Şimdi Ara

[DİKKAT] Xiaomi Redmi Note 8 Telefonunuzun Sensörleri Bozuk Olabilir (THH Kararı Eklendi.) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
28
Favori
120.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alma arefesindeyidim konuyu görünce tedirgin oldum, kararsız kaldım. Fiyatının düşme sebeplerinden biri olabilir mi? Eşimde note 6 pro kullanıyor.Herhangi bir sorundan bahsetmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.getdroidtips.com/how-to-fix-poor-proximity-sensor-performance-issue-on-any-redmi-device/
    Eski xiaomilerde de olabiliyormuş yazılımsal gibi duruyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NDTV Gadgets 360
    Redmi Note 8 Receiving Update to Fix Voice Call Bug in India
    https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/redmi-note-8-voice-call-audio-fix-update-in-india-xiaomi-2124049

Telefon konuşmasındaki sıkıntıyla ilgili hindistanda güncelleme yayınlamışlar. Ben de perşembe sipariş ettim inşallah düzeltebilirler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-218469438

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Beklemedeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-218469438

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Redmi Note 8'de 2 tane panel olduğunu duymuştum ben, Tianma ve Huaxing olmak üzere. Boe ve Shenchao panellerin bu cihazlarda kullanıldığına hiç denk gelmedim.
  • Ekran paneli markasını öğrenemedim sadece.

• @kartalaraz isimli üye
    "Repair Droid System Pro apk indirin repair now edin işlem bitsin telefonu yeniden başlatın sıkıntınız kalmaz arkadaşlar. Sensör için. Bende işe yaradı."

yazmış aşağıdaki linkte,:
    donanımhaber forum
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] » Sayfa 130 - 469
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140942055

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahoiz -- 24 Kasım 2019; 23:4:42 >

• Umarim herkesin sorunu cozulur. Ona gore siparisimi vericem veya guncelleme gelmesine kadar bekleyecegim.

• sakkin kullanıcısına yanıt
    fiyatın düşmesi malum kampanyalardan dolayı.
  • Merhabalar, TR(Kayıtlı) MIUI Global 11.0.1 sürüme sahip Note 8 Pro 6/64 GB kullanıcısıyım konuyu okuduktan sonra kendi cihazımda da bu testleri denedim ve bir konu dikkatimi çekti, yazınızda cihazımızı dümdüz bir zemine koyduğumuzda X,Y,Z nin sabit olması gerektiğini yazmışsınız. Ancak benim cihazımda sabit değiller ben mi birşeyleri yanlış anlıyorum yoksa anormal bir durum mı var?
  • Hocam İzmir optimum avm mi store ile görüşmüştüm genpa-kvk-evofone bu üç firma tr garanti olarak belirtmişti.
    Telefonu aldığım firma garanti süresince yazılımsal ve donanımsal arızalarda değişim hakkınız bulunuyor demişti

• konuyu açan ve bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim, sipariş vermeyi düşünüyordum, hatta bir kere sipariş verip iptal ettim. şimdilik beklemede kalacağım...

mi a3 modeli ile benzer testeleri yapabilir misiniz arkadaşlar, alternatif olarak mi-a3 düşünebilir miyiz...
  • Mi a2 kullanıyorum aynı sorun bende de var maalesef. Konuşurken çok sıkıntı yaratıyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.