Şimdi Ara

Dikiş Skandalı.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ccecy

Can GÜRSOY sürekli çalışan değilmiş haftalık gelip gidiyormuş. Pratisyen hekimmiş. Yanlış mı adli tıp'tan neden rapor almıyor? Herkes susar. Çıkar özür diler.
    O zaman sana şunu soruyorum ; Madem öyle neden fb bu saldırıyı yapanlar için bize operasyon yapıldı, kumpas kuruldu diyor? Madem öyle neden aynı yerden bu adam/lar 3 yıldır kombine alıyor?

Raporla bana görelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol Güneş in başına atılan dikişle dalga geçenlerin, sahte diyenlerin o başı yaranlardan bir farkı yok. Bu kişiler tribünde olsalar aynı şeyi kendileri yapacaktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrkmn61

O zaman sana şunu soruyorum ; Madem öyle neden fb bu saldırıyı yapanlar için bize operasyon yapıldı, kumpas kuruldu diyor? Madem öyle neden aynı yerden bu adam/lar 3 yıldır kombine alıyor?

Raporla bana görelim

Alıntıları Göster
    Tim samimiyetimle söylüyorum bırakın kafa yarmayı,saha para,çakmak ya da benzeri yaralayıcı bir maddeyi kim atarsa atsın,herhangi bir canlıya temas etmese bile görüntülerden tespit edilip cana,mala zarar vermeye teşebbüsten hakkında kanuni işlem yapılsın. Sorun passo lig varken,bunca kamera ile şuçlular rahatça bulunabilecekken,artık olaylarda kişiler ceza çekecek denirken, pislik yapanlar devre arasında bile nezarete çekilebilecekken hiç bir şey yapılmaması ve bütün stadın bilinçli bir şekilde şuçlanması. İşi yapanlar 3 yıldır kombine sahibi ise durum daha kötü çünkü bu adamlar 3 yıldır kuzu kuzu oturmuş mu? Ben bir açıklama duymadım kombine kart kullandıkları ile ilgili. Neden kimse bu adamlar hakkında daha önce işlem yapmamış. Sahaya yabancı madde atan insan ruh hastasıdır mutlaka evveliyatı vardır. Açıkcası böyle bir açıklma duymadım. İlk gün organize şuçlar ile şube kişilerin bağlantıları var dedi ve olay savcılıkta. Hatta dün bizim faydasız başkan 300 kişi yeni passo kartla girmiş dedi. Ben 17 yıldır stada giderim bu maçlarda zor bilet buluyorum bu rahatsızlar nasıl bilet buluyor anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccecy

Tim samimiyetimle söylüyorum bırakın kafa yarmayı,saha para,çakmak ya da benzeri yaralayıcı bir maddeyi kim atarsa atsın,herhangi bir canlıya temas etmese bile görüntülerden tespit edilip cana,mala zarar vermeye teşebbüsten hakkında kanuni işlem yapılsın. Sorun passo lig varken,bunca kamera ile şuçlular rahatça bulunabilecekken,artık olaylarda kişiler ceza çekecek denirken, pislik yapanlar devre arasında bile nezarete çekilebilecekken hiç bir şey yapılmaması ve bütün stadın bilinçli bir şekilde şuçlanması. İşi yapanlar 3 yıldır kombine sahibi ise durum daha kötü çünkü bu adamlar 3 yıldır kuzu kuzu oturmuş mu? Ben bir açıklama duymadım kombine kart kullandıkları ile ilgili. Neden kimse bu adamlar hakkında daha önce işlem yapmamış. Sahaya yabancı madde atan insan ruh hastasıdır mutlaka evveliyatı vardır. Açıkcası böyle bir açıklma duymadım. İlk gün organize şuçlar ile şube kişilerin bağlantıları var dedi ve olay savcılıkta. Hatta dün bizim faydasız başkan 300 kişi yeni passo kartla girmiş dedi. Ben 17 yıldır stada giderim bu maçlarda zor bilet buluyorum bu rahatsızlar nasıl bilet buluyor anlamıyorum.

Alıntıları Göster
    Aynen öyle.
    Kesinlikle en küçük madde atmak bile suçtur. Maç esnasında ki gerginlikten dolayı kötü tezahürat yaparsın onu anlarım bi nebze de herhangi bir şey atmak kesinlikle yanlıştır.

Haklısın dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Maalesef hırsızın hiç suçu yok hocam..hâlâ daha taş atmayı normal sayan, kafası yarılmadı ya ne olacak düşüncesinde olan bi sürü insan var.. neredeyse kafasına taş geldiği için şenol hoca suçlu olacak
    Kafasına bi halt gelmedi. Bir peluş peruk sürtünüp geçti. Aykut kocamanında kafası yarıldı. Hiç kimse konuşmadı bukadar. Holiganlar haksızda hakeme sığınan beceriksiz tiyatrocular mı haklı ?

Yapılan doğru değildirde bjk nin yaptığı nedir ? Filmde görseniz eleştirirsiniz bu kadar kötü oyunculuğu. Burda yiyorsunuz yuhhh.

Birde taş demiş. Merak etme taş atılsaydı ve başına gelseydi bjk müzesinde sergileniyor olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Asıl skandal olan hakemın kuralı uygulama konusunda bu kadar gec davranması. Kural derkı 3 kereden fazla sahaya yabancı madde atılırsa hakem her seferınde anons ettırır ve sonunda olaylar durmuyorsa ıcerı gırer. Bır daha da ıstesede cıkamaz.. Şenol Gunes'ın pozısyonundan once kac kere sahaya yabancı madde atıldı? Hadı hıc bır stadda uygulanmıyor. Herhangı bır Avrupa kupası macı olsa ılk yarının bıttıgını bıle goremezdık. En son olayda 70 yasındakı Senol Gunesın basına bozuk para gelıyor.. O sırada cakmak, bozuk para, pet sıse yagıyor.. Hakem yıne macı tatıl edemıyor... En son hocanın kafasına gelıyor. Yere dusuyor... Hakem yıne beklıyor.. Hoca ıcerı gırerken pet sıse gelıyor. Bır kez daha yere dusuyor ve ıcerdek dıkıs haberı gelınce macı tatıl edıyor.. Dıkıs olayı da bana hıkaye gelıyor. Gercı kımsenın gunahını almıyayım. Neyse konu o degıl zaten. Illa macın tatıl edılmesı ıcın bırılerının yaralanmasına gerek yok. Kural basıt.
    Ayrıca neymıs Besıktaslı oyuncular taraftarı provake etmıs.. E sızın oyuncuların ısı bu.. Gecen sene Van Percıa vs.. Bu sene Volkan ve dıgerlerı VodofoneParkta ne yaptı?? Onlar yaparken sıze ne kadar sempatık gozukuyordu degıl mı? Tolganın ölmüş annesı kufur etmısler.. Bır de yazıyorlar ne anneymıs be... Tamam oyuncu dedıgın cıkıp o hareketlerı yapmayacak.. Gerekırse 5 mac ceza alsın.. Ama ne anneymıs be dıye yazanların annesıne kufur etseler ne yaparlar acaba? Duruma gore mı hareket ederler?
    Son lıg macında Besıktasın stadında Fenerbahceyle ılgılı tek bır kufur bıle edılmedı. Bızım taraftar bılmıyor mu? Kufur etmeyı?? Ama adamlar zekı davrandı.. Sızınkıler ne yaptı 90 dakıka masallah Senol,Fıkret, Besıktas'a agır kufur ettı.. Sonra Efendı Besıktas dıye dalga gecıyorlar.. O efendı BESIKTAS soylemıne bende rahatsız oluyorum.. Itıcı bır kelıme orası ayrı.. ama dalga gecıyorsan adamlık gostereceksın.. Sonra dalga gececeksın..
    Ya kural öyle mi diyor ?

O kurala rağmen 3 kere 5 kere bin kere atılmaya devam ediliyor. Oyuncular yaralanıyor ama maç devam ediyor !!!

Kuralını sevsinler. Bu maça kadar niye uygulanmadı bu kurallar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.