Şimdi Ara

DİKKAT:Forum Hacklendi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
16.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda gezerken farklı sitelere yönlendiriyor.
    https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-fiberoptik-altyapi-calismasi-ana-konu--121281883-1336
    bighatz.org
    Donanim Haber Forum Hacked !
    https://bighatz.org/konu-donanim-haber-forum-hacked.html

https://b0ru70.blogspot.com/

Site güvenliği yok beyler bütün özel mesajlarınızı yada özel bilgilerinizi silin derim forumdaki tüm bilgiler kopyalanmış olabilir büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 29 Temmuz 2019; 5:16:24 >

• Ağalar bende son zamanlarda bot hesaplar görüp şikayet ediyodum ama forumdaki şikayet sistemi T.C anayasa mahkeme sistemiyle benzer işlediği için uzaklastiramadim bu bot hesaplari. Özellikle mac konularının altına yaziyolar hangi dilden Türkçeye tercüme oda belli değil. Her mesaj altınada kısaltma link koyuyolar. Dikkatli olunması gerek.
  • Hacker okan seni hacklemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KİM KİMİ HAKLİLYO OLUM
  • kendi kullanıcı adım sifremle başkalarının hesabına girdim bı kaç kez ne güvenliği bide o kadar mesaj attım kimse dikkate almadi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Harbiden konuya girip aşağı inince HAK YİYEN HEK YER diyip siteye yönlendiriyor. Bi de bu siteye güvenip telefon numaramızı, şifremizi falan veriyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASNAKÇI -- 29 Temmuz 2019; 7:21:49 >

• @Jeolog.
  • Peki ama neden ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    reddit forum değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İmza kısmında js açığı var oradan yönlendirme yapıyor. Sisteme sızılmadı ama forumun bir çok açığı olduğu kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muco

İmza kısmında js açığı var oradan yönlendirme yapıyor. Sisteme sızılmadı ama forumun bir çok açığı olduğu kesin.
    Bu aslında dahada tehlikeli,yapan kişi gerizekalı olduğu için kendi sayfasına yönlendiriyor ancak bir Cookie Stealer kullansa ve oraya yönlendirse,çerezleri aldıktan sonra geri foruma yönlendirse kimsenin ruhu bile duymadan tüm hesapları alır.

Detaylı bakıldığında code etiketi içine alınmış bir mesaj var oraya yazılmış ve asıl mesaj silinmiş ancak biri alıntıladığı için son sayfada da çalışıyor.

Yapan elemanın pek zeki olmadığı belli ki Facebook'ta kendi isim soyismi ile hesabı var DH avukat ekibi ilgilenecektir.
    Mehmet Özdemirfacebook
    Mehmet Özdemir
    https://www.facebook.com/zer0fy

• Vaziyet alalım buralar karışacak
  • Selamlar,

Arkadaşlarımız kontrol ediyorlar, ciddi bir şey varsa bilgilendiririm yine.

• Adamın eklediği kodu alıntı olarak buraya ekliyeyim dedim, o da ne bu konuda adamın sitesine yönlendirmeye başladı. Geri silesiye kadar göbeğim çatladı. :D

Resim olarak ekliyeyim. Sitede gerçekten de javascript açığı var şuan. Yönlendirme yapıyor adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizi_emre -- 29 Temmuz 2019; 9:20:36 >
  • beklemedeyiz. hesaplarımız boşaltılınca yeşillendirin :D
  • Sorun devam ediyor.
  • O değilde premium üye maaşlari yatmadımı hala?
  • Madem açık adres. Bizde onlara saldıralım bakalım ne kadar akıllılarmış görelim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Premium üyeler etkinlemedi sanırım bende bir sıkıntı yok

• Domalin haber ne la noluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impact_24 -- 29 Temmuz 2019; 9:51:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: impact_24

Domalin haber ne la noluyor

Mobilde yok sanırım sorun bu arada

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.