MERHABA ARKADASLAR SONUNDA ILK VURISUMU ALDIM DUN KAFEDE OTURURKEN ARKADALAR ILE BIRI BANA BLUETOOTH AN BAGLANTI ONAYI ISTEDI VE BENDE MERAK ETTIM VE IZIN VERDIM BANA BIR PRG GONDERDI ADI ISE CARIBE.SIS VE BENDE MERAK EDIP KIRDUM BIRDEN BIRE TEL SAPITTI VE ONAY VERMEDIGIM HALDE 20 TANE MSJ GELDI AYNI KISIDEN YINE CARIBE.SIS IDI BU GELEN DOSYAR DAHA SONRA TELEFONUMU ACTIM KAPATTIM BIRAZ KENDINE GELDI UZUN BIR UGRASTAN SONRA TELI KENDINE GETIREBILDIM BE SUNUDA EKLEMEK ISTIYORUM KI BU BIR VIRUS FAKAT KULLANICILAR ICIN TEK ZARARI TEL KAFAYI YIYIYOR VE PILI HIZLI BIR SEKILDE BITIRIYOR VE EGER KI BLUETOOTH UNUZDA ETKILESIMLI KULLANICILAR VARSA YANI BAGLATILARINIZ ARASINDA OTAMATIK OLARAK BAGLANTI IZINI VERDIGINIZ KISILERE DE KENDINI COGALTIP ORDAN ORAYA ATLAYIP DURUYOR ONUN ICIN COK DIKKATLI OLUN UZMANLAR YAPTIGIM ARASTIRMALARDA TEHLIKELI OLAMDIGINI SOYLUYORLAR AMA BENCE BAYAGI BIR TEHLIKELI AMAN DIKKAT EDIN [simage][/simage] AMA BUNUDA CAGRESI VAR HEMEN BU ADRESTEN ANTIVIRUSUNU INDIRIN VE KURTULUN wap.kaspersky.com/downloads/decabir.sis INDIRIN YUKLEYIN VE KURTULUN DAHA FAZLA BILGI ICIN http://www.viruslist.com/viruslist.html?id=145339608
format atın
O virusu silmek icinwww.my-cep.com da programı olması lazım
telefonum n-gage dün ben de aldım o dosyayı format nasıl atcam dostum bilgi verir misin?
Çok teşekkürler uyarın için
walla bence virüs bile sayılmaz, gıcık bi program sadece banada .bne nin biri metroda gönderdi, durum aynı arkadaşınki gibi oldu ama sonuçta bu bir sis dosyası yöneticiden kaldırılır dedim... kaldırdım ama her başlangıçta açıldı. sonra onu yüklediğim yeri hatırladım. (hafıza kartına yüklemiştim) gittim Fexplorer programını açıp klasörünü buldum ve sildim hepsi bu kadar ondan sonra sorun falan kalmadı bence format falan atmayın bu yöntemi deneyin. benim makina 3650 bu arad
6600 dada boyle bir sorunla karsilastim format atiyordum ama hic birsey degismiyordu olan bizim resimlere oldu.
Caresi basit...www.kaspersky.com ya da wap.kaspersky.com bunun programı var küçük basit bise...indirin silin... yoksa günde 50 kere sarj etmek zorunda kalıyosnuz teli...
virüslere ölümmmm
hiç kasmaya gerek yok selq ve ya fexplorer ile çok rahat temizlenir bir arkadaşi bir hafta peşimde dolaştırdım bunu silmek için 10 dk surmedi bir hafta da 7620 kullandım :) bu sayede allahtan kullanmışım da almaktan vazgeçmiştim neyse programı kapatın bir iki denem sonra program kapanıyor o arada bluetotth un kapalı olduğuna emin olun sonrada klasorune gidip oprogramı silin recyled filesten dse silin öyle bilmediniz şeyleri de almayın bluetoth dan insanin başina ne gelirse meraktan :P
fexplorerla uzun bu program hepsini silio... ironmaster sende sistemden tamamen sildiginden emin ol...!!
bu işler merakla başlıyor zaten....
fazla merak sonu kürek
onda sorun yok zaten kolayca temizleniyor birde zararlı olanı var skulls direk format atmak gerekiyor tel kafayı ve şarjı yiyor ekranda kurukafalar çıkıyor merak edene yollarım...:)
quote:
Orjinalden alıntı: pmmor
onda sorun yok zaten kolayca temizleniyor birde zararlı olanı var skulls direk format atmak gerekiyor tel kafayı ve şarjı yiyor ekranda kurukafalar çıkıyor merak edene yollarım...:)