Şimdi Ara

---- DİKKAT----(okumadan geçmeyin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu arkadaş kendisini akıllı sanarak satmak istedigim wariorumu almak için msn e eklemiş iyi hoş pazarlık yaptık
    58 lvl / görev takılı/+7 fp setli /+8 destroer li chara .. 55 asas/dual +8 claver /+7 fp set li char verecegini söyledi..
    arkadaş diyarbakırlımış .. dedim ki iş yatar uzaksın sadece ankara için düşünüyorum dedim..
    bana dedigi.. forumdan bi çok kişiyle takas yaptım( burda manzara yı çaktım..! bi çok char takas eden adam ezik warioru napsın bu 1.. 2.. kendiside i char benimkine göre daha iyi ve para edecek malzemeler var)
    neyse diyarbakır olmasadı olrudu dedim..
    neden bölede olru
    ee nasıl olcak dedim sen ıd pass vercen bende sana vercem dedi.. he olur dedim..(denemek için)
    sonra dedim ki tel.çverirsen konuşur anlaşmaya çalışırız dedim yok kimseye tel. vermem dedi kont. yo dedi tel çekmiyo vs vs gibi bahaneler sundu.. nese o zman sana güle güle dedim..
    1 dk sonra
    tekrar bi titreşim gönderdi.. 64 lvl areste char vereyim dedi.. 1 nci deneme tutumadı 2 i denedi:) tabii iyiden iyiye uyandım ve hadi canım güle güle dedim

by_che@live.com BU MSN ADRESİNE DİKKAT EDİN EKLİ İSE DE SİLİN FORUM SAKİNLERİ..
    KENDİ ÇAPINDA Bİ DOLANDIRICIDIR BUNA EMİNİM..!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twenty_FouR -- 1 Ocak 2008; 18:21:49 >

• SSSSS
  • Bare Akıllı Oynasın :)
  • yukarıda tutalımda herkes tanısın bu vatandaşı ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.