Şimdi Ara

DİKKAT !TIP VE HUKUKTA BARAJ KALKABİLİR TERCİHLERDE ACELE ETMEYİN... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
3.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40k olan adam nasıl tıp okuyabilecek akıl var mantık var? O adama mı emanet edecek millet kendini?
  • Amiller kullanıcısına yanıt
    Değiştirebilirsiniz ama yığılma durumunu da göz önünde bulundurun eğer yürütmeyi durdururlarsa.
  • Mühendisliğe de baraj koysalar da 280bininci makine mühendisliği okumasa boşuna keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedimseniygs Y kullanıcısına yanıt
    Sonuçta bir itinasızlık var gibi duruyor. Mahkeme ne der bilinmez ama en başta mesela bu sene tercih ve yerleştirmeler bitince bu yapılsaydı, mağduriyet daha az olacaktı. Aslında bu sınav sıralama sınavı, 16 bininci olanın karşısında 155 bininci olanın tercih listesine göre hiç şansı kalmıyor zaten. Burada şuna dikkat etmek lazım, yukarıda tercih yarışında okullara ve yığınsal birikimlere dikkat etmek lazım gibi geliyor bana...
  • can_murat C kullanıcısına yanıt
    İşte sorunda burada başlıyor, bunlar başarılı geri kalan baraj dışında kalan başarısız, onlarda gitsin mühendis olsun,Öğretmen olsun, İktisatçı olsun, Diş hekimi yada Eczacı veyahut Veteriner olsun gibi bir manzara çıkıyor. Sanki O mesleği seçenler 40 bin ve 150 bin e girememiş öğrenciler gibi duruyor bu mantıkla bakınca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedimseniygs

quote:

Orijinalden alıntı: gkaymak

YANILMIYORSAM SINAVA 2-3 HAFTA KALA BARAŞ DEVREYE GİRDİ. OCAK AYI DEĞİL AMA ŞUAN DENSE Kİ SENEYE BU OLACAK O VAKİT TAMAM GİBİ. ACIMASIZ OLMAMAK LAZIM YİNEDE BU UYGULAMADA SAÇMA OLAN BİRŞEY VAR GİBİ. GEÇEN SENE MESELA TIP TERCİHİ YAPAN 40 BİN BARAJINI GEÇEMEYEN 212 TIP TERCİH ETMİŞ VE YERLEŞMİŞ. BU 212 KİŞİ İÇİN Mİ ÇIKTI SİZCE ÇOK MANİDAR BU BARAJ

http://www.hurriyet.com.tr/egitim/28180410.asp

haberi inceleyebilirsiniz. baraj şubat ayında getirilmiş. hukukun tm3'e geçişi ise ocak ayında yapıldı. insanlar ocak ayına kadar kendilerini sınırlandırıyor muydu ben şu sırayı hedefliyorum o yüzden şu kadar az çalışayım diye. davanın zamanlaması yanlış. eğer açılacaksa ilk başta açılmalıydı ki kamu faydası gözetilsin. tercih zamanında böyle bir dava açmanın kimseye faydası olmaz, çoğu kişiye zararı olur. ayrıca habere bakarsanız önde gelen hukukçular ve doktorlar bu kararları olumlu değerlendirmiş.

benim imkanım var özelde tıp yazmak için girdim.40bin barajı olacağını bilseydim tekrar sınava girmezdim geçen yıl tutan başka bir bölümü seçerdim yani insanlar hedef belirliyor buna göre.davada keşke daha önceden açılsaymış ama bence doğru olan bu kimsenin sınav sürecinde kuralları değiştirmeye hakkı yok.dönemin başında getirselerdi bu barajı ve puan türü değişikliğini ona kimsenin bir itirazı olmazdı.bu saatden sonra ne yapsalar mağdur olanlar olacaktır her zaman olduğu gibi

• Arkadaslar baroda mezun olanlar ders goruyor ve avukatlik belgesini oyle aliyor biliyorsunuzdur belki..Kardesimin dedigine gore istanbul barosunda oturacak yer yok her yer karinca gibi avukat doluymus..Baraj iyi bir uygulama kaldi ki yanlis anlamadiysam bu kadin tm2'ye gecsin tekrardan ve baraj kalksin diyor..Kardes kendi cocugun girecek diye 250 bin olan adami hukuga alacaklar..Bu dava düşer.

• asu34 A kullanıcısına yanıt
    hocam belki adamın babası zengin fakülte açacak
  • ABBAS GÜÇLÜNÜN HABERİ ( BUGÜN )
     DİKKAT !TIP VE HUKUKTA BARAJ KALKABİLİR TERCİHLERDE ACELE ETMEYİN...
  • Tıp 20k
    hukuk 40k

kimse kusura bakmasında ikiside insan hayatıyla doğrudan bağlantılı baraj bunlar olmalı

• Gençler karar çıksa bile bu seneki tercihleri etkilemez.herkes şu anki duruma göre tercihini.yapsın.basvuru yapılalı 1 hafta olmus birde daha karar cìkana kadar ohoo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inceuclusarj kullanıcısına yanıt
    Gençler İdare ahkemeleri davaları hızlı yürür. Bu davalarda çok hızlı neticelendirilir. Zira dava açanlar haklı bulunursa ve süre geçirilirse devlet çok daha büyük kayba uğrar bu sebeble bu tür davalar çok hızlı sonuçlanır haberiniz ola.
  • Diş Hekimliği ne olacak yada Eczacılık onlar insan hayatıyla direk bağlantılı değil mi? Bir diş doktoru apseli dişi çekerse sonuçları ne olacak? İnsanı öldürmez mi ? yada bir Eczacı yanlış uygulamada hastaya zarar vermez mi, yahut bir Öğretmen bir çocuğu düzgün yetiştirmezse o çocuğun hayatı bitmiş sayılmayacak mı? Yanlış bir bakış açısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa15li

Dava edeni Allah bildiği gibi yapsin. Ver parayı doktor ol yok öyle yagma. eşek gibi çalışıp gireceksin millet sana canini emanet edecek

ÇOCUK TMDE BİLE 150 K OLDUĞUNA GÖRE KİTAP AÇMAMIŞ LİSE BOYUNCA

YGS LYS İÇN KİTAP AÇMAYAN ADAM TIP , HUKUK DERSLERNE NASIL ÇALIŞACAK
  • Danıştaya başvurular çığ gibi artıyor. Bu iş Teog işine döner...
  • gkaymak G kullanıcısına yanıt
    Eylam gerçekleşmeden sonuç olmaz. Yani Ösym bunu sağdece basından ilan etti, Klavuza almasıyla resmiyete döndü.
  • Başka yazanlarda olur sonuçte ne olursa olsun ösym yerleştiriyor adam istediğini puansız üniversitesine alamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam çok uçuk fiyat ister puanın bir önemi kalmaz (illa yokuşa sürcem)
  • Öyle kolay değil üniversite kurmak falan çok fiyat koyamazlar yök denetliyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    peki ya dışırdan kendini dolandırıcı gibi gösterse ve kimse tercih etmese (fiyat olayından vazgeçtim)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.