Şimdi Ara

!!DİKKAT!! Avea'nın yeni soygun tekniği Vibramobil (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: juske

2 3sn lık erotık sıteler bunlar gırmeyınce uye yapmıyorlar :)

valla güzel kardeşim ben bu minvalde herhangi bir siteye girmedim....

kaldıki girmiş olsam dahi insan her girdiği sitede çaktırılmadan birşeylere üye yapılacak ve çatır çutur para kesilecekse, yani demem o ki bu mantıkla gideceksek vay halimize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

vibra yi takıyorlar yani

aynen öyle vibrayı taktılar bize

dün müşteri hizmetlerinden aradı bir bayan...
    beyefendi bu +18 içerikli bir site biliyor musunuz diyor. ben de kendisine "hem para çalıyorsunuz hem de insanları töhmet altında bırakıyorsunzu dedim" ve verdiği cevaba bak bana " ama bu site yasal" diyor. ben de kendisine o zaman genelevlerde yasal herkes gitsin diye cevap verdim...

ha bir de nasıl üye olduğuma dair bir belge istiyorum bana şu tarihte mobil yazıp 3033'e gndermişsiniz diyor. kanıt ve belgesini gönderin diyorum. bizde böyle bir belge yok diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

Aynisi vodafnda basima gelmisti. Hicbir sekilde onayim yada talebim olmadan bu tur bi ucret kesmislerdi. Musteri hizmetleri kesinlikle ilgilenmiyorlar. Dediginiz gibi ayni seyleri tekrarlayip duruyorlar. Bunlara yaptiklarindan dolayi yaptirim uygulanmamasi da, bunlarin bu sekilde haksiz kazanc yapmalarini sagliyor. Ben en son btk'ya sikayet edip, o sekilde kesilen ucreti iadesini alabilmistim. Malesef ulkemizde bunlardan hesap soran olmadigi icin, olan vatandasa oluyor.

kardeş sen yalnızca btk nın sayfasından şikayetini yaptın ve paranı iade mi ettiler. başka bir prosedüre gerek varmı ben de şikayetimi btk dan yaptım bekliyorum. yapılacak başka birşey varsa bileyim. ha birde ne kadar sürede sana dönüş yaptılar.
  • Çok ilginç ya cidden.
  • Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama ;

http://forum.donanimhaber.com/m_10145661/tm.htm

yukarıda yer alan konu aynı bununla ilgili. Ayrıca aşağıdaki sayfa da var;

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1613768/avea-vibramobile-uye-olmusum

http://www.hukuki.net/showthread.php?17127-Cep-telefonundan-vibramobil-dolandiriciligi

Kimse nasıl üye olduğunu anlamış değil sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Çok ilginç ya cidden.

biz seslenmeyip hakkımızı aramaya devam etmedikçe bu ilginçlikler hiç bitmeyecek AERN kardeş.

bir düşünelim bakalım mesela sabit ücreti 30 TL olupta hiç dakika veya internet mgbyt aşımı yapmadığı halde faturafı 35-40 TL gelen binlerce avea müşterisinden kaç tanesi dikkat edip faturaya itiraz ediyor. bu işlerin nasıl olsa cezası da yok böylece avea 3 sa beş ban 7 ona geçiriyor geçirebildiği kadar..
  • Ben fatura detaylarını mutlaka incelerim. Zaten herkes artık paket kullanıyor, dakika paketleri, sms ve internet paketleri yani aşağı yukarı faturanın ne kadar geleceği biliniyor. Fatura şimdiye kadar farklı gelmedi çok şükür. Ama bir farklılık olduğunda direk soruyorum tabii ki arayım nedir diye.
  • quote:

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama ;

http://forum.donanimhaber.com/m_10145661/tm.htm

yukarıda yer alan konu aynı bununla ilgili. Ayrıca aşağıdaki sayfa da var;

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1613768/avea-vibramobile-uye-olmusum

http://www.hukuki.net/showthread.php?17127-Cep-telefonundan-vibramobil-dolandiriciligi

Kimse nasıl üye olduğunu anlamış değil sanırım.

valla kardeşim ben anlamadım gitti bu işi

müşt. hizm aradı kadın falanca tarihte telefonundan mobil yazıp 3033'e atmışsın diyor. ben de kendisine sarhoştum herhalde ben ondan hatırlamıyorum diye kinaye yaptım. ama anlayana. ben telefonumdan normalde mesaj atan bir insan değilim yani mesaj özelliğini hiç kullnamam bile. bana diyor ki telefonunuzdan başkası atmış olabilir diyor. izah ediyorum kendisine evim de iki çocuğum var biri 5 diğeri 6 yaşında okuma yazma bilmezler beceremezler bunun haricinde bir ben bir de eşim var eşim telefonuma dokunmaz bile. ve üstelik itham edildiğimiz şeye bakarmısınız bu servis +18 içerikli imiş bana bunu söylüyor. aslında bunlara tazminat davası açacaksın ama işte karşında koskoca şirket ve burası türkiye maalesef...
  • Çok eskiden şimdi hatırlamıyorum o zaman kontörlü hat kullanırken, içindeki kontör düşüyordu, aradık işte şimdi hatırlamadığım bir servisti yine, bir numara vermişlerdi, sabit numarayı orayı arayın, oradan iptal edilir demişlerdi, biz de orayı aramıştık ve iptal etmiştik ama nasıl üye olduğumu inanın ben de bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 8 Şubat 2013; 11:16:59 >
  • quote:

Çok eskiden şimdi hatırlamıyorum o zaman kontörlü hat kullanırken, içindeki kontör düşüyordu, aradık işte şimdi hatırlamadığım bir servisti yine, bir numara vermişlerdi, sabit numarayı orayı arayın, oradan iptal edilir demişlerdi, biz de orayı aramıştık ve iptal etmiştik ama nasıl üye olduğumu inanın ben de bilmiyorum.

ben de avea müşteri hizmetleri ile görüştüm verin bu servisin numarasını onlarla görüşeceğim dedim. bana 0555 738 30 33 diye bir numara verdiler arıyorum numarayı numara kullanılmıyor diyor anlamdım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: empirex

quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

Aynisi vodafnda basima gelmisti. Hicbir sekilde onayim yada talebim olmadan bu tur bi ucret kesmislerdi. Musteri hizmetleri kesinlikle ilgilenmiyorlar. Dediginiz gibi ayni seyleri tekrarlayip duruyorlar. Bunlara yaptiklarindan dolayi yaptirim uygulanmamasi da, bunlarin bu sekilde haksiz kazanc yapmalarini sagliyor. Ben en son btk'ya sikayet edip, o sekilde kesilen ucreti iadesini alabilmistim. Malesef ulkemizde bunlardan hesap soran olmadigi icin, olan vatandasa oluyor.

kardeş sen yalnızca btk nın sayfasından şikayetini yaptın ve paranı iade mi ettiler. başka bir prosedüre gerek varmı ben de şikayetimi btk dan yaptım bekliyorum. yapılacak başka birşey varsa bileyim. ha birde ne kadar sürede sana dönüş yaptılar.

ben btk'dan önce, içerik sağlayıcı firma ve operatöre defalarca sözlü/yazılı şikayette bulundum, aradım tartıştım falan, hiç bir sonuç alamayınca btk'ya da bir kaç kez bildirip ısrarcı olunca, sonra içerik sağlayıcı firma tarafından ücret iade edilmişti. 1 aydan fazla zamanımı almıştı, hatta btk'dan 0532 ile başlayan bi bey beni arayıp detaylı konuşmuştuk olayı o derece büyütmüştüm. değdi mi derseniz, bilseydim bu kadar uğraşacam hiç bulaşmazdım. tabi benimki küçük bir meblağdı.
    btk'dan dönüş sanırım 1 haftayı bulmuştu gibi, hatta daha uzun da sürmüş olabilir. tabi btk ilkin şikayeti operatöre bildirip kopyala yapıştır yapmıştı. verilen cevaba ben tekrar, her seferinde geri bildirimde bulununca anca o şekilde çözülebilmişti. yani benim izlediğim yol pek garanti gibi durmuyor, aradan 2 sene geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 8 Şubat 2013; 18:26:30 >
  • quote:

quote:

Çok eskiden şimdi hatırlamıyorum o zaman kontörlü hat kullanırken, içindeki kontör düşüyordu, aradık işte şimdi hatırlamadığım bir servisti yine, bir numara vermişlerdi, sabit numarayı orayı arayın, oradan iptal edilir demişlerdi, biz de orayı aramıştık ve iptal etmiştik ama nasıl üye olduğumu inanın ben de bilmiyorum.

ben de avea müşteri hizmetleri ile görüştüm verin bu servisin numarasını onlarla görüşeceğim dedim. bana 0555 738 30 33 diye bir numara verdiler arıyorum numarayı numara kullanılmıyor diyor anlamdım gitti

ben de aynı şekilde sorduğumda sabit bir numara vermişleri bu şekilde arayarak iptal ettirmiştim. Ama iptal yazıp bir mesaj da atılıyor olabilir şimdi.
  • Bu aveanın harbiden allah belasın versin yaa... yok böyle birşey arkadaş...
    biz 110 tl ile uğraşırken şubat ayı faturasına birde baktım 85 tl gelmiş... aradım MH yi bu neyin nesi ben size üyeliği iptal ettirmedim mi diye 3 gün sonra yine üye olmuşşunuz dedi ve o an film koptu zaten. 17 dakikalık hararetli bir konuşmanın ardından iki hattım için de iptal talimatı verdim

bu aveya giden parların tamamı HARAM ZEHİR ZIKKIM OLSUN.......

ALLAH BU VANIN BİN TÜRLÜ BELASINI VERSİN.....

KAZANDIKLARI PARALARIN HAYRINI GÖRMESİNLER VE ÇOLUĞUNDAN ÇOCUKLARINDAN ÇIKSIN İNŞALLAH

başka da bir şey demiyorum...
  • aynı olaybenimde başıma vibramobil 12 tl haftalık üyeliginiz başlamıştır die hemen müşteri hizmetlerini aradım nedir bu die bilgim olmadan beni üye yapmışlar onlarda siz üyeolmuşsunuz cevapını verdi hayatımda ilk kez duydugum birsite melodi duvarkagatı bilmem ne vs böyle bir üyelik yapmadıgımı anlatsam da nafile kutucuk varmışda onu işaretlemişim bak hele yalana benneden görmedim okutuyo veya vipramobildie googlede arama bile yapmadım kiositeye girimde kutucuk işaretleyim neyse bende istedim hangi saatde nasılgirdim ıp numaramı mejaj bile atmadım üyelik icin zaten üye olmam icin benim tel nomu girip 5454 atmam gerekiyor ve ordangelen onay koduyla tekrar mejaj atıp üyeligimin öyle başlaması gerekiyor 5454 wap.wap25.com avea nın alt soygun servisi teşeron gelen mejaj vibra mobil şikayette wap .wap25.com 5454 geciyor böyle birsoygun yok herşey kılıfına uydurulmuş bütün bunlar yasalmış benim mejaj atarak ancak üyeligim kabul olur btk ya göre 54 cü maddesi öylediyor ama avea ya göre kutucugu tıklamam yetiyor bu işte calışan arkadaşım var eskiden onun demesine göre kendileri yapıyor herşey kılıfına uygun birşekilde yasalmış gibi yapıyorlarmış zaten mejaj atmadan bilmedigin birsiteye nasıl abone olurki bir insan benim sınırsız internetim var google playda binlerce uygulama var siz bilmediginiz birsiteye nasıl aylık 48 tl veripde üye olursunuz vipra mobil wp.wap25.com a.ilkkez duydugum birsite madem bukadar popülerde neden millet şikayetci nasıl olurda görmedigim bilmedigim birsiteye müzik melodi bilmem ne böyle birsiteye aylık 48 tl veripde abone olurum insanın deli olması lazım işin özü kendileri yapıyor kimse abone olmuyor btk acık ve net diyor bir üyeligin başlaması icin müşteri tel nosunu üye olca siteye mejaj atar karşı tarafda ücretin icerigin neoldugunu bilgilendiren ve onay koduyla size bildirir siz eger kabul ederseniz onay koduyla mejaj atarak üyeliginizi başlatmış olursunuz olay bu bende faturamın cıkmasını bekliyorum gerekli işlem leri yapmam icin ama başına böyle bir olay gecen ve parasını iade alan lar varsa bizim le paylaşsınlar bizde ona göre davranalım hatta böyle magdurlar varsa toplanalım haberlere taşısak bukonuya elatan bir bakan cıkar herhalde saygılar yazmayla bitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybork

aynı olaybenimde başıma vibramobil 12 tl haftalık üyeliginiz başlamıştır die hemen müşteri hizmetlerini aradım nedir bu die bilgim olmadan beni üye yapmışlar onlarda siz üyeolmuşsunuz cevapını verdi hayatımda ilk kez duydugum birsite melodi duvarkagatı bilmem ne vs böyle bir üyelik yapmadıgımı anlatsam da nafile kutucuk varmışda onu işaretlemişim bak hele yalana benneden görmedim okutuyo veya vipramobildie googlede arama bile yapmadım kiositeye girimde kutucuk işaretleyim neyse bende istedim hangi saatde nasılgirdim ıp numaramı mejaj bile atmadım üyelik icin zaten üye olmam icin benim tel nomu girip 5454 atmam gerekiyor ve ordangelen onay koduyla tekrar mejaj atıp üyeligimin öyle başlaması gerekiyor 5454 wap.wap25.com avea nın alt soygun servisi teşeron gelen mejaj vibra mobil şikayette wap .wap25.com 5454 geciyor böyle birsoygun yok herşey kılıfına uydurulmuş bütün bunlar yasalmış benim mejaj atarak ancak üyeligim kabul olur btk ya göre 54 cü maddesi öylediyor ama avea ya göre kutucugu tıklamam yetiyor bu işte calışan arkadaşım var eskiden onun demesine göre kendileri yapıyor herşey kılıfına uygun birşekilde yasalmış gibi yapıyorlarmış zaten mejaj atmadan bilmedigin birsiteye nasıl abone olurki bir insan benim sınırsız internetim var google playda binlerce uygulama var siz bilmediginiz birsiteye nasıl aylık 48 tl veripde üye olursunuz vipra mobil wp.wap25.com a.ilkkez duydugum birsite madem bukadar popülerde neden millet şikayetci nasıl olurda görmedigim bilmedigim birsiteye müzik melodi bilmem ne böyle birsiteye aylık 48 tl veripde abone olurum insanın deli olması lazım işin özü kendileri yapıyor kimse abone olmuyor btk acık ve net diyor bir üyeligin başlaması icin müşteri tel nosunu üye olca siteye mejaj atar karşı tarafda ücretin icerigin neoldugunu bilgilendiren ve onay koduyla size bildirir siz eger kabul ederseniz onay koduyla mejaj atarak üyeliginizi başlatmış olursunuz olay bu bende faturamın cıkmasını bekliyorum gerekli işlem leri yapmam icin ama başına böyle bir olay gecen ve parasını iade alan lar varsa bizim le paylaşsınlar bizde ona göre davranalım hatta böyle magdurlar varsa toplanalım haberlere taşısak bukonuya elatan bir bakan cıkar herhalde saygılar yazmayla bitmez

kardeş senin bu BTK kararı dediğin maddelerin tam metnininerden bulabiliriz. btk.com a girince bir sürü sayfa var tam metni aktarabilirsen ben de bu avea denen mereti tüketici mahkemsine vermiştim geçtiğimiz iki ayın faturası için anlaşılan bu ayın faturası için de hakem heyetinin yolu gözüktü bu kez bu btk maddesini de ekleyeyim diyorum... bu arad daha dava sonuçlanmadı bekliyorum... ama hattımın kapatılması için talimat verdim kazanırsam parayı nereye iade edecekler onu da bilmiyorum. artık hesap numarası isterler heralde :)
  • quote:

quote:

aynı olaybenimde başıma vibramobil 12 tl haftalık üyeliginiz başlamıştır die hemen müşteri hizmetlerini aradım nedir bu die bilgim olmadan beni üye yapmışlar onlarda siz üyeolmuşsunuz cevapını verdi hayatımda ilk kez duydugum birsite melodi duvarkagatı bilmem ne vs böyle bir üyelik yapmadıgımı anlatsam da nafile kutucuk varmışda onu işaretlemişim bak hele yalana benneden görmedim okutuyo veya vipramobildie googlede arama bile yapmadım kiositeye girimde kutucuk işaretleyim neyse bende istedim hangi saatde nasılgirdim ıp numaramı mejaj bile atmadım üyelik icin zaten üye olmam icin benim tel nomu girip 5454 atmam gerekiyor ve ordangelen onay koduyla tekrar mejaj atıp üyeligimin öyle başlaması gerekiyor 5454 wap.wap25.com avea nın alt soygun servisi teşeron gelen mejaj vibra mobil şikayette wap .wap25.com 5454 geciyor böyle birsoygun yok herşey kılıfına uydurulmuş bütün bunlar yasalmış benim mejaj atarak ancak üyeligim kabul olur btk ya göre 54 cü maddesi öylediyor ama avea ya göre kutucugu tıklamam yetiyor bu işte calışan arkadaşım var eskiden onun demesine göre kendileri yapıyor herşey kılıfına uygun birşekilde yasalmış gibi yapıyorlarmış zaten mejaj atmadan bilmedigin birsiteye nasıl abone olurki bir insan benim sınırsız internetim var google playda binlerce uygulama var siz bilmediginiz birsiteye nasıl aylık 48 tl veripde üye olursunuz vipra mobil wp.wap25.com a.ilkkez duydugum birsite madem bukadar popülerde neden millet şikayetci nasıl olurda görmedigim bilmedigim birsiteye müzik melodi bilmem ne böyle birsiteye aylık 48 tl veripde abone olurum insanın deli olması lazım işin özü kendileri yapıyor kimse abone olmuyor btk acık ve net diyor bir üyeligin başlaması icin müşteri tel nosunu üye olca siteye mejaj atar karşı tarafda ücretin icerigin neoldugunu bilgilendiren ve onay koduyla size bildirir siz eger kabul ederseniz onay koduyla mejaj atarak üyeliginizi başlatmış olursunuz olay bu bende faturamın cıkmasını bekliyorum gerekli işlem leri yapmam icin ama başına böyle bir olay gecen ve parasını iade alan lar varsa bizim le paylaşsınlar bizde ona göre davranalım hatta böyle magdurlar varsa toplanalım haberlere taşısak bukonuya elatan bir bakan cıkar herhalde saygılar yazmayla bitmez

kardeş senin bu BTK kararı dediğin maddelerin tam metnininerden bulabiliriz. btk.com a girince bir sürü sayfa var tam metni aktarabilirsen ben de bu avea denen mereti tüketici mahkemsine vermiştim geçtiğimiz iki ayın faturası için anlaşılan bu ayın faturası için de hakem heyetinin yolu gözüktü bu kez bu btk maddesini de ekleyeyim diyorum... bu arad daha dava sonuçlanmadı bekliyorum... ama hattımın kapatılması için talimat verdim kazanırsam parayı nereye iade edecekler onu da bilmiyorum. artık hesap numarası isterler heralde :)

Yönetmelikte zaman içinde değiştirilen maddeler var. Tarih sırasına göre aşağıya linklerini ekliyorum.

1)http://tk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/dosyalar/kk30062009_ 2009DK-10336.pdf
    2)http://www.btk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/dosyalar/kkmelodi.pdf
    3)http://tk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/dosyalar/2010 DK-10-185.pdf
  • Akıllı telefonlarınıza uygulama indirirken ya da satın alırken dikkat edin. Sahte uygulamalar nedeni ile mağdur olan cep telefonu kullanıcıları sikayetvar.com’a gönderdikleri şikayetlerle “Arkadaşınızdan ya da hiç tanımadığınız birinden e-posta ya da mesajla gelen uygulamayı ve resmi uygulama dükkanlarındaki popüler uygulamaların sahtelerini” yüklemeyin diye uyardı.

Hackerler yine iş başında. Akıllı cep telefonu kullanıcılarının dikkatlerini çekmek için popüler uygulamaların tasarımına benzettikleri sahte uygulama linklerini e-posta ya da mesaj ile gönderdikten sonra birçok kişinin bilgisi, telefon numarası ve banka bilgileri gibi önemli dosyalara erişim sağladılar. Bununla da yetinmeyen hackerlar özel tarifeli hatları arayarak cep telefonu sahiplerinin haberi olmadan bu servislere erişmelerine neden oldular. İşte akıllı telefonlarına sahte uygulama yükleyen şikayetçilerin cep telefonu kullanıcılarına uyarıları şöyle:

Arkadaşlarınızdan“Arkadaşlarınızdan e-posta ya da sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile gönderilen tavsiyeleri dikkate almayın. Hackerlar arkadaşınızın hesabından haberi dahi olmadan size uygulama gönderebiliyorlar. E-posta ya da mesaj üzerinden gelen linkten uygulama indirmeyin. Bunlar sizi sahte sitelere yönlendiriyor.Böylece kişisel bilgilerinizi ele geçirip sizi mağdur edebilirler.”

Popüler Uygulamaları İnceleyin

Resmi uygulama dükkanlarında dahi sahte uygulamalar olabiliyor. Uygulamayı indirmeden önce mutlaka araştırma yapın daha önce uygulamayı indirmiş kullanıcıların yorumları size yol gösterecektir. Siz uygulamayı indirdikten sonra cihazınızı enfekte edebilirler. Böylece tüm özel bilgilerinize hatta banka bilgilerinize ulaşabilirler. Aynı zamanda haberiniz olmadan başka sitelere bağlanarak, özel tarifeli hatları arayarak bu servislere erişim sağlayabilir.Bu da size kabarık bir telefon faturasına neden olabilir.” Gelen E-Postalara İnanmayın
  • okadar cok magdur varki bir vodofone yetkilisiyle görüştüm bana dedigi kısaca internetde bir filim sayfası actınız yan kısım lardada reklam lar koyuyorlar telefon dokunmatik ekran oldugu icin ekranı büyütüp veya farklı filim ararken bilmeden reklamlara tıklıyorsunuz tıkladıgımız o link solucan dedikleri vasıtayla işde vipramobildedikleri siteye ve benzeri sitelere bizi abone yapıyor ha bir filim sitesi dedim ama örnek verdim dizi olur oyun 18 artı icerikli site olur farketmez boyolla vurgun yapıyorlar sahte linklerle ositeye yönlendiriyorlar mış bütün olay kücük reklam kutucukları telefonda ekranı kücültüp büyütürken bi şekilde parmaklarımız o reklema basıyor bilmeden nasıl abone oluyoruz işde sebebi bu cok örnekleri var işde oldugum icin fazla yazamıyorum
  • quote:

okadar cok magdur varki bir vodofone yetkilisiyle görüştüm bana dedigi kısaca internetde bir filim sayfası actınız yan kısım lardada reklam lar koyuyorlar telefon dokunmatik ekran oldugu icin ekranı büyütüp veya farklı filim ararken bilmeden reklamlara tıklıyorsunuz tıkladıgımız o link solucan dedikleri vasıtayla işde vipramobildedikleri siteye ve benzeri sitelere bizi abone yapıyor ha bir filim sitesi dedim ama örnek verdim dizi olur oyun 18 artı icerikli site olur farketmez boyolla vurgun yapıyorlar sahte linklerle ositeye yönlendiriyorlar mış bütün olay kücük reklam kutucukları telefonda ekranı kücültüp büyütürken bi şekilde parmaklarımız o reklema basıyor bilmeden nasıl abone oluyoruz işde sebebi bu cok örnekleri var işde oldugum icin fazla yazamıyorum

Sayın CYBORk kardeşim öncelikle vermiş olduğun linkler için çok teşekkür ederim gerçekten çok işime yarayacaklar.

bahsettiğin gibi insanları tuzağa düşürüp üye yapıyorlardır. eminim buna.. ama benim anlamadığım benim telefon nokia 5800 expressmusic öyle çok akıllı bir tel de değil yani ekran büyütme küçültme yok. bundan ziyade öyle uygulama indirmişiliğim filan da yok, neredn buldular da kancayı taktılar anlamadım...

kanca diyorum çünkü ben kendim üye olmadığım bu servisten çıkmak avea MH dahil ve vibramobilin MH si dahil aramadığım yer kalmadı ve bana sistemden çıktığıma dair mesaj attılar 18.01.2013 tarihinde.... sonra bir bakıyorum ki beni 02.02.2013 tarihinde yine üye yapmışlar, ben zaaten bu işler başıma geldiğinden beri yani yaklaşık 4 aydır telefonumdan internete girmeyi kendime yasakladım, bunlar bizi bir yere kaydedip oaradn havera üye ediyorlar sanırsam....

neyse hukuk mücadelesi içerisindeyim eğer kazanırsam bunu da buradan herkese büyük bir memnuniyetle haykıracağım...
  • aynı şey benim başıma geldi. 114 TL fatura geldi. gelecek olanda 78 TL olmuş. avea yakanı bırakmayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.