Şimdi Ara

Dikkat : Piyasadaki Gigalar aslında Javana ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangı bussla oldunu tam hatırlamıyorum ama javanaya bess basınca sadece adı değişiyo yanı ne ps ne tbl yada baska bısey eskıdendeoluyodu bu olay..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gabri3L

hangı bussla oldunu tam hatırlamıyorum ama javanaya bess basınca sadece adı değişiyo yanı ne ps ne tbl yada baska bısey eskıdendeoluyodu bu olay..

Bu olay eskiden beri oluyorsa neden sadece bugün ınsanların dıkkatını cekti.Demekki bugün başladı.
  • Yeni Dolandırma Yöntemi Serefsizlere Gün Dogdu
  • ewt bizim ark da +6 giga die çekmis 500m den (normalde +6 giga 999) ama glacier basılı ama 800 den kakalamıs birine sonra

• benimde dikkatimi çekmişti sabah sw sc ararken görmüştüm bunlardan pazarda
    tabi o zaman anlamadım olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 22 Ağustos 2007; 2:03:13 >
  • Takan var mı onlardan giga gibi mi görünüo acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Who1sLove

Takan var mı onlardan giga gibi mi görünüo acaba ?

e glacier oldukları için javana ve blade axe gibi görünüo tabiki
    gigalar lightningdir
  • ilk kez böyle birşey görüyorum...
  • Bence adamda 1 tane gerçek +7 giga bir tanede şu javana görünümlü den giga +7 den yapsa kendine Tbl ile mi orasını pek bilmiyorum..Günde 40-50 gb para kasar ..Tradeden ilkden normal +7 yi sonrada +7 giga yazıpda javana görünümlüyü koysa cogu kişinin bunu farkedeceğini sanmam ..
  • ßu nedir yaf böle seymi olurmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wholtran -- 22 Ağustos 2007; 2:35:26 >
  • Dün gece gelen bi patchle(*) oyun datalarında bazı değişiklikler oldu benim farkedebildiğim sadece 2 tanesi;

-javanalara BES uygulandığında (+ basmak için upg. edilebilir hale getirildiğinde) adı giga olarak değişiyor
    -lobo, lycaon, lupus staffların artık her upg. kademesinde mp recoveryleri 10 ve rebirth basılmışken verdiği bonusları her upg. kademesinde yavaş yavaş kazanmaktalar.

(*) bu değişiklerin patchle olduğuna neden eminim çünkü patch sadece relog atanlara uygulandı, bi arkadaşım oyundayken ben oyuna patchi yükleyip girdiğimde aynı itemı ikimiz farklı özelliklerde görmekteydik.
  • 2h javananın da özeLLikLeri kötüü diiLmiş ha
  • Anlam veremedim :S oyun saçmalaşmaya mı başladı ne oluyor böyle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cubic

Dün gece gelen bi patchle(*) oyun datalarında bazı değişiklikler oldu benim farkedebildiğim sadece 2 tanesi;

-javanalara BES uygulandığında (+ basmak için upg. edilebilir hale getirildiğinde) adı giga olarak değişiyor
    -lobo, lycaon, lupus staffların artık her upg. kademesinde mp recoveryleri 10 ve rebirth basılmışken verdiği bonusları her upg. kademesinde yavaş yavaş kazanmaktalar.

(*) bu değişiklerin patchle olduğuna neden eminim çünkü patch sadece relog atanlara uygulandı, bi arkadaşım oyundayken ben oyuna patchi yükleyip girdiğimde aynı itemı ikimiz farklı özelliklerde görmekteydik.

evet bu son derece mantıklı bi açıklama olmuş

• başka bug cinsi biş kaldımı bu oyuna girmedik bi bu eksiktii
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkansen84

quote:

Orjinalden alıntı: LordDruids

ilginç tbl bence

iide tbl ler onların bilgisayarında gözükmez mi bende yine javana olarak gözükmeleri lazım.
    (hem butun gigalar javana olarak gözükmezmi ozaman... çektiğim resimlere bakarsan bazı gigalar normal bazıları javana özellikli ???)
    ben tbller ile oynamadığıma göre bi sorun var.

tbl senin bilgisayarında. Javanalar giga gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cubic

Dün gece gelen bi patchle(*) oyun datalarında bazı değişiklikler oldu benim farkedebildiğim sadece 2 tanesi;

Daha eskidende vardı bu olay javanaya bess basınca ısmi gigantic axe olarak değişiyodu ama özellikleri gene javananınkıyle aynı kalıyodu..

• bune yaw ßöyle ilk defa görüyorum k2
  • Afedersiniz ne kadar zamandır bu oyunu oynuyorsunuz???
    Samma'nın 3 Drobu vardır. Giga 2h Light Giga 2h Glacier ve Giga 1h Light (bunun glacieri var mı hatırlamıyom)

1h ve 2h Javana axe ise Javanadan düşer. Giganın glacierlisi oyunun en başından beri var.

eskiden böyleydi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 22 Ağustos 2007; 6:19:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orjinalden alıntı: volkansen84

quote:

Orjinalden alıntı: LordDruids

ilginç tbl bence

iide tbl ler onların bilgisayarında gözükmez mi bende yine javana olarak gözükmeleri lazım.
    (hem butun gigalar javana olarak gözükmezmi ozaman... çektiğim resimlere bakarsan bazı gigalar normal bazıları javana özellikli ???)
    ben tbller ile oynamadığıma göre bi sorun var.

tbl senin bilgisayarında. Javanalar giga gözüküyor.

adamlar anlatmış ama patchden sonra BES basılan javanaların adının gigaya dönüştüğünü ama hala kafan basmıo ve hala tbl diosun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.