Şimdi Ara

Dikiş Skandalı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hoca demeye utandigim sahis kafasina madde geldikten sonra tiyatro yapmasaydi kimse ona ufacik bisey demezdi.

Herkes ozur diler fener taraftarina mal edilmemesi gerektigini ve bunu yapanlarin holiganlar oldugunu belirtirdi.

Adamin kafasinda yara bile yok dikis atmislar. Sonradan tepki gelince bir foto daha koydular bu sefer dikilmis yara acilmis nasil oluyorsa!? Sonra birdaha haber yaptilar senol gunesi ambulansta dovuyolar diye.

Bu olay aciga kavusturulmalidir. Senolun kafasi adli tipta incelenmeli herhangi bir dikis yarik var mi bakilmali yoksa da senol gunes futboldan men edilmelidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Hakikaten yalan olduguna su olaylarin inanan insanlar var gercek hayatta iyi sanslar.
    olaylar tum ciplakligiyla ortaya cikti ? Ne diyorsun HALA UTANMADAN KAFASI YARILDI DIYEBILECEKMISIN ?
  • drgripin kullanıcısına yanıt
    O gün yalandan dikiş atanlar heyetin geldiğini görünce kafasını bile kesip dikiş atarlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

70 yasinda adamin kafasina bisey atip adam oldurmeye tesebbus niye ediyoruz diye sormuyoruzda attik ama kafasini patlatamadik olduremedik diye tartisiyoruz. Bi bok olmaz bu ulkeden.

Aga bilmiyorum nasil bakiyosunuz olaya simdi ben senin kafana tas atarsam bak kafaya diyorum seni oldurmeye tesebbus etmisimdir kafaya alinan darbede beyin kanamasi gecirebilirsin. O saatten sonra sen ufak bi siyrikla atlatsanda Allah korusun olsende bu benim ne kadar vahsi pis bir insan hatta katil oldugum gercegini degistirmez.

Birakin artik Feneri Besiktasi bak olayin ustunden gunler gecti sinirimiz gecti buyursunlar sizi hukmen galip ilan etsinler batsin kupasida.

Alıntıları Göster
    Öldürmeye teşebbüs diye abartmaya gerek yok, kasten yaralama var. Taraftarı teşhis etsinler, savcı kasten yaralamadan davasını açsın Passolig'i de sınırsız iptal edilsin buna bir şey dediğim yok.
    Tribünden birilerinin sahaya madde atması zaten yanlış, çoğumuz mesajlarda bunu yanlış bulduğumuzu belirtmeye bile gerek duymadığımızdan onayladığımız anlamı çıkmıyor.
    Ama kafası yarılmamış bir adamın yarıldı deyip beş dikiş attırması falan doğru mu? Hayır ceza kanununa göre lezyon basit tıbbi müdahaleyle giderilebilecek şekilde yaralama oluyorken kafa yarılmış olsa daha üst bir ceza gerektiriyor. Bu yalanı savunmanın nesi doğru?

Yani senin mantığınla gidersek hocam biri bana yumruk attı mesela, gidip savcıya silah çekti topuğumdan vurdu diyeyim, hak mı bu?

• Dikiş Skandalı..

• mtrkmn61 M kullanıcısına yanıt
    Bu resim Fotoşop. Sen yeni uyandın sanırım olaya. Doktor raporu var adamda kesik-yara yok lezyon(kızarıklık) yazıyor. Eğer dikiş işi gerçek olsa şimdiye çoktan adli tıptan rapor alır tvlerde şeref,haysiyet,namus,adamlık nutku atardı. Sahtekarlık yapılmıştır net.
  • İlk gün ne düşünüyorsam hala aynı şeyi düşünüyorum.

Şenol Güneş toplumda infial oluşturma, kitleleri ayrımcılığa sürükleme ve yalan şahitlikten yargılanmalı. Dikiş falan hepsi tıraş.

Tolga Zengin'e gelince. Bu eleman yaptığı her provokasyon sonucunda rahmetli annesini öne sürüyor. Halbuki en az Emre Belözoğlu kadar provokatör biri.

Taraftarı kışkırtmaktan ve stadyumdaki özel güvenlik görevlisini darp etmekten ayrı ayrı yargılanmalı.

Bu maç devam etse Beşiktaş hem mağlup olacak hem de en az 3-4 kırmızı kart görecekti.

Böyle bir eylemde bulundular. Avrupa'da olsa ligden düşürülürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccecy

Bu resim Fotoşop. Sen yeni uyandın sanırım olaya. Doktor raporu var adamda kesik-yara yok lezyon(kızarıklık) yazıyor. Eğer dikiş işi gerçek olsa şimdiye çoktan adli tıptan rapor alır tvlerde şeref,haysiyet,namus,adamlık nutku atardı. Sahtekarlık yapılmıştır net.
    12Numaraorg'un tivitleri ile mi savunma yapıyorsun?

12 Numaraorg: Liv Hospital Hastanesi'nden Can Gürsoy: "Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kafasında yarık yok, baticon sürülmüş."

👉 Liv Hospital: "Bizim Can Gürsoy adında bir çalışanımız yoktur."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara bak yazıl. Koskaca Türkiye Cumhuriyet'ini bu duruma düşüren zihniyetin devamı bunlar. Delirdiniz mi siz kardeşim? Ciddi ciddi yalandan dikiş atıldığını falan düşünen var mı? Şenol Güneş kardeşim bu. Fatih Terim deseniz şüphe ederim ama Şenol hocadan nasıl böyle bir şey beklersiniz. Bu fanatiklik değil bildiğin koyunluk. Saçma sapan yöneticilerin saçma sapan koyunları.

• ysakay kullanıcısına yanıt
    Hocam tamamda bir damla kan görseydik şenolu sevmem bu duruma düşeceğini sanmam ama doktorlardan şüpheleniyorum

• ccecy kullanıcısına yanıt
    lezyon kızarıklık demek değil, kullandığınız kelimenin anlamını bilin önce

• quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

Hocam tamamda bir damla kan görseydik şenolu sevmem bu duruma düşeceğini sanmam ama doktorlardan şüpheleniyorum

Oluk oluk kan akıcak bir bölge değilki orası kaşın patlasa,alnın yarılsa akar kan veya parmağını kessen.
    Bir saniye muhabbet nereye gidiyo
    Tanrılar kan istiyora gidicez
    Adamın başına bir cisim atılmış,kafası yarılmış. Görüntüsü var bu nasıl bir mantık ki anlayamadım. Afrinde askerlerimiz şehit olurken,akp öldürüyo mağdur edebiyatı için demekten farkı yok bunun.

• ysakay kullanıcısına yanıt
    Nasıl kan akacak bölge değil sizin mantıkta pek düzgün değil beş dikiş var kan olacak hocam bu benim ve çoğu kişinin görüşü

• mtrkmn61 M kullanıcısına yanıt
    Can GÜRSOY sürekli çalışan değilmiş haftalık gelip gidiyormuş. Pratisyen hekimmiş. Yanlış mı adli tıp'tan neden rapor almıyor? Herkes susar. Çıkar özür diler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

Oluk oluk kan akıcak bir bölge değilki orası kaşın patlasa,alnın yarılsa akar kan veya parmağını kessen.
    Bir saniye muhabbet nereye gidiyo
    Tanrılar kan istiyora gidicez
    Adamın başına bir cisim atılmış,kafası yarılmış. Görüntüsü var bu nasıl bir mantık ki anlayamadım. Afrinde askerlerimiz şehit olurken,akp öldürüyo mağdur edebiyatı için demekten farkı yok bunun.

Alıntıları Göster
    Adamın başına çakmak mı,para mı,koltuk mu atıldı?
    Çarpan cismin görüntüsü nerede?
    Yarılmış kafasının görüntüsü var mı?
    Savcılığa şikayet edecekse kaç gündür Adli Tıp raporu neden almıyor?

• ccecy kullanıcısına yanıt
    Adli bir olay yokki adli tıptan rapor alsın. Neyse ben bu kadar seviyesizleşmek istemiyorum. Fetö kesmiştir adamın kafasını. İki de dua etmiştir kan akmamıştır. Bu seviye muhabbete bu seviye ile cevap verilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Adli bir olay yokki adli tıptan rapor alsın. Neyse ben bu kadar seviyesizleşmek istemiyorum. Fetö kesmiştir adamın kafasını. İki de dua etmiştir kan akmamıştır. Bu seviye muhabbete bu seviye ile cevap verilebilir.
    Ya ne Fetösü metösü karın ağrın mı var fetöyle ilgili.
    Kendisi şikayet edeceğim dedi basın toplantısında. Adli Tıp raporu gerekli yaralanma varsa.
    Soruların cevapları olan görüntüleri göster bu kadar basit.
    Kafaya çarpan cisim hangisi?
    Çarpma görüntüsü hani?
    Yarılma görüntüsü nerede?
    Doktor raporu neden yok?
    Müdahale anında görüntü neden yok? (Dikişten hemen sonra çat diye foto attılar)
  • Dikiş Skandalı..

https://pbs.twimg.com/media/Dbiz0jxX4AEvvls.jpg

Bu resim gerçek mi? Videosunu bilen arkadaşlar olursa aydınlanmış oluruz.

• şenol güneş'in spor hayatına bir bakın. böyle boş beleş işlerle hiç işi olmayacağını görürsünüz.
  • Asıl skandal olan hakemın kuralı uygulama konusunda bu kadar gec davranması. Kural derkı 3 kereden fazla sahaya yabancı madde atılırsa hakem her seferınde anons ettırır ve sonunda olaylar durmuyorsa ıcerı gırer. Bır daha da ıstesede cıkamaz.. Şenol Gunes'ın pozısyonundan once kac kere sahaya yabancı madde atıldı? Hadı hıc bır stadda uygulanmıyor. Herhangı bır Avrupa kupası macı olsa ılk yarının bıttıgını bıle goremezdık. En son olayda 70 yasındakı Senol Gunesın basına bozuk para gelıyor.. O sırada cakmak, bozuk para, pet sıse yagıyor.. Hakem yıne macı tatıl edemıyor... En son hocanın kafasına gelıyor. Yere dusuyor... Hakem yıne beklıyor.. Hoca ıcerı gırerken pet sıse gelıyor. Bır kez daha yere dusuyor ve ıcerdek dıkıs haberı gelınce macı tatıl edıyor.. Dıkıs olayı da bana hıkaye gelıyor. Gercı kımsenın gunahını almıyayım. Neyse konu o degıl zaten. Illa macın tatıl edılmesı ıcın bırılerının yaralanmasına gerek yok. Kural basıt.
    Ayrıca neymıs Besıktaslı oyuncular taraftarı provake etmıs.. E sızın oyuncuların ısı bu.. Gecen sene Van Percıa vs.. Bu sene Volkan ve dıgerlerı VodofoneParkta ne yaptı?? Onlar yaparken sıze ne kadar sempatık gozukuyordu degıl mı? Tolganın ölmüş annesı kufur etmısler.. Bır de yazıyorlar ne anneymıs be... Tamam oyuncu dedıgın cıkıp o hareketlerı yapmayacak.. Gerekırse 5 mac ceza alsın.. Ama ne anneymıs be dıye yazanların annesıne kufur etseler ne yaparlar acaba? Duruma gore mı hareket ederler?
    Son lıg macında Besıktasın stadında Fenerbahceyle ılgılı tek bır kufur bıle edılmedı. Bızım taraftar bılmıyor mu? Kufur etmeyı?? Ama adamlar zekı davrandı.. Sızınkıler ne yaptı 90 dakıka masallah Senol,Fıkret, Besıktas'a agır kufur ettı.. Sonra Efendı Besıktas dıye dalga gecıyorlar.. O efendı BESIKTAS soylemıne bende rahatsız oluyorum.. Itıcı bır kelıme orası ayrı.. ama dalga gecıyorsan adamlık gostereceksın.. Sonra dalga gececeksın..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.