Çok saçma bir uygulama değil mi? Adam belki lisede saldı uyduruk bi yere girdi, sonra kafasına dank edip çalışıp %100 burs kazandı ama giremiyor. Yukarıda ''hazırlık okuyup terk ediyorlar'' falan demişler ama koçun %100lük herhangi bir bölümünün daha iyi alternatifi yok gibi, hazırlığı koçta okuyup lisans için başka yere geçecek.
quote:
Orijinalden alıntı: tenefüseÇıkanMüdür
Bir yükseköğretim programından mezun olan öğrenciler YKS sonuçlarına göre burslu veya indirimli programlara yerleşmeleri halinde burslardan veya indirimlerden yararlanamaz.(atılım)
arkadaşlar ben mezun olmadım fakat 2. sınıfım okulu bırakacam bu burstan yararlanabilirim değil mi
cevap pls pls pls pls
Sorun yok hocam girersin.
Okulu yarıda bırakıp geçme olayı ile ilgili sabancı ve bilkenti aradım. Öğrenci işleri olsun, tanıtım ofisleri olsun Hiç kimsenin madde 60tan haberi yok Hepsine tek tek açıkladım hatta sabancıda bütün maddeyi okudum kadına telefonda Mezun olmanın sıkıntı yarattığını ama yarıda bırakmanın herhangi bir sorun oluşturmasını söylediler
nuri00007N
kullanıcısına yanıt
Uyandırmasaydin mevzuya hocam 😃
Valla resmiyette son bakanlar uyanıktır zaten, ben işimi garantiye aldım
Gençler bilkent sabancı kazanıp okula gidemeyen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: IAbuzerI
itüden terkim sabancıya tam burslu yerleşirsem sayılmaz mı bilgisi olan var mı bilgi bulamadım aradım cevap bulamadım.
Hocam şuan sabancıda mısınız acaba ? Kazanırsam ben de itü terk olacağım.
İTÜ DE ne okuyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: coreturk4
İTÜ DE ne okuyorsunuz
ekon
hocam neden bırakmayı düşünüyorsunuz sabancı da ne okumak istiyorsunuz
Hala Bilkent Sabancı vs. Okullarda bu uygulama var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme