Şimdi Ara

DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 5 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 01.1.2025 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
618
Cevap
9
Favori
34.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @AMC Türk telekom mu kullanıyorsun acaba? Durum hala devam ediyor mu yazmayalı 2 ayda olmuş zaten...

• JusTiMe kullanıcısına yanıt

Telekom gpon hocam

• Valla hocam bu türknet nasıl bi firma hala çözemedim.. telekom 2 hafta önce sokağa fiber için kanal açtı ertesi hafta kabloları binalara çekmiş 1-2 hafta içinde kutuyu da koyar abone alımına başlar bunlar hala kutu koyacak...

Bu arada cimer'e şikayet edeceğim türkneti.. 2021yılı içerisinde tüm mahalleye sokak ayırt etmeksizin getireceğiz denildi projeyi yarım bıraktılar.. insanları kandırmak neymiş görsünler uğraşsınlar cimer'le..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickboxer_18 -- 5 Mart 2022; 12:14:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam bu forumda gigafiber ile alakalı gördüğüm ilk konulardan biri sizinkiydi. benim mahallem bile bu yıl planlamaya alındı sizinki hala bağlanmamış.

böyle giderse sizden önce ben bağlayacağım :D

• Merak edenler için yazayım hala bir gelişme yokDİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 5 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 01.1.2025 

• AMC kullanıcısına yanıt

garibanın yüzü gülür mü? :)

hocam geçenlerde sokağa şu siyah fiber kabloları çekmişler çok yüksekten götürmüşler üzerlerini okuyamadım

DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 5 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 01.1.2025

Sen lanetlenmişsin galiba dostum.

• Ben de 4 aydır https://forum.donanimhaber.com/gigafiber-kablolari-dosendi-ama-kutu-1-aydir-yok--151793480#152100710 burada açtığım konuda bekliyorum. Konum İzmir Bornova Mevlana Mahallesi. İlk Ocak ayında bitecek dediler sonra Şubat oldu, şimdi de Mart bitiyor hâlâ kutu yok ortada. TurkNet bu yavaşlıkla sınıfta kaldı ki sizin seneler olmuş. Hayır anlamıyorum kabloyu çektin zaten gelip kutu koymak daha mı zor?

• sniper23 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorumDİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 5 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 01.1.2025 

• aranaankan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekiplerden bu konu ile ilgili bilgi aldığım zaman sizinle paylaşacağım. PM üzerinden de mesajınıza dönüş sağladım.
  • tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt

İşin sonunda simetrikte oldu, Türknet gene yardırdı o konuda.

• Ne oldu bu olay

@TurkNetDestek

Merhaba, hangi konu hakkında bilgi almak istiyorsunuz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

2-3 Yıldır kablonuz bina girişinde duruyor şu fiberi bitirin la artık gına geldi ekipleriniz çay sigara oturuyor heralde 3 yıldır.

Henüz gelişme bulunmuyor bu konuyla ilgili. Ekiplere tekrar durumu ilettim, bilgi gelirse sizinle paylaşacağım.

Noldu hocam bu bilgi sır gibi kaldı

Merhaba, şu an bölgenizde çalışma durduruldu. Bir gelişme olması durumunda bilgi vereceğim.
  • Yeni ay türknet gene derin uykuda.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.