirsin. 240 ve üstü ile doğu dışında bir yere yerleşirsin. Tabi önemli olan sıralama, benimkisi tahmin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok hocam netlere göre olmadı. Benim netler ve okul puanı bambaşkaydı. Tahminen 235 üstü ile bir yere yerleşirsin. 240 ve üstü ile doğu dışında bir yere yerleşirsin. Tabi önemli olan sıralama, benimkisi tahmin.

İlgin için teşekkür ediyorum. Hayırlısı artık:)

• Sayısal 70 e yakın veya 70+ bekliyorum Türkçe ise 40 net falan malesef bakalım ne olacak. Yalnız bu kadar çalıştığıma değmedi Türkçe bu kadar zor beklemiyordum gerçekten zamanda yetmedi zaten Türkçeye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 8 Ağustos 2011; 16:26:09 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.