Şimdi Ara

Dikkat : Piyasadaki Gigalar aslında Javana ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Haplo

Afedersiniz ne kadar zamandır bu oyunu oynuyorsunuz???
    Ne kadar cahil adamlarsınız Samma'nın 3 Drobu vardır. Giga 2h Light Giga 2h Glacier ve Giga 1h Light (bunun glacieri var mı hatırlamıyom)

1h ve 2h Javana axe ise Javanadan düşer. Giganın glacierlisi oyunun en başından beri var.

çok samma kestim ve hem 2h hemde 1h giga düşürdüm hepside lightningti.
    ve öğrenmeyi çok istiyosan cypher açıldığında başladım oynamaya ama ilk defa glacier giga gördüm.
    ve inan bana cypherda elimden gecemyen item kalmadı. (yinede %100 eminim demiyim. %99 glacier giga yoktu bu patchden önce)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkansen84 -- 22 Ağustos 2007; 6:20:53 >
  • Belki kardes senin oyun datalarında sorun vardır.Javananın İsminide Giga olarak gosterebılır.Çünkü kimsede boyle bır sey yok.Senin datalarla ılgılı bır sorun.Oyunu sıl yenıden yukle veya cdden yukledıysen baska cd yukle.Bende de buna benzer bısı wardııı.
  • Yuh ilk defa böyle bişey görüyorum.Arkadaşların dediği gibi senin pc dendir belkii.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkzat

Belki kardes senin oyun datalarında sorun vardır.Javananın İsminide Giga olarak gosterebılır.Çünkü kimsede boyle bır sey yok.Senin datalarla ılgılı bır sorun.Oyunu sıl yenıden yukle veya cdden yukledıysen baska cd yukle.Bende de buna benzer bısı wardııı.

oyunu daha yeni yükledim 3 gün falan oldu.
    ve dikkat ettiysen farklı serverlardan bir sürü insanda bu sorun var.
    + bu resimleri cekmeden önce javanada görmüştüm pazarda +0.(hem glacier gigalar hala pazarda hemde javanalar.)
    ama SS almaya başladığımda adam pazarı bozduydu onun ss'ini alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkansen84 -- 22 Ağustos 2007; 14:25:52 >
  • normal giga ile sahte giganın resimlerini koyar mısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alcazer13

normal giga ile sahte giganın resimlerini koyar mısınız

5 tane resim koydum daha ne resmi istion ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkansen84

quote:

Orjinalden alıntı: Alcazer13

normal giga ile sahte giganın resimlerini koyar mısınız

5 tane resim koydum daha ne resmi istion ?

doqru pardon ben hepsini sahte giga sandım

ee peki bu nasıl oluyo :))

• herşey bu patch de deişti bence bi hata yaptılar bazı javanaların ismi giga olarak değişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VoLHulK

herşey bu patch de deişti bence bi hata yaptılar bazı javanaların ismi giga olarak değişti.

bazı değilde arkadaşların dediğine göre BES basınca bütün javanaların ismi gigaya dönüşüyormuş.
    yani sadece +0 javanaların adları javana olarak kalıyor.
  • Bende gördüm. Hatta hangisi gerçek diye o kadar düşündüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cubic

Dün gece gelen bi patchle(*) oyun datalarında bazı değişiklikler oldu benim farkedebildiğim sadece 2 tanesi;

-javanalara BES uygulandığında (+ basmak için upg. edilebilir hale getirildiğinde) adı giga olarak değişiyor
    -lobo, lycaon, lupus staffların artık her upg. kademesinde mp recoveryleri 10 ve rebirth basılmışken verdiği bonusları her upg. kademesinde yavaş yavaş kazanmaktalar.

(*) bu değişiklerin patchle olduğuna neden eminim çünkü patch sadece relog atanlara uygulandı, bi arkadaşım oyundayken ben oyuna patchi yükleyip girdiğimde aynı itemı ikimiz farklı özelliklerde görmekteydik.

evet..gelen patchle alakası var bence..ben patch yüklemedim ama arkadaşım yükledi nasıl bi iş anlamadım.
  • Ya sizler nasıl knight oyuncususunuz ben knight empire gelmeden önceleri dahi oynuyorum oyunda 2 çeşit giga vardır biri light digeri glac. light samma drobu glac javana drobudur e yuh yani.....
  • Off off şu okullar açılsada düzelsin bir an önce şu forum..
  • beyler bide giantic le gigantic i karıştırmasak...bri tek el biri iki el... teşbih de hata olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adelite -- 24 Ağustos 2007; 5:53:13 >
  • quote:

Samma'nın 3 Drobu vardır. Giga 2h Light Giga 2h Glacier ve Giga 1h Light (bunun glacieri var mı hatırlamıyom)

1h ve 2h Javana axe ise Javanadan düşer. Giganın glacierlisi oyunun en başından beri var.

eskiden böyleydi,

Oldu canım ...

Patch ile isminin değişmiş olmasını ihtimalini düşünyorum bende .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

quote:

Samma'nın 3 Drobu vardır. Giga 2h Light Giga 2h Glacier ve Giga 1h Light (bunun glacieri var mı hatırlamıyom)

eskiden böyleydi,

Oldu canım ...

Patch ile isminin değişmiş olmasını ihtimalini düşünyorum bende .

eft doru dıo gıga glacıer ve lıghtıng die hep vardı ben 1 1.5 yıl once mı ne oynarken vardı hep bunlardan
    bu kdr kısı yenımı gordu bunları

• quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

Off off şu okullar açılsada düzelsin bir an önce şu forum..

beğenmiyorsan kenardaki çarpıya basman yeterLi

resmen çatır çatır post kasıosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

quote:

Batıyor mu kasması ?
  • beyler tum cvpları okuyamadım ama

ben şunu söliyim

hem glacier giga hem light giga var

biri lr onların digeri glacier daha yeni duyuyosanız :(

glaicer olan para etmez genelde
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

quote:

Ulen bi kendi foruma giriş tarihin ile post sayına bak bide benim kayıt tarihim ile post sayıma bak ezüükk..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.