< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 5 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 01.1.2025 (23. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bende kasım 2020 den beri bekliyorum bu ay bitecek deniyor proje ama bakalım umarım biter. Bazı mahallelere anında çekip bitiriyorlar nedense bazılarında 2 yıl. Bu arada benim belediyem sıkıntı çıkardı kablonte kazı izni verirken türknete vermedi fln. Umarım ikimize de kısa zamanda gelir
-
Merhaba, sizin bölgeniz için bu ay aktivasyon bilgisi iletildi. -
Hocam oldumu fiber ?
-
Yok hocam
-
Çok acele etme hocam acelesi yok 2-3 yıla keyifleri olunca getirirler.
-
Hiç sorma hocam böyle beceriksizlik görmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 13 Haziran 2022; 0:36:47 > -
Siz bence musteri kazanmak istemiyorsunuz anca reklam ama reklam devri bitti su altyapi yapamamak rezillikten baska bir sey degil biliyorsunuz dimi ? Bana belediye engelinden bahsetmeyin avukatlariniz yokmu belediye hizmet vermemizi engelliyor diye sikayet edin madem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Süreci proje ekiplerimiz takip etmektedir, gerekli düzenlemeler ve müdahale yapılıyor. Bir gelişme olması durumunda bilgi verilecektir. -
Cay sigara iceceklerine hizli calissinlar 2 yil oldu ben goruseyim gorende uzay mekigi yapicaksiniz sanacak
Hocam, hala daha olmadı mı?
-
Konuya bak
Ellerinde ülkede ne kadar internet abonesi varsa hepsinin aboneliklerini alabilecek bir imkan var.
Ama altyapı döşemeyi ağırdan alan, yüzbinlerce aboneyi başka firmalara kaybetmeyi kaptırmayı bekleyen izleyen bir işletme.
Çok garip. Sanki kar yapmak büyümek istemeyen bir işletme TurkNet.
Değişik yöneticileri var.
-
Yok hocam adamlarda is bitirme kavrami yok
Proje ekipleriniz ile gorusmek istiyorum cok merak ettim kendilerini
Belediye ile gorustum adamlar kazi izni hala almadilar diyo ne yapiyorsunuz ?
Merhaba, ekiplerimizden gelen bilgi doğrultusunda sizinle iletişime geçmekteyiz. Ben tekrar ilgili birime konu hakkında şikayetinizi ilettim. -
Teşekkür ederim yani hizmet gelmiş sayılır ufak tefek işler kaldı hızlansın yada yapmıyacaz diyin bilelim önümüze bakalım 3 yıl olacak bu gidişle kablolar daha sinyal görmeden çürümeye bırakıldı en kötü benim apartmana sinyal verin
-
Sizi anlıyorum, haklısınız. Uzun süredir bölgemiz için de görüşmeler devam ediyor ancak iletmiş olduğum gibi ekiplerimizden net bilgi alamadığım için size de net tarih iletemiyorum. Şu an ekipler belediye ile görüşmelerin devam ettiğini paylaştı, ben de ayrıca şikayetinizi ilettim. Sizinle direkt iletişime geçebilirler. Bana ekstra bir bilgi verilmesi durumunda mutlaka sizinle paylaşacağım. -
Tamam cok teşekkür ederim artık çünkü gına geldi beklemekten.
-
Size 1000mbit gelene kadar o kadar zaman geçecek ki, 1000mbit çağdışı kalacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 15 Haziran 2022; 20:40:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X