Şimdi Ara

DİKKAT:Forum Hacklendi mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
16.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DİKKAT:Forum Hacklendi mi ?
  • citizen diye bi eleman vardi white chocolate gorunumlu beyaz bi cocuk evlendi falan hatta
    ondan sonra sarpa sardi isler.. ofis ortamindan ziyade evde asosyal bi grubun yaptigi forum sitesinden farki yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Kimsenin hesabına, şifresine, numarasına bir şey olmadı arkadaşlar. Basit bir yönlendirme yapılmış. Bunun da önüne geçilecek. Sakin olalım.
    Hocam eğer çalınsaydı çalındı diyecekmiydiniz çok merak ediyorun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Hayat savaşında en önde olması sırası bana gelmiş. Bir savaştayım.

Alıntıları Göster
    savaş nasıl gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

savaş nasıl gidiyor

Alıntıları Göster
    Mağlup oluyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Hocam adamlar kesin bütün verilerimizi almıştır konuya girince taştaş geçiyorlar forum ters görünüyor ve sinekler geziniyor bunlar normal midir ?

DİKKAT:Forum Hacklendi mi ?
  • Siz bu özel mesajlarda ne konuşuyorsunuz ya
    Adamda ki paniğe bak özel mesajları silin çabukkkkkkkk
  • Hacxtr kullanıcısına yanıt
    Önemli şeyler konuşuyoruz insanlar bütün banka bilgilerini bile gönderebiliyor sonuçta 2.el ve çek satış bölümleri var kupon alıyoruz felan birinin hesabına girip insanlardan para çalıp dolandırırsa yada diğer sorunlara yol açarsa kişisel verilerin korunmasına kanununa ters şekilde ilerler ve donanımhaber ve tüm yöneticileri sorumludur.

Bizzat şunu yaşadım ben gg kuponu alacaktım kendisi forumda yetkili her neyse güven vermedi parayı göndermedim 1 gün sonra beni arıyor parayı gönderdiniz mi avukata verdik felan filan yok vermedim dedim tamam özür dilerim dedi kapattı avukata verseydi beni tanık olarak gösterirdi avukata verdikleri felan yok o anki sıkıntıyı çözüp devam ediyorlar ileride çok sorun yaşayacaklar benim özel mesajlarda adresim , telefon numaram bile yazıyor ki sildim ama bütün verileri almış olabilirler.

Halen forum'da net bir bilgi yok yöneticilerin umrunda bile değil yazdığınız mesajı translate kopyalayıp okuyorum her şey ters ve sinekler gezmekte bu ne saçmalık ya kim bilir ne güvenlik zaafiyetleri var bu forumda.

Avukata vermek yada dava açmak çözüm değil benim bütün verilerimi aldıktan sonra bana zarar verirse bu bütün bilgilerimi çalan kişi kadar da forumun sahibi ve yönetimi de sorumludur.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU

Kanun Numarası : 6698

Kabul Tarihi : 24/3/2016

Yayımlandığı R.Gazete : Tarih: 7/4/2016 Sayı : 29677

Yayımlandığı Düstur : Tertip : 5 Cilt : 57

BİRİNCİ BÖLÜM

Amaç, Kapsam ve Tanımlar

Amaç

MADDE 1- (1) Bu Kanunun amacı, kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın
    gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verileri işleyen
    gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülükleri ile uyacakları usul ve esasları düzenlemektir.
    Kapsam

MADDE 2- (1) Bu Kanun hükümleri, kişisel verileri işlenen gerçek kişiler ile bu verileri
    tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak
    kaydıyla otomatik olmayan yollarla işleyen gerçek ve tüzel kişiler hakkında uygulanır.
    Tanımlar

MADDE 3- (1) Bu Kanunun uygulanmasında;
    a) Açık rıza: Belirli bir konuya ilişkin, bilgilendirilmeye dayanan ve özgür iradeyle
    açıklanan rızayı,

b) Anonim hâle getirme: Kişisel verilerin, başka verilerle eşleştirilerek dahi hiçbir surette
    kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiyle ilişkilendirilemeyecek hâle getirilmesini,

c) Başkan: Kişisel Verileri Koruma Kurumu Başkanını,

ç) İlgili kişi: Kişisel verisi işlenen gerçek kişiyi,

d) Kişisel veri: Kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgiyi,

e) Kişisel verilerin işlenmesi: Kişisel verilerin tamamen veya kısmen otomatik olan ya da
    herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde
    edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi,
    açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hâle getirilmesi, sınıflandırılması ya da
    kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlemi,

f) Kurul: Kişisel Verileri Koruma Kurulunu,

g) Kurum: Kişisel Verileri Koruma Kurumunu,

ğ) Veri işleyen: Veri sorumlusunun verdiği yetkiye dayanarak onun adına kişisel verileri
    işleyen gerçek veya tüzel kişiyi, 12302

h) Veri kayıt sistemi: Kişisel verilerin belirli kriterlere göre yapılandırılarak işlendiği
    kayıt sistemini,

ı) Veri sorumlusu: Kişisel verilerin işleme amaçlarını ve vasıtalarını belirleyen, veri kayıt
    sisteminin kurulmasından ve yönetilmesinden sorumlu olan gerçek veya tüzel kişiyi,
    ifade eder.

Hocam n11 vb sitelerin kuponlarini satanlar var o yüzden sıkıntı çıkabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyla ilgili adminlerden açıklama var mı?

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Banka bilgileri kredi kartı bilgileri yok daha neler. Gidin get ile sahibinden de alışveriş yapın. Alışveriş sitesi mi burası? Mesajlaşmanı da şahsi telefonundan yap. Forum kurallarına ve forum içi kurallara bir göz atın isterseniz. Zaten bundan sorumlu değil ki site Böyle başınız belaya girse ne olacak. Donanım Haber zaten sana bunu yapma yaparsanda umurum dışısın diye sana üyelik kurallarında okudum anladım dedirtmiş.
  • Bende hiçbir sorun yok, günlerdir forumdayım ve hiçbir siteye yönlendirmedi, troll konu mu yoksa?
  • suichenadam S kullanıcısına yanıt
    Doğru bir şey değil. Bu site sana güvenli alışveriş mi vaadediyor? Üyelik sözleşmesinde zaten bu gibi durumlarda donanım haber sorumluluk almadığını belirtmiş. Buna rağmen alışveriş yapmak hangi seviye? Satıcıyı burada tanıyıp alışverişini bu iş için kurulmuş birden fazla sitede get ile yapmak varken. Bu nasıl bir şey anlamış değilim. Neyse o arkadaşlar devam etsinler :)
  • 15 yıllık forum sistemi kullanırsan olacağı budur. Daha ne açıklar var allah bilir.
    Kanun mu önemli yoksa kurallar mı hangisi daha ağır basıyor arkadaşım.

GET açtığın zaman %10 kesinti oluyor sence kim kabul eder.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Hangi kanun sana bu şekilde alışveriş yapma yetkisi veriyor. Kusura bakmayın kanun dediğin mahalle arasında yazılan bir metin değil. Her kesin hükümlülükleri var. Satıcının olduğu kadar alışveriş yapanlarında... Etmezse etmesin. Ganimet gibi hergün bu şekilde kaç tavuk yolup köşeye bırakıyorlar biliyor musun? Neyse kanun namına burayı terk ediyorum. Sayfa da dönüp duruyor sinirim bozuldu iyice Hayır sayfa dönüyor sinek neden geziyor. Tamam sinek gezecek madem sayfa neden dönüyor.
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Gerçek maalesef. İlgili konunun 1336. sayfsına forum sürümünden girerseniz göreceksiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.