Şimdi Ara

[DİKKAT] Xiaomi Redmi Note 8 Telefonunuzun Sensörleri Bozuk Olabilir (THH Kararı Eklendi.) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
581
Cevap
28
Favori
120.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öbür arkadaşım mesajları neden silindi? O sizin söylrdiklerinizin tam tersini güncellemeye rağmen düzelme olmadığını söylüyordu. Telefonda konuştuğum firma yetkilisi uslbuyla aynı tarzınız güven vermedi.
    Daha önce yazan arkadaşa nasıl ulaşırız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bien -- 28 Kasım 2019; 16:46:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacivertbeyaz

Bu mesaj silindi.
    Peki telefonun sorunsuz olduğunu ben parasını ödemeden kanıtlamaları gerekiyor o zaman.
    Neden parasını ödeyip çalışmasından emin olamıyacağım bir şeyi satın alayım anlamadım.
    En mantıklısı da bu zaten.

Bu benim telefonu alıp birkaç gün test edip çalışırsa sorun çıkmazsa parasını ödeyeceğim dememden farklı bir durum değil yani.

Almadan önce sorunsuz olduğunu ispatlamaları gerekiyor.

Firmaların iade yapmamak için 40 takla attıklarından haberdarsınız umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacivertbeyaz

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Teşhiri mi satın alıyorum!!!
    Satın alacağım teşhir olmayan açılmamış bir kutunun açılıp testlerinin yapılması ve sorun yoksa parasını ödemek en adil çözüm.
    ya teşhirdekinde sorun yoksa diğer satılan ürünlerde sorun varsa.
    Sonuçta size geçerli bir para veriyorum. Nasıl ki siz paranın sorunsuz olup olmadığını teyid ediyorsunuz
    mağazalar da satacakları ürünün sorunsuz çalıştığına ikna etmeleri kadar daha mantıklı ve adil bir satış olmaz mı?

• Önceki arlkadaş bir şekilde yazıları silmeye zorlanmış öyle anlaşılıyor.
    Konuyu devralan kişinin yazdıkları güvenilir değil.

Konu başlığı da değişmiş.
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/q3dget

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bien -- 28 Kasım 2019; 17:23:18 >

• Bir cihazı kullanınca anlıyorsunuz. Xiaomi bir daha BAN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrMarash -- 2 Mayıs 2020; 17:38:16 >
  • Öncelikle konuyu açan kişiye ne yapıldı nereye gitti ? Konu neden devredildi ?

Miui 11 gelmesiyle birlikte dokunmatik ekran kenarları gecikmeli basmaya devam ediyor. 3.parti uygulama ile test edebilirsiniz düzeldi dediniz ama aynı duruyor.
    Birisiyle konuşurken neden yanımdaki adamın sesini ahizeden duyuyorum ? birisiyle konuşurken veya whatsappta ses dinlerken mikrafona yaklasıp konuşunca/üfleyince neden ahizeden ses geliyor ?

Telefon güzel tamam ben 3-4 yıllık xiaomi kullanan birisi değilim. Bugüne kadar sorun yaşamadım ama böyle olunca insan sıkıntı yaşıyor. Aldığım yere söylüyorum iade raporu istiyor. Ben bunu
    servise yollasam kesinlikle telefonu açacaklar tamir etmeye çalışacaklar. Birde biz fan grubu diyorsunuz da hangi fan grubu ? Eğer bildiğim yer ise orda iade eden görmedim.
  • Çok ama çooooooook ilginç, gerçekten...
    Konunun başlığı değişmiş, Konunun sahibi değişmiş (MiDH adlı kullanıcı olmuş),
    Konuyu ilk açan arkadaşın tüm mesajları konudan silinmiş bunu sadece yönetici (DH Forumdan) yapabilir.
    Bir şeyler dönmüş ama neler olmuş bilmiyorum, yakında çıkar ortaya zaten.

Konuyu açan kullanıcının nicki 8GNet ve profili (gizli)https://forum.donanimhaber.com/profil/1896327#!/

Ayırca google amcaya 8GNet yazınca konunun eski adı ile bu konu hemen beliriyor.
  • Foruma yeni yeni üyeler kaydolup ilk iş olarak telefonun ne kadar mükemmel ve ucuz olduğunu yazmaya başlıyorlar.

Çok ilginç.
  • Benim telefonumda güncellemeye rağmen ses te gidip gelmeler devam ediyor.

Telefonu masaya bırakıyorum biraz sonra baktığımda alakasız bir ekran açılmış vaziyette buluyorum.

1 günlük üyelerin toz pembe mesajları maalesef inandırıcı değil.

Bu son gelişmelerden sonra tüketici hakem heyetine başvurmaya karar verdim.
  • bien kullanıcısına yanıt
    Ben başvurdum haklı isem paramı alırım değilsem almam ama miui Türkiye adlı fan grubunun konu büyümesin diye el atmasını, bu zamana kadar forumda hiç aktiflik gösterememiş bir hesabın burada birşeyleri savunması insana çok garip geliyor. Miui Türkiye fan grubu bence burada kendini bitirmeye mi çalışıyor ? Birde hangi kullanıcılar bu hesap üzerinden yazı yazabiliyor ?
  • Maalesef o arkadaşa ulaşılamıyor. Mesaj göndermek mümkün değil.
    Eğer burayı okuyorsa bana ulaşmasını rica ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.