Şimdi Ara

[DİKKAT] Xiaomi Redmi Note 8 Telefonunuzun Sensörleri Bozuk Olabilir (THH Kararı Eklendi.) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
28
Favori
120.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende denedim 2 testte pass çıktı note 8 pro kullanıcisiyim accelometer testini uygularken telefonu düz bir zemine ekranı ters çevirip koyun öbür türlü koyarsanız kamera çıkıntısı düz durmasını engelliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu kullanmıyorum ama kafalardaki soru işaretini kısmen giderir diye yazıyorum. Şu an kullandığım Huawei Asceng G7 telefonumda aynı sıkıntılar var fakat aldığımda yoktu ben ne zaman ROM yükledim kurcaladım -hatta androidi içinden komple sildim- o vakit sensörler sizlere ömür. Yani yazılım ile düzeltilebilir evet ama bunun için sensörün sağlam olması da gerekiyor ve sizler bunu servis dışında öğrenemezsiniz. Üzücü bir durum soranlara Note 8/Pro öneriyordum sanırım uyarmam gerekecek.

Not : BOE her zaman en iyisi değil G7 serisinde BOE'ler leş gibi sarıydı yana yana Tianma arıyorduk o zamanlar. Serisine göre değişiyor.
  • Bu soeunu yasayan arkadaslar, guncellemeden sonra duzeldi mi veya bir apk varmis ustteki sayfalarda paylasildi onu kurup onar dediginiz zaman duzelme oldu mu?
    Cevaplariniz onemli.

• 11 Güncellemesi gelmiş. İndiren var mı? sensör sorunu gitti mi? Ben daha indiremedim

• Ben sabah indirdim, klavyede benim zaten bir sıkıntım yoktu ama yakınlık sensörü problemi vardı. Tekrar tekrar kontrol ettim ve telefonu uzaklaştırınca siyah ekranda kalma sorunu çözülmüş görünüyor. Şu an için telefonda başka bir soruna rastlamadım, şunu da bir kez daha gördüm ki bizim millete pahalı ürün satmazsan ürün içine sinmiyor, "bu kesin sorunlu" deyip duruyor. Size bu telefonla ilgili soru soranlara direkt 5000 liralık telefon önerin uğraşmayın arkadaşlar.
  • Gereken test satırları herkez gibi bende de FAIL'idi.
    MIUI 11 den sonra da hala FAIL durumunda. Fakat reel kullanım benim için önemli. Reel testim sürüyor.
  • Yakınlık sensörü kalibrasyon hata demekte. Fakat Reel' de sorun görünmüyor. Olması gerektiği gibi çalışıyor. Ya biz beceremiyoruz test yöntemini. Veya test menüsü sıkıntılı.
  • Güncelleme ile düzelmedi bir şey. Herkese Mi öneren ben midem bulandı bu işten.
    Bari TR güncellemelerine bir iki kod iliştirin de düzeltin.
    MAdem olmuyor, ozaman Türkiye'ye sorunlu cihazları kakaladınız varsayımında haklı olabilirim.
  • Bi şekilde telefonun bu huyuna adapte olabildim. Çok takmamak la birlikte şu eleştirimi de yapıyorum.
    Öyle mağaza açıp şhow yapmaya benzemez XIAOMI. Yapabiliyorsan bu kadar sorunu yaşayan sayısı fazla olan bu modelin birebir değişimini yapmalısın! Bu, kronik bir hal aldı artık.
    Redmi note 5/6/7 kullanan biri olarak sensörleri hepsi sıkıntılı denk geldi. Aynı sensör aynı parçalar = aynı sonuç...

Sayenizde takar oldum bu durumları. GM' e dönsem hiç değilse sorun olsa değişirler umidi var içimde. Olmadı Xiaomi. Haftada bir model yapıp show yapacaığınıza bu gibi aksaklıkları giderin. Adam gibi kontrol edin şu cihazları. Ucuzluk ilkesini de beceremiyorsanız sensörün panelin kalitelisini koyun. Bu millet, 3 kuruş fazla vermeye alışık. Ucuzun ucuzunu bekleyen de bunlara katlanmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 25 Kasım 2019; 14:50:54 >
  • Evet hocam ben de n11 den aldım cihazı ama telefon görüşmesi sırasında ben öyle bir sıkıntı yaşamadım. Ama ayrlardan Proximity (Yakınlık ölçer) Testinde fail hatası verdi.Aklım çok karıştı açıkçası. klavye ile bir sorunum vardı bir tek oda MIUI 11 ile çözüldü

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.