Şimdi Ara

Dikkat: Apple, Elon Musk, Uber, Binance gibi pek çok Twitter hesabı hacklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hesapları hackleyen hackerlar bize ne yapar kim bilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Günde yüzlerce hesaplar ele geçiriliyor. Hiçbir sosyal medya ya da dijital platformlar sizin güvenliğinizi tam sağlayamaz. Sadece telefon numaranızı ya da banka hesap bilgileriniz varsa onları gizler.

Koskoca Elon musk un twitter hesabında iki faktörlü kimlik doğrulama kodu yok mu yani :) olsa zaten hesabı ele geçirmeli imkansız gibi. Telefonunuza doğrulama kodu ile giriş yaparsınız.

Yoksa ajanlar içeriden mi girdiler?

• quote:

Orijinalden alıntı: haruncic3k

Ama görüldüğü üzere dolandırıcılara açık bir ortam takibi yok bir şeyi yok kara paralar orada dönüyor resmen

Aslında takibi çok kolay. Nereden ne kadar para gelmiş. Bakiyesi ne kadar görebilmeniz mümkün. Blockchain sitesinden public key'i girdiğiniz takdirde takibini yapabilirsiniz. Nakit doların takibi inanın daha zor.

• Sonuç ne hiçbir mavi tik hesap paylaşım yapamıyor.

Birşey açıklanacaktı da bu iş mi ortaya çıktı???

• hacklenmeyecek sistem yok zaten

• Zamanında knight online'da yaparlardı "aga itemi ver 2 tane yapıp geri vercem" diye. Aynı ona dönmüş, 1000 dolar ver 2 katını vereceğim.

• Nasa hacklenmiş twitter hesabı neymiş heyt yavrum heyt

• Rte’nin hesabi hacklenseydi kaldiracaklari parayi hesap edemezlerdi. :)

• But Bitcoin’e kıl kapmaya başladım suçluların kullanabileceği güvenli bir araç oldu.

Türkiye’de mesela kullan at telefon olmadığından ( kimliksiz alınamıyor ) adam kaçırma fidye işi yapılamıyor.

Hackerlar ise her yerde ne yapsalar Bitcoin istiyorlar halbuki başka ülkeye para gönderme bile olsa izleri sürülebilir yada para yoldan çevrilebilir.

• Ulan diyorum sabah sabah Bill niye mesaj atti 50 bin dolar istiyor..

• kullanmayın birader

• Hesaplar çalınmıyor burada! Twitter merkezinden yönetim yetkisi olan kişiler üzerinden yapılıyor bu işlem. Sorun eypılda değil yani. Önce okuduğunuzu anlayın sonra yorum yapın

• Kanye West, Kim Kardashian, Michael Bloomberg, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Joe Biden, Warren Buffet ve Michael Bloomberg'in de hesapları ele geçirilmiş.

bknz: https://trsondakika.com/twitter-hacklendi-elon-musk-bill-gates-gibi-bircok-ismin-hesabi-ele-gecirildi//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğba H. -- 16 Temmuz 2020; 15:24:52 >

• Hackerlar: Akıyor bu akşam.

• Adamlar direk kafalara oynamış büyük cesaret

• Twitter neden battı :)

• bu hack işini yapsa yapsa marcus holloway yapmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haruncic3k kullanıcısına yanıt

tam tersi oldukça kolay. kripto paraları nakite çevirmek için mecbur borsaları kullanacak. borsalarda da kimlik onayı var.

ayrıca ben hayatımda bu kadar kötü bir hack görmedim. bütün dünyanın gündemini değiştiren bir kişi onlarca milyon dolar kazanabilirdi ve kimliğini ifşa etmezdi.

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Trump’un yaptığını bizim ülkedeki siyasiler yapsa var tüm ülkelerin başkanları falan topa tutardı anti demokratik Türkiye derlerdi..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.