Şimdi Ara

DİKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun yıllar hizmet aldığım vodafone müşteri hizmetlerinden bir bayan aradı.ALO KONTÖR diye yeni bir hizmet başlattıklarını,kolayca kontör yükleyeceğimi ve vodafone hizmeti olduğunu söyledi.İnternet şubelerindeki vodofone logosunu görünce de büyük bir güvenle şahsım için kolaylık olacağını düşünerek bilgilerimi verdim.Hemen hesabımdan 6 taksit üyelik adidatı altında 68 tl civarında bir paranın alınmak istediğini öğrendim.ardından kredi kartımı iptal ettirdim.
    AlO KONTÖR adlı bu şirkete ,Vodofone adımızı ,soyadımızı vb bilgileri veriyor.Vodafone yetkilerini arıyarak durumun vahim ve şirket itibarını sarsıcı olduğu konusunda bilgilendirdim.Kendi isimlerinin kullanılarak müşterinin bilgisi dışında işlem yapıldığını söyledim.Bu aramalarımı kayıt altına aldım.

Uyarım şu bakkalda bile satılan,Kontör için aidat altında para ödemek isterseniz. Alo kontör tam size göre...

• alo kontör tarafından aranmışsınızdır vodafone müşteri hizmetlerinden değil.

alo kontör dolandırıcı bir kurum değildir,aylık 5 tl ücret karşılığı istediğiniz an ücretsiz numarasını arayıp olarak kontör yükleyebilirsiniz,kontör yüklemelerinzde hediye kontör veya çeşitli hediyeler verirler.görüşmek için aradıklarında da bu hizmetin aylık abonelik ücreti olduğunu söylerler.

normal kullanıcılar için çok gereksiz bir hizmet olup,aylık 5tl veririm diyenler için güzel bir hizmettir.

ayrıca insanlar her arayana nasıl kredi kartı bilgilerini verir,her gelen mesajla veya aramayla 12 adet 250 kontör kart şifresi gönderir hala aklım almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 3 Ocak 2010; 16:26:29 >
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: canx

Hazır konu açılmışken sorayım. Bu Alo Kontör ve benzeri firmalar, şu kadar kontör yükle şu kadar kontör verelim, 3 şarkı indir 5 şarkı atalım gibi saçma ve gereksiz mesajlar atıyorlar.. Numaramı vemediğim ve daha önce kayıt olmadığım halde sürekli bu reklam mesajlarını alıyorum. Vodafone bu firmalara numaramızı mı satıyor? Bu mesajları engellemenin bir yolu yok mu?

numara satmaya gerek kalmıyor ki bütün numaralara gönderiyorlar.bu mesajları engellemenin bir yolu yok
    diye biliyorum ama yine de müşteri hizmetleri ile görüşüp sormak lazım.
  • @madenr:http://forum.donanimhaber.com/m_36710531/tm.htm

@canx: benim hattıma gelmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.