Şimdi Ara

Dikiş Skandalı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inanmak istemiyorum ya, gercekten Bjk bu kadar kucuk duruma dusebilirler mi ?
    https://twitter.com/CubukluRuhu/status/987074868276588546
    https://twitter.com/CubukluRuhu/status/987077068583260168

• Hoca demeye utandigim sahis kafasina madde geldikten sonra tiyatro yapmasaydi kimse ona ufacik bisey demezdi.

Herkes ozur diler fener taraftarina mal edilmemesi gerektigini ve bunu yapanlarin holiganlar oldugunu belirtirdi.

Adamin kafasinda yara bile yok dikis atmislar. Sonradan tepki gelince bir foto daha koydular bu sefer dikilmis yara acilmis nasil oluyorsa!? Sonra birdaha haber yaptilar senol gunesi ambulansta dovuyolar diye.

Bu olay aciga kavusturulmalidir. Senolun kafasi adli tipta incelenmeli herhangi bir dikis yarik var mi bakilmali yoksa da senol gunes futboldan men edilmelidir.
  • Yalandan kavga çıkardılar oğuzhan tolga birbirini ittiriyor şenola takılıp yere düşüyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafaya dikiş atıp tendürdiyotu sonra sürmek.. ?

Dikiş Skandalı..
    Dikiş Skandalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waynei -- 20 Nisan 2018; 0:48:9 >

• Lise zamanı kafam yarılmıştı başımdan kanlar aktı 3 dikiş atmışlardı. Gerisi sen düşün
  • Hakikaten yalan olduguna su olaylarin inanan insanlar var gercek hayatta iyi sanslar.
  • Yazik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam cisim attılar ve kafası yarıldı. Kafasına dikişler attılar.
    Lan oğlum. Bir insanın kafası yarıldı ise, ve bu yarığa dikiş atıldı ise,
    Bu adamın hiç mi kafası kanamdı? bütün resimlere bakıyorum, ne gömleğinde, ne elbisesinde, nede başka bir yerinde tek damla kan yok.
    Kansız bu adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 20 Nisan 2018; 1:14:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gecen hafta traş olurken parmağımı 1 cm uzunlukta kestim.
    acile gitsem tek dikiş atarlardı.
    Diğer elimle baskı yapmama rağmen Her taraf kan oldu,
    henuz tam iyileşmediği için ilk aklıma gelen soru neden Şenol güneşte kan yok?
    Tv de defalarca gösterdi, Adam eli ile saçını düzelterek tünele gitti.
    Sonra göğsüne su şişesini attılar
    Benim anlamadığım kafayı yaracak ne attılar. para ve çakmak mesafe uzak bile olsa o kadar büyük yara açmaz
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    Asıl tiyatroyu gerçekten göremeyenler için güzel sıfatlar var aklımda ama kalp kırmak istemiyorum. Fanatik olmayın da klubunuzun düşürüldüğü komik durumu eleştirin.
  • Bu dikiş olayı için devlet hastanesine gidip bir heyetin incelemesi sonucu bir rapor verilse olmaz mı. Çünkü bu olay kamuda insanları ikiye böldü. En azından olay Tarafsız bir heyet incelemiş olur

• Dikiş Skandalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Hakikaten yalan olduguna su olaylarin inanan insanlar var gercek hayatta iyi sanslar.
    Adamın kafasına bozuk para gibi bir cisim geldi doğru ama yarılmadığı kabak gibi ortada işte, doktor raporu bile varmış sadece lezyon diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Hakikaten yalan olduguna su olaylarin inanan insanlar var gercek hayatta iyi sanslar.
    doğrusunu bildiğim yalanları söylerken ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Adamın kafasına bozuk para gibi bir cisim geldi doğru ama yarılmadığı kabak gibi ortada işte, doktor raporu bile varmış sadece lezyon diye.

Alıntıları Göster
    70 yasinda adamin kafasina bisey atip adam oldurmeye tesebbus niye ediyoruz diye sormuyoruzda attik ama kafasini patlatamadik olduremedik diye tartisiyoruz. Bi bok olmaz bu ulkeden.

Aga bilmiyorum nasil bakiyosunuz olaya simdi ben senin kafana tas atarsam bak kafaya diyorum seni oldurmeye tesebbus etmisimdir kafaya alinan darbede beyin kanamasi gecirebilirsin. O saatten sonra sen ufak bi siyrikla atlatsanda Allah korusun olsende bu benim ne kadar vahsi pis bir insan hatta katil oldugum gercegini degistirmez.

Birakin artik Feneri Besiktasi bak olayin ustunden gunler gecti sinirimiz gecti buyursunlar sizi hukmen galip ilan etsinler batsin kupasida.

• Bu olaylara yok 70 yasindaki adam yok hocamiz yok ölebilirdi birakin dikisi felan ölse beyin kanamasi olsa felan ne yapacaktiniz bu ülkeden bisey olmaz diyip safa yatanlar masumu oynayanlar, bizim otobüs kursunlandi yahu bundan daha ilerisi varmi tesebbus icin.? Bu kadar aglamadik

70 yaşındaki adam!(Lezyon'dan sonra biraz zor orası) gitsin huzurevine. Strese gelemiyorsa konuştuğu laflara yaptıklarına dikkat etsin.
  • acik ve net goruldu artik BJK Rezil oldu . Senol Gunes basina darbe almis olabilir ama NE BIR YARIK VAR, NE DE DIKIS GEREKTIRECEK YARA. Resmen Maci tatil edebilmek icin numaradan dikis attirmis. METE KALKAVAN, Dikis atildigini ogrendikten sonra tatil etmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waynei -- 22 Nisan 2018; 16:28:46 >
  • Dikiş Skandalı..
  • Şenol yılların acısını çıkardı sizden.
    Sağlam oyuncuymuş.
    Hele tünele girerken yanında patlayan atom bombası sonrası kendini sipere atması enfesti
    Maalesef hırsızın hiç suçu yok hocam..hâlâ daha taş atmayı normal sayan, kafası yarılmadı ya ne olacak düşüncesinde olan bi sürü insan var.. neredeyse kafasına taş geldiği için şenol hoca suçlu olacak

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.