Türknet yaktı bizi ya |
DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 5 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 01.1.2025 (21. sayfa)

-
-
Valla ya diğer bölgeler kabloyu çekip hemen kutuyu koyuyolar bize gelince lolo yapıyolar:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazık vallahi
-
Hemde ne yazık.. kutu konduktan sonra 2 gün içinde hizmet alan var
Ben dün kağıthane belediyesine mail attım bu sabah belediyeden beni aradılar üstad biz türknete kablo çekmeyin demedik havadan çekmeyin yer altından çekin dedik onlarda tamam deyip gittiler sonra ses seda çıkmadı diye açıklama yaptı belediye.
Yani türknetin ekiplere ilettik en kısa zamanda gelecek falan gibi lafları hikaye türknet kabloları havadan çekmek istiyor belediye havadan olmaz yerden çekin diyor bütün hikaye bu.
Türknet kağıthane bölgesine bağlı yerleri kara listeye aldı kısaca boşuna umut bağlamayın geldi gelecek diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün konuştuk baya senle türknet forumda hocam konumu kitlemişlerdi hatta :)
Biliyorum hocam bu sabah söyleneni söylemek istedim bizim gibi ha geldi ha gelecek umudu ile bekleyenler için yazdım malum orası körler sağırlar birbirini ağırlar forumu olduğu için konuyu kilitlediler
-
Aynen hocam 2-3 sene sonra belki..
Kağıthane belediyesine bağlı bölgede yaşayıp türknetin ekiplere ilettik en kısa zamanda gelecek edecek hikayelerine inanmayın türknetin zahmet edipte bizi adam yerine koymayıp söylemediği durum bu belediye havadan kablo çekimine kesinlikle izin vermiyor.
-
Telekom ki havai nasıl oluyorsa
-
Nedeni belli değil mi telekom devlet torpilli
-
Ama keşke bunu belediyeden öğreneceğimize türknet den adam akıllı açıklama şeklinde öğrenseydik bizi yok 20221 de yok sonunda yok başında yok şöyle böyle diye oyalayacaklarına
ya sizin belediye ile ilgili bir anlaşmazlık var problem çözülene kadar gigafiber gelmeyecek diye bilgi verilseydi
-
Merhaba, bu süreci proje ekiplerimiz devam ettirmektedir. Talepleri ekipler ile paylaşıp aldığımız bilgiler doğrultusunda sizinle iletişime geçiyoruz. Netlik kazanmamış süreçler için bilgi vermemekteyiz. -
valla 2 senedir aynı teraneyi işitiyoruz bu sabah belediye net bir şekilde söyledi gelip kazacaklarsa türknet buyursun gelsin dedi havai çekimlere bina sahipleri falan çok şikayetci oluyor izin vermeyiz diyor.
sanırım bundan daha net bir açıklama olmaz sizin proje ekipleri size yanlış bilgi veriyor tahminimce 2 senedir işittiğimiz tek şey ekiplere ilettik süreç ilerliyor en kısa zamanda olacak topu taca atmak denir buna halk arasında
-
Tivibu iptv aldım keyfime bakarım
-
-
Şikayetleriniz üzerinden doğru bilgileri sizinle paylaşıyoruz. Online işlem merkezinden de uzmanlarımıza bildirebilirsiniz. -
Sene 1980 biz yine gigafiber nöbetindeyiz
Bu adamın acısını sonlandırın artık.
-
Hâlâ mı gelmedi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X