< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dikey Mouse Önerisi
-
-
Dikey fare ile oyun oynanmıyor maalesef. Yani hiçbir engel yok ama normal bir fare ile oyunda gösterdiğiniz refleksleri dikey fare ile gösteremiyorsunuz. Ben yıllardır dikey fare kullanıyorum. Elim artık çok alışkın ama ona rağmen bileğimin ağrıyacağını bile bile gidip tekrar oyun için ayrıca fare aldım. Çalışırken sadece dikey fare ile çalışıyorum.
Fare önerisine gelirsem ben iki farklı ürün kullandım. İlki Delux marka çin işi kocaman bir dikey fareydi. Sonra hem kablolu hem de kocaman olmasından yoruldum. Şu an Logitech Lift kullanıyorum. Bütçe olarak limitinizin üstünde ama bence zorlama şansınız varsa direkt Lift alın geçin derim. Çünkü ofiste Trust marka alan arkadaş vardı. Bir süre sonra o da Lift kullanmaya başladı. Ben de denedim onu sert bir fare. Delux mesela diğer düşük bütçeli markalara göre daha iyi kalitede. Belki de baştan Delux'un Logitech MX Vertical ile aynı şekilde olan faresini almış olsam değiştirme ihtiyacı duymayabilirdim. Kablosuzunu kullanmadığım için kopma yapar mı, pil ömrü nasıldır bilemiyorum.
-
Dikey mouse oyunlar için pek uygun değil bence sağ elinizi kullanıyorsanız o fiyatlara
akakce.comSteelSeries Prime Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-steelseries-prime-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,1216629823.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA98WrBhAYEiwA2WvhOqoTY5b_2MXhXwiJzbuUCxkh9KBmnFh_R0rJyJfny_rk04SSfHC4AhoCg9EQAvD_BwE
Bu fareyi alabilirsiniz hafif bir yükseltisi var dikey değil ama bileğinizi rahat ettiriyor ve oyunlar içinde uygun deneyin derim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Anladım teşekkürler o zaman oyun için şuan hazırda olan ile devam ederim ama genelde ofis için dikey bir fare gerekiyor ona ne önerirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Logitech öneririm.
inventusLOGITECH MX Vertical Advanced Ergonomic 910-005448 Bluetooth+WiFi+ TypeC KablosuzDikey İleri Ergonomik Fare - inventushttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=13544 -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X