Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
139
Favori
823.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafik tasarım ya da görsel iletişim tasarımı tercih edecek var mı aranızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_tahnal

quote:

Orijinalden alıntı: arzucmn

Grafik tasarım ya da görsel iletişim tasarımı tercih edecek var mı aranızda?

Görsel iletişim tasarımı yazacağım tercih listemin sonlarına, sen hangi bölümsün?

ben tasarım ve basım yayımcılık mezunuyum. bnde görsel ve grafik yazıcam.. nereleri düşünüyorsun, netlerin nasıl?
  • Bende radyo tv mezunuyum, aslında geçen sene yerleşmiştim ama çeşitli sebeplerle gitmedim. Bu sene 2. girişim İstanbuldaki üniversitelerde alanımla alakalı seçebildiğim tüm bölümleri yazacağım. Netlerim çok süper değil ama çok kötüde değil umarım hepimiz dilediğimiz yerlere yerleşiriz.

bende geçen sene yerleştim ama benim yerleştiğim sene benim bölüm başka bi kampüse taşındı uzak oldu bnm için, bi de ing hazırlık fln kalktı bıraktım bende. bu sene tekrar olur inş..

netlerin nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arzucmn -- 28 Temmuz 2011; 16:00:28 >
  • öncelikle, bu sene sınava giren arkadaşlar umarım istediğiniz yerleri kazanırsınız.. acaba kursa gittiyseniz yada çevrenizden aldığınız bilgilere göre, özellikle istanbul avrupa yakasındaki dershaneler hakkında ne dersiniz? memnun kaldığınız ve önerebileceğiniz kurslar var mı?
  • İnitbak tamamen kalktı ama her şey muallakta 2 Ağustos ta tamamıyla belli olacak.
  • Süper gelişmeler oldu gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Süper gelişmeler oldu gerçekten.

Neresi süper?Resmen mahvolduk
    İntibak sınıfı varken intibaktan sonra 3'ten başlıyordun.Artık 1. sınıftan başlayacaksın.Dgs'nin hiçbir anlamı kalmadı dgs yerine ygs'ye girsen daha mantıklı.Myo'da okuduğun 2 yılı hiçe sayıyorlar.
    Ayrıca aöf olayı da bozulmuş o da 1. sınıftan başlayacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

quote:

İntibak sınıfı varken intibaktan sonra 3'ten başlıyordun.Artık 1. sınıftan başlayacaksın.Dgs'nin hiçbir anlamı kalmadı dgs yerine ygs'ye girsen daha mantıklı.Myo'da okuduğun 2 yılı hiçe sayıyorlar.

kazanırsak 4 senemi okuyacağız yanlış anladın de

• quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

quote:

quote:

kazanırsak 4 senemi okuyacağız yanlış anladın de

4-5 artık kaç sene olur bilemem.Bir de bu duruma salak gibi sevinenler var.Zaten en az 3 sene okutuyorlardı şimdi 1. sınıftan başlanacak.Bu yıl sınava girmiştim kazansam bile bu şartlarda okumam.2 yılı boşuna okumuşun diyorlar.

• quote:

quote:

Olamaz ya Meslek Lisesinde okuyorum, 3.sınıfa geçtim, sırf DGS ile mühendislik kazanabilirim diye geçen sene düz liseye geçmedim, şimdi adamların yaptıklarına bak sen, çok ciddiyim, kelimenin tam anlamıyla yıkıldım Eski sistem olmuş olsaydı bu süre içersinde Yüksek Lisans bile yapabilirdik

Edit: Harbiden psikolojim alt üst oldu İllâ illegal yollardan yüklü miktarda para bulup yurt dışına gidip, 4 yıllık okuyacaksın babalar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 7 Ağustos 2011; 22:32:03 >

• Bu sene üniversiteye başlayacağım(2 Yıllık Myo) ilk amacımda 2 yıl okuduktan sonra dgs ye girip 4 yıla tamamlamaktı. Şimdi Bu habere göre dgsye girsek bile yine 1.Sınftanmı başlayacağız?
  • Yarın dgs konu anlatımlı kitap almayı planlıyorum da hangi yayınları hangi yıl baskıları tavsiye edersiniz bana. sayısalcıyım bilgisayar programlama
  • quote:

quote:

bahsettiğiniz gibiyse ülke adına üzücü bir durum.

• Hayda harbiden intibak kalktı ama 1. Sınıftan başlama mı geldi ? Tıp gibi 6 sene okuyacağız yani. Sevinen arkadaşlar nesine seviniyorlar bir yazsınlarda konuşalım. Açıkçası 6 sene okumayı hiç istemem hayata oldukça geç atılıyoruz.
  • sonuçlar açıklanmış 258 puan almisim ve 18 bininci olmusum 1 senem daha gitti gibi moral sifir
  • 296 puan yaptım sayısaldan
    İlk 1000 in içindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSForever -- 8 Ağustos 2011; 16:33:36 >
  • Puanlar resmen uçmuş 1. olan kişi 320 falan yaptı herhalde.
  • Grafik yazcak olan var mı puanlar nasıl?
  • Arkadaşlar ben işletme düşünüyorum. Üniversite bitiren birisinden sayısaldan kazanmak eşit ağırlığa göre daha zor olduğunu öğrendim.
  • Arkadaşlar benim bu tercih konusunda pek bilgim yok.

Pazarlama mezunuyum

DGS-SÖZ 285.10 / sıralamam : 434
    DGS-EA 271.842 / sıralamam : 994

Sormak istediğim össdeki gibi ea-söz ayrımı puan kırılma durumu var mı ?
    Yoksa bölümümden girebileceğim tüm bölümleri söz-ea farketmeden seçebiliyormuyum?

Son olarak geçen seneki sıralamaları bulma şansımız varmı, sadece puanşar var çünkü
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.