Şimdi Ara

[DİKKAT] Xiaomi Redmi Note 8 Telefonunuzun Sensörleri Bozuk Olabilir (THH Kararı Eklendi.) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
28
Favori
120.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim cihaz da testlerden kaldı.
    İlk satın aldığım gün dokunmatik biraz sorunluydu, kendi kendine ana menüye atıyordu (veya bunun gibi birşey).
    Sonra bu geçti. Bu kez de klavye kendi kendine kapanmaya başladı. Fakat bunlar böyle rahatsızlık verici seviyede olmadı. 500 seferde 2-3 kere diyim sıklık olarak. Belki Android'e çok aşina olmayan biri anlamayabilirdi bile. Bir de telefonla konuşurken ekran kendi kendine açılıyor bazen. Hoparlöre geçiyor felan. Bu da seyrek oluyor.

Ama oluyor yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 10 dakikalık görüşme yaptım. Bir defa karşıya ses gitmedi. Ekran ise kulağımda devamlı yanıp sönüyordu, yanağım değip kapatmasın diye çok uğraştım.

Sorunu çözemeyeceklerse bir tuş eklesinler ona bastığımızda ekran uyku moduna geçer gib kararsın biz rahatça konuşalım.

• mstfztkn M kullanıcısına yanıt
    Bahsedilen problemler sizde var mi hocam

• Merak ettiğim kısım hakkında bir soru sorayım. Şimdi örneğin hepsiburada üzerinden "A" satıcısından ürünü aldınız. Tüketici haklarına başvuru yaparken firma adını hepsiburada mı yapıyorsunuz yoksa orada satıcı olan "A" olarak mı yazıyorsunuz ?
  • Geri bildirim uygulaması ndan bende sorunları yazdım bakalım cevap verecekler mi? Sizde yazın

• bahsettiğiniz testleri benim cihaz da gecemedi ancak günlük kullanimda rahatsiz olmadim hic acikcasi bir saati asan telefon gorusmelerimde dahi yasamadim miui 11 ile de cozulmedi sanirim cihaz geri cagirma vs olmaz yuksek ihtimalle fakat sorun giderilecek olursa ben de servise bildireyim bari

• 128gb lik yede çıktımı bu sorun???

• Bu çok yaygın bir sorun ki google da aramalarda pek çok şikayet eden var.
    Ben de almayı düşünüyordum ama almamaya karar verdim.
    Çünkü alsam ve de sorun çıksa ne servisle ne getirenle ne de tüketici mahkemeleriyle uğraşmak istemiyorum, hele ki parasını verdiğim birşey için uğraşmak bana yapılan haksızlık.

Al diyenler satış kanallarının uzantıları olabilir.

Alma diyenler ise Xiaomi nin bence diğer sorunsuz ürünlerine yönelin diyebilir.

Bence bu ürünün satışı bile durdurulmalı ve satılan tüm bu ürünler geri toplatılmalı,
    bu sorunlar çözülene kadar

neden mi çünkü aşağıdaki sorundan bahsedenler için google aramalarından birisi mi sitesinin destek kısmından.

[DİKKAT] Xiaomi Redmi Note 8 Telefonunuzun Sensörleri Bozuk Olabilir (THH Kararı Eklendi.)

yani Mi de bu sorunun bilincinde. Ama maliyet ve kar amaçları daha ağır basıyor bence

Sonradan pişmanlık fayda etmiyor ne yazık ki ve de sorunlarla dolu bir telefonu alıp almamak alınca da hayal kırıklığına uğrama konusunda ise karar sizin

Ben belki de xiaomi nin başka bir ürününe yönlenmek zorunda kaldığım için üzgünüm
    |
    |
    nerede adalet bu mesajı paylaştı

• MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Bu benim de merak ettiğim bir soru. Sensör hataları benim kullanımım açısından çok önemli değil zira telefon görüşmelerimi kulaklıkla yapmayı tercih ediyorum, fakat dokunmatik ekranda bir sıkıntı olması büyük problem. 128 GB'Lık versiyon siparişi verdim, kargo bekliyorum. Dokunmatik ekran problemi yaşanma oranına göre kutuyu açacağım; THH ile mücadele edebileceğimi zannetmiyorum.
  • Mi Türkiye' ye telefon açıp düzgünce anlatan oldu mu ?
    Somut bir cevap varmı ?
    Bok atıyoruz ama APPLE olsa geri almıştı telefonu. Neyse.
    38 yaşına geldim. İlk dokunmatik deneyimim 5800 NOKIA idi. Rezisitif ekran olmasına karşın zilet gibi yazı yazar, ve kasa açıklığı haricinde sorunu yoktu da.

Aradan yıllar geçmiş, arkadaş bi paneli düzgün yapın ya. 3 kuruş kısacağız diye boktan malzeme yapmayın şu telefona. Görsele kasıyorsunuz da biz 2200 vermeye razıyız. Adam gibi sensör ve doğru düzgün dokunmatik geri bildirimi olan cihaz yapın gözünüzü seveyim. İlla aldıracaksınız Huawei p30 veya Elma. Yemin ederim GM 9 pro bundan daha doğru geri bildirim veriyordur.

Bok attığıma bakmayın. Çevremde şu güne kadar çoğu kişiye önerirdim. En iyi arkadaşıma dün, aldırmaktan vazgeçirmenin verdiği huzur ile mutluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 27 Kasım 2019; 12:38:46 >
  • Bilgi için teşekkürler. Ekranın en sağında dokunmatik hassaslığı biraz sıkıntılı yani geç algılama sorunu var. Birde birisi ile görüşürken sensör görevini yapıyor ama kulağını çekince hafif karanlık kalıyor (örn: aramadan önce otomatik parlaklık %50 konuşurken kulağımı çektiğim anda sanki %20 gibi duruyor sonrasında hemen bir anda düzeliyor.) bu normalde böyle miydi ?
  • Bu sensör sorunu asıl WhatsApp da ses kaydı dinlerken tam olarak anlaşılıyor şöyle ki telefonla konuşurken bazen ekran gözle görülmeyecek şekilde hızlıca açılıp kapanıyor veya bazen görebiliyorsunuz ama sol elle sorun olmuyor sensör tam olarak kapandığı için neyse WhatsApp da ses kaydı dinleyince o gözle görülmeyen veya ekrana güç yarım gelip kapanma da hemen ses kaydı oynatılması duruyor veya sokakta yürürken loş kısımdan geçip sokak aydinlatmasinin olduğu kısımda da sensör ışığı görüp ekranı açıyor

• Nick0tin kullanıcısına yanıt
    Sensör kulak memesinin oraya denk geliyor. Boyun uzak kaldığından ekran açılıyor. Sol tarafa alınca sıkıntı olmuyor çünkü o zaman kafamıza değdiği için
  • Aynen öyle sensorün yeri hatalı gözlük kullananlar için bu sorun daha fazla meydana gelir yüksekte kaldığı için ahize tarafı

• Görüşme esnasında kapatma tuşuna bir kere basın ekran kapanıyor.
  • Tüm cihazlardda sorun var mı? Babama almayı düşünüyordum. Redmi note 7 alayım madem sorun var bunlarda
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.