Şimdi Ara

[DİKKAT] Xiaomi Redmi Note 8 Telefonunuzun Sensörleri Bozuk Olabilir (THH Kararı Eklendi.) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
28
Favori
120.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon elinde olan arkadaşlar deneyebilir mi sorun çözülüyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dgkn7 D kullanıcısına yanıt
    Root atmış arkadaşların demesi lazım. Ürün garanti dışı kalacağından root'lamayan kullanıcı çok şuanda.
  • toysican kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle anlaşılan tüketici hakem heyetine basvurmak zorunda kalicaz

• Tüketici hakem heyetine başvuru da neler yazdınız aynısını bende gonderiyim bu başvuruyu daha önce yapmadım ilk kez yapicam o yüzden yardiminiz iyi olur

• Telefondan buraya baktıkça telefonun bozulma şansı arttı sanki. Bugün ilk kez konuşmadan sonra ekran açılmadı. Bu olaydan sonra 3 defa denedim ve sonrasında saat farkı olmadan 4 konuşma yaptım ama tekrar etmedi. Ne kadar sorunsuz çalışsa da insanın içine kuşku düştü bir kere.
  • 4 kez de 1 kez değil . 1 kez başıma geldi bugün sonrasında toplamda 7 konuşma yaptım tekrar etmedi. Tekrar açılmama yapsaydı direk yazardım tüketici haklarına ama kuşku oluştu artık deneyecem sürekli.
  • O anlamda demedim yazılan hataları alabilme oranımı test ediyorum. Root'lamak garanti dışı bırakmasa rom atıp istediğiniz romu test edebilirdim.
  • Hepsiburada magazasi satışlı alıp ayni sorunları yaşayan var mi ?

• Selamlar arkadaşlar,

Sizler için Xiaomi Redmi Note8 Pro testleri uyguladım her iki aşamayıda sorunsuz geçti. Hepsiburada satıcısından Xiaomi Türkiye Garantili olarak satın aldım. İade edip Pro alabilirsiniz gönül rahatlığıyla. İyi akşamlar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-218469438

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben nedense günlük hayatta bir sorunla karşılaşmadım. Kalibrasyon sonuçları bende de sorunlu gözüküyor ama sorunsuz çalışıyor. Kulağıma yaklaştırdığımda ekran kapanıyor, uzaklaştırdığımda geri açılıyor. Mikrofon-ahize gibi bir sorun da yaşamadım. Umarım karşılaşmam, daha önce dediğim üzere cihazım garantisiz. Hakem heyeti gibi şansım da yok bu sebeple.

Umarım çoğu kullanıcı da herhangi bir sorunla karşılaşmaz. Bir ihtimal yazılım ile çözülebilir gibi.

• dgkn7 D kullanıcısına yanıt
    Ben varım hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.