Şimdi Ara

Dikkat eksikliği için ilaç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doktora gidip isticem. Sınava 30 gün kaldı. Dikkatimi veremiyorum başka şeyler geliyor aklıma bunalımdayım. Ritalin concerta fln işe yarıyor mu gerçekten yoksa sallıyorlar mı. Zorunda olmasam kullanmam ama çalışamıyorum çok önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kafana göre alamazsın o ilaçları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

kafana göre alamazsın o ilaçları

Doktordan isticem. Uygun görürse verir. Ben işe yarıyor mu onu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarapseviyorum -- 18 Mayıs 2017; 16:18:56 >
  • Yarıyor fakat hiç kullanmamış birinde ilk kullanımlarda yan etki gibi garip hissettiriyor çarpıntı falan oluyor. Yani ne kadar erken gidebiliyorsan git, özele git diğer türlü çok zor.

Doktora odaklanamadigini eğer odaklansan da 3-5 dk'da tekrar eski haline döndüğünü biraz abartarak söylersen verir diye tahmin ediyorum fakat kan testi ekg falan da istiyordu sanırım bunlar içinde ekstradan muayene ücreti verirsin ve zaman daralır aklında olsun.

Ve tekrar söylüyorum işe yaramayan palavra diyen ya yalan söylüyordur yada kendinde bi problem olmadığı için işe yaramıyordur.

Şimdi kullandığım zamandaki etkisini düşününce keşke şuan elimde olsa da kullansam dedim. Bilinç çok açılıyor sadece dikkat değil alkol gibi ozguveni cesareti de arttırıyor.

Belkide vardır evde

• en işe yarayan şey ne konstanre olmak için biliyor musun? Diğer tüm yapabileceğin şeyleri ortadan kaldırmak.

Bilgisayarı at, telefonunu kır at, tüm paranı hayır kurumuna bağışla. Yapabilieceğin hiçbir şey olmasın ders çalışmaktan başka. Son git dersin başına otur derse çalışmasan bile dersin başındna kalkma. 1 saat, 2 saat eninde sonunda çalışmaya başlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

en işe yarayan şey ne konstanre olmak için biliyor musun? Diğer tüm yapabileceğin şeyleri ortadan kaldırmak.

Bilgisayarı at, telefonunu kır at, tüm paranı hayır kurumuna bağışla. Yapabilieceğin hiçbir şey olmasın ders çalışmaktan başka. Son git dersin başına otur derse çalışmasan bile dersin başındna kalkma. 1 saat, 2 saat eninde sonunda çalışmaya başlarsın.

Para ne alaka. Paramı sayarak vaktimi bitirecek kadar param yok

• ders calisirken telefon baska odada olsun saat varsa kaldir ve derse baslarken hedef koy. (bugun hangi konuyu birircegini) yaninda su olsun. saatte bir balkano cik hava al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilader odağın derse kalaamadığı gibi başka şeye de sonsuza kadar kalamaz. dersin başına otur dikkatini ister ver ister verme öyle boş boş oturunca ister istemez bir kaç saate dikkatin derse kayar. ama oturup ağlayabilirsin de dikkatimi veremiyorum diye
  • quote:

bilader odağın derse kalaamadığı gibi başka şeye de sonsuza kadar kalamaz. dersin başına otur dikkatini ister ver ister verme öyle boş boş oturunca ister istemez bir kaç saate dikkatin derse kayar. ama oturup ağlayabilirsin de dikkatimi veremiyorum diye

Sorun telefon pc değil. Ingce sınav. Paragraf falan okurken düşünmüyorum sadece okuyup geçmiş oluyorum istemsizce yapıyorum başa dönmek zorunda kalıyorum yine aynı şeyi yapıyorum sonra farkına varıyorum.

• kullanmanı önermem,suistimal edersin sonra,yan etkileri olduğuna olduğum bir ilaç,birde şu var ilaca güvenip uykusuz kalma,etkisi bitince sınavda uyursun,ve 4 saat içince iyi hissedersin sonrasında berbat hissedersin,tabi zamanla böyle oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapseviyorum

quote:

bilader odağın derse kalaamadığı gibi başka şeye de sonsuza kadar kalamaz. dersin başına otur dikkatini ister ver ister verme öyle boş boş oturunca ister istemez bir kaç saate dikkatin derse kayar. ama oturup ağlayabilirsin de dikkatimi veremiyorum diye

Sorun telefon pc değil. Ingce sınav. Paragraf falan okurken düşünmüyorum sadece okuyup geçmiş oluyorum istemsizce yapıyorum başa dönmek zorunda kalıyorum yine aynı şeyi yapıyorum sonra farkına varıyorum.

tekrak tekrar tekrar tekrar okuyacaksın o zaman. Zamanla düzelir düzelmezse de öyle çalışıcaksın.
  • Bin kere yazdim . Almayin sunlari kalbe zararlarina bakin

• quote:

Orijinalden alıntı: sarapseviyorum

quote:

lan günde 10 kez masturbasyon yapan herifsin 1 gün yapmasan beynin zekayı tartmaz ciddiyim
  • 30 gün kalmış zaten hocam pek bir faydasını göremezsin ve herkese de vermezler rapor yazmaları gerekiyor. Oturun adam gibi çalışın bu işi ilaca falan bağlamayın çok zararları var eczacılık öğrencisi olarak söylüyorum.
  • Strattera iyidir ama verirler mi bilmem.

• kalbini seviyorsan kullanmazsın,kahve içebilirsin ama bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.