Şimdi Ara

[DİKKAT] Xiaomi Redmi Note 8 Telefonunuzun Sensörleri Bozuk Olabilir (THH Kararı Eklendi.) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
581
Cevap
28
Favori
120.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sorun devam ediyorsa Hepsiburadadan aldığım ve hala kargoda olan cihazımi iade edeceğim açmadan . Ne diyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-218469438

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    İme sorgularında offical global version yazıyor fakat paylaşılanlardan çok korktum açıkçası kargo da baya gecikti hala gelmedi olmadı iptal edeyim

• Takip edelim.

• Xiaomi telefon alalım dedik sorunlardan kurtulamadık. Sensör sorunları, dokunmatik ekran algılamaması, ahize sorunu. Bu sorunlardan umarım kurtuluruz yoksa bu kadar kişinin başı yanacak. 11 güncellemesini bu yüzden merakla bekliyorum.
  • Merhaba arkadaşlar bı bakayım dedim foruma telefon sıkıntılı çıkti. İşin garip tarafı telefonda arkadaşla konuşurken mikrofonu kapatıyordu beklemeye aliyrodu telefon arkadaşta şakasına yeni aldığım için bozuk iade et onu falan diyordu cidden sıkıntılı çıkti. Şimdi forum üyelerinden iade eden ya da thh ye başvuran var mı? Ne yapılmalı sizce ya da ne yapmalıyız?

• Wesley Sniper kullanıcısına yanıt
    Bende de fail aldim ekranda

• Benim touch panelde fail aldı proximity ve accelerator de ne yapmalıyım . Proximity accelerator hatası alanlar bı touch panel testi yapıp bilgilendirebilir mi?

• .
  • işlemciler, entegreler, ekranlar amerikan/kore malı, sensörler çin malı heralde ana sorun bu
  • Bir umut güncelleme yapacağım umarım daha da kötüye gitmez cihaz.
  • Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar, moralinizi bozmak gibi olmasın ama xiaomi nin yazılımsal sorunlara müdahale etmesi, düzeltme yapması çoook zor çok.

Senelerdir xiaomi kullanıcısıyım, malesef yazılım ekibi berbat bu markanın.

• Xiaomi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-218469438

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Selam Arkadaşlar,

Redmi Note 8 PRO modelinde var mı böyle bir sıkıntı sorun yaşayan oldu mu ?
  • Yakınlık sensörü bende çalıştı son tahlilde. 25/26. satırmı ne. Oradan girip yavaşça yapınca PASS oldu.
    Sağ üst 3 nokta altında yapınca olmadı. Neyse zaten FAIL olsa da arada bir çalışır çalışmazdı.

Birde, Geliştirici ayarlarından '' En küçük genişlik '' değerini 370, ve normal menüden ekran yazı tipi boyutunu büyük yapınca dokunmatık sınır alanları muhtemelen genişlediğinden klavye sorunu sanki ama sanki bir az düzeldi gibi geliyor.

Plasebo olup olmadığını test ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.