Şimdi Ara

Dikkat! şampuanlarınızı inceleyin! Dimethicone saçın en büyük düşmanı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Silikon yumuşatıcılar, cildi kaplarlar ve altına her türlü geçişi ve cildin soluk alışını engellerler. Yeni araştırmalar göstermiştir ki, cildin terleme engeline uzun müddet maruz kalması sonucunda, ciltte tahrişler oluşmaktadır. Bazı sentetik yumuşatıcıların tümör oluşumunu teşvik ettiği ve karaciğer ve lenf bezlerinde biriktirdiği bilinmektedir. Bu sentetikler aynı zamanda toprakta çözünemezler, bu sebepten dolayı da ekolojik değildirler

silikon içermeyen şampuanlarda piyasada mevcut ve kullandığımız sampuanlardan daha cüzzi bi fiyata edinebilirsiniz...

ipek
    bebe şampuanları (dalin)
    tresan
    hacı şakir
    eczanelerden temin edebileceğiniz bitkisel sampuanlar...

• yukarı
  • Az once baktım kullandıklarımda varmış ama ne yapayım başkasını kullanıncada saçlarım keçe gibi oluyor o nolcak
  • bioxinde var mıdır acep
  • senelerdir dalin kullanıyorum. millet dalga geçiyor ama bana çok iyi gelen bir şampuan oldu. yanlız tüketim fazla oluyor. çünkü diğer şampuanlar gibi biraz ele aldınmı köpürmüyor.
  • Head and shoulders'da varmıdır yada clear:'da
  • İlginç bilgiler var, bakmanızı tavsiye ederim.

http://en.wikipedia.org/wiki/Polydimethylsiloxane
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyide bu madde olmayıncada saçlar fırça gibi oluyor arkadaş.oluncada saçları döküyor inceltiyor.işin içinden çıkmak pek kolay değil gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.