Şimdi Ara

DİKKAT!!! MNG Kargo Dolandırıcılığı Aralık 2019 (Zarar 14.000₺) Kargo Göndermeden Mutlaka Okuyun. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
11
Favori
53.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
946 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: webco

Hepsi boş yurtiçi kargo avukatıda yada mng her kimse 2. El olan bu eşyanın modelinin me olduğu belirsiz sıvı temaslımı belki bozuk çalışmıyor diye aksini savunur ise bir şey alamazsın

Alıntıları Göster
    Bozuk olduğunu ileri sürse de ispatlaması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aydır kargo ile alışveriş hızmetini durdurdum.Hatta sipariş verdiğim ürünleri bile geri gönderdim.Sırf bu kargocular işini yapmadığı için.
    DİKKAT!!! MNG Kargo Dolandırıcılığı Aralık 2019 (Zarar 14.000₺) Kargo Göndermeden Mutlaka Okuyun.

• geçmiş olsun üzücü bir durum
  • aynı durum benimde başıma geldi. 1 yıla yakın çabalamanın ardından mng kargonun taşıma araçlarına haciz koydurttuğumuz gün mng bize ödemeyi yaptı ve karşı dava açtı kazanamadı. İzlenecek yol konusunda yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prenssabahattin

Cok gecmis olsun

Fake ilan verip salatalikla yemlemek lazim bu ückagitcilari
    Salatalık fazla kibar kaçar, dışkı yollamak lazım. Hatta düzenek kuracaksın açınca suratlarına her yere püskürtecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 1 Ocak 2020; 13:59:28 >
  • Allah sabır versin güzel kardeşim.İnsanlar o kadar yabanileşti ki artık kimseye güvenemez olduk.Güvendiğimiz insanlar bile sırtımızdan vurur oldu.
    Ama elbet onun acısı çıkar birinden sen takipte kal.
    Aslında emniyet bu olayları takip ederek yemlemesi gerekir.Ama bu işler onlar için küçük işler.
  • Sonuç ne oldu varmı bir gelişme,
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Kargo şirketinden henüz bir cevap gelmedi. Hukuki süreç devam ediyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmed159

Kargo şirketinden henüz bir cevap gelmedi. Hukuki süreç devam ediyor.
    Adım adım süreçleri yaz üstat, ama bu adamlarda kolay kolay para ödemezler sana,
  • Bütün adımları yazacağım dostum merak etme. Bu iş bitene kadar ben de onların peşini bırakmayacağım.

• ahmed159 A kullanıcısına yanıt
    Eğer ürünün faturası olsaydı mecburen sigortalı gitmiş olur ve size de fatura tutarı ne ise ya da o ürün ne ise onun yenisi ile tazmin etmek zorunda olurlardı. Ama fatura olmadığı için olayı her şekilde ispatlasanız dahi çok şansınız yok. Tekrar geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

Eğer ürünün faturası olsaydı mecburen sigortalı gitmiş olur ve size de fatura tutarı ne ise ya da o ürün ne ise onun yenisi ile tazmin etmek zorunda olurlardı. Ama fatura olmadığı için olayı her şekilde ispatlasanız dahi çok şansınız yok. Tekrar geçmiş olsun.
    Bende aynısını söyledim iapatlasa bile para alamaZ

• Bunların allahı yok nasıl bir tezgahları var ise dün akşam bana yazdılar.

DİKKAT!!! MNG Kargo Dolandırıcılığı Aralık 2019 (Zarar 14.000₺) Kargo Göndermeden Mutlaka Okuyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_kilic -- 3 Ocak 2020; 10:33:59 >
  • Son durum nedir hocam netleşen bir şey varmı
  • ValarMorqhulish V kullanıcısına yanıt
    Beklemedeyim hala herhangi bir gelişme yok. Bir gelişme olursa başlığı editlerim mutlaka.

• MNG kargo tazmin talebimi reddetti. Detayları ana başlığa editledim.
  • gidebildiğin yere kadar git yanlarına bırakma

uludağ sözlük felan üye olup durumu aynı şekilde yaz destek verirler
  • +90 536 672 53 00 Nolu numaraya dikkat edin Laptop satmak için MNG veya PTT ile gönderim sağlarsınız bana kimlik ve gönderim kağıdını atarsınız bende gidiş geliş ücretini yollarım diye msj attı. Şüpelendim söyleyince mesajlarıma cevap vermedi. Numara +90536 672 53 00
  • Son durum nedir ilk mesaj guncel mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.