arkadaşlar bana okadar fahiş fiyatlar gelmedi ama avea tam bir çakal o konuda. hiç alakam olmayan paketleri hattıma tanımlayıp içerik servisi diye yedirmeye çalışıyorlardı. tehdit ettim sizi mahkemeye vericem kanıtlayaazsanız dedim 3 saat sürmedi o gün iadesini gerçekletirdiler paranın. çüki kanıtı yok. bana diyorki içerik serivsi her aradığımda kıvırıyor. yok Akbank kesmi onu arayın diyor kardeşim akbank nasıl benden ücret keser diyorum ona sorun diyor aradım akbankı yok öyle bişey dediler. sonra aradım dedimki böyle böyle yok ya o akbank değilmiş o interntten bir siteymiş dediler. sonra onada itiraz edince başkasına aktardı oda dediki bu özel numara 0216 ile başlayan özel numaraymış :d sonuç itibari ile kanıt sunamadılar ve ücret iadesi yaptılar.
Eger internetten alisveris yapiyorsaniz odeme tamamlanmadan once onay butonu gibi birsey, sms uzerinden alisveris yapiyorsaniz (paket aboneligi, mobil odeme) onay mesaji istemek ZORUNDA. Hakkinizi arayin gecmis olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme