< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 29 Temmuz 2019; 5:16:24 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 29 Temmuz 2019; 5:16:24 > |
Harbiden konuya girip aşağı inince HAK YİYEN HEK YER diyip siteye yönlendiriyor. Bi de bu siteye güvenip telefon numaramızı, şifremizi falan veriyoruz
|
Kaç kere gereksiz yere hesap banladınız bu forumda.
Hak yiyen Hack yer. İlahi adalet |
kendi kullanıcı adım sifremle başkalarının hesabına girdim bı kaç kez ne güvenliği bide o kadar mesaj attım kimse dikkate almadi
|
Basit yonlendirme sistem yoneticisi olmadan nasil yapiliyor? Biz de yapabilir miyiz?
|
O değilde premium üye maaşlari yatmadımı hala?
|
Ağalar bende son zamanlarda bot hesaplar görüp şikayet ediyodum ama forumdaki şikayet sistemi T.C anayasa mahkeme sistemiyle benzer işlediği için uzaklastiramadim bu bot hesaplari. Özellikle mac konularının altına yaziyolar hangi dilden Türkçeye tercüme oda belli değil. Her mesaj altınada kısaltma link koyuyolar. Dikkatli olunması gerek.
|
Hacker okan seni hacklemiş
|
Tabiki de kişisel verileri korumaları gerekiyor üç beş low hacker bunu yapıyorsa daha neler yapılır kim bilir.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASNAKÇI -- 29 Temmuz 2019; 7:21:49 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |