Şimdi Ara

DİKKAT:Forum Hacklendi mi ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
16.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben sanmıyorum sırf bi js açığını kullanan adını soyadını facebookta kullanan bir lamer var sadece 2 - 3 kod denerken buraya şansına balına claimlemiş bilgilerimiz falan çalınmamıştır bence
  • Herkesi banliyorlar .d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yalnız B0ru70 efsane nickmiş. Ödünç alayım bari.
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Çalayım demiyorsun da
  • BarbarosTUGRUL kullanıcısına yanıt
    Eksi'den arak yapmayalim hocam. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuç ne oldu bir gelişme var mı ?
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Açığı düzelttiler galiba bilinmeyen binlerce açık mutlaka vardır.

Eski düzen gidiyoruz hocam yöneticiler takmadılar bile cevap verme gereksinimi bile göstermediler üyelerine değer vermeyen yönetimden bir şey bekleyemeyiz.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    açıklama yapacağız denmişti ,foruma tam bakmadığım için acaba yaptılar mı diye merak etmiştim
    evet bir defa daha görüldü ki bu forumda kendimize ait bilgileri mümkün olduğunca yazmayacağız (sms onayı hariç ,zaten telefon numaramız her yerde var)
    asıl sıkıntı birimizin hesabından yasa dışı bir şeyler yapılma olasılığı

bu konu hakkında şu zamana kadar açıklama yapmadılarsa ,durum çok ciddi demektir (ben böyle algılıyorum)

gerçi olmaması mümkün değil ,forum çoluk çocuğun oyun alanına döndü ,cep telefonu bölümünde bir çocuk (mesaj yazma şekli çocuk olduğunu belli ediyor)her gün fake üyelik alıp geliyor ,üyeleri geçtik yöneticilerle bile dalga geçiyor :)
  • Hacxtr kullanıcısına yanıt
    Hocam bununla püskür hepsini ;

DİKKAT:Forum Hacklendi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 1 Ağustos 2019; 3:31:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    İleride çok büyük sıkıntı çıkmaz diye kendimi motive etsem de çok büyük siteler felan bir çok veriler çalınıyor donanımhaber onların yanında küçük minik bir karınca gibi kalıyor.

Donanımhaber'in bu kadar açığı olmasına rağmen halen önlem veya açıklama olmaksızın devam etmesi de umursamazlık diyeyim 2 tane javascript kodu ile bunları yapabiliyorlarsa gerisini siz düşünün.
  • zaten DH forum açıldıgında hacklenmıstı normale donmeye baslamıs bu haberlere gore yanlı yonetıcıelrden kurtulmus burası
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.