Şimdi Ara

[DİKKAT] Xiaomi Redmi Note 8 Telefonunuzun Sensörleri Bozuk Olabilir (THH Kararı Eklendi.) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
28
Favori
120.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-218469438

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam bildigim kadarıyla evafone ve GENPA garantili bir cihaz aldım. KVK olmamasına dikkat etdim. Kutu içinden GENPA garantisi çıktı. Satıcıda ise BETPADIGITAL. Ses cızırtılı gelmiyor ve yanagım değince başka bir uygulama açılmıyor. Umarım sizin sorunlarınız en kısa zamanda çözülür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 11.11 de N11 ince hesaptan almıştım. Bu gün iade için kargoya verdim telefonu. Bende sadece yakınlık sensör sorunu vardı. 11 güncellemesi ile düzelmedi maalesef. Bakalım iade kabul edecekler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bahoiz

@kartalaraz isimli üye
    "Repair Droid System Pro apk indirin repair now edin işlem bitsin telefonu yeniden başlatın sıkıntınız kalmaz arkadaşlar. Sensör için. Bende işe yaradı."

yazmış aşağıdaki linkte,:
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140942055
    Bendeki cihazda bu durum yok.
    ancak olanlar bir önceki mesajımda yazan çözümü denediniz mi?
  • Denedim çözüldü yazıyor. Ancak sensör çalışmıyor

• Cihazda hiç bir sıkıntı yaşamadığım halde bu başlığı görünce ben de test menüsünü aktive ettim ve benim cihazda da ilgili test menüsünde yakınlık sensörü "calibration fail" oluyor. Accelerometer ise kalibrasyonu geçse de hiç sabit kalmıyor. (Burada ondalık basamakların fazlalığı ölçümün aşırı hassas olduğunu ve dolayısıyla da tamamen sabit değer göstermesinin çok zor olduğunu gösteriyor.)

Ancak; Sensor Test uygulaması ile tüm sensörleri test ettiğimde gördüm ki tüm sensörler sorunsuz çalışıyor.

Sadece yakınlık sensörü; belli bir mesafenin altını ölçmek yerine direk 0 cm olarak ölçüyor. Yani elinizi sensöe yaklaştırdıkça mesafe 5 cm'den 0'a doğru azalmak yerine sabit kalıyor, yaklaşık 1.5 cm mesafede ise 0 olarak ölçüyor. Sanırım yaşanan sıkıntı bundan kaynaklanıyor ve yazılımsal olma ihtimali var. Ya da çok ucuz bir sensör kullanıldığı için mesafeyi sadece 1-0 olarak ölçüyor olabilir.

Benim cihazın mikrofon ve kulaklık kalitesi ilginç bir şekilde mükemmel, hata daha önce kullandığım Samsung ve LG cihazlardan bile iyi.

Yine de konuyu takip ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 25 Kasım 2019; 20:9:37 >

• Bu ürünü cuma günü n11 den aldım.Bugun kargo geldi.Kargo posedini açmaya korkuyorum.Acıp denesem mi direk iade mi etsem.Kuponla aldım kupon geri yüklenir mi yüklenmesse bu fiyata telefon bulunur mu? Hata cıksa iade etsem degişir mi? Sizce ne yapmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktasonline

Bu ürünü cuma günü n11 den aldım.Bugun kargo geldi.Kargo posedini açmaya korkuyorum.Acıp denesem mi direk iade mi etsem.Kuponla aldım kupon geri yüklenir mi yüklenmesse bu fiyata telefon bulunur mu? Hata cıksa iade etsem degişir mi? Sizce ne yapmak lazım.
    Bence paketi açın, forumdan uzaklaşın, burada yazılanları unutun. bir kaç gün telefonunuzu kullanın. göreceksiniz ki buralarda yazılan sorunlar sizi çok rahatsız etmeyecek. belkide sorun olmayacak telefonda zaten.

N11 kuponları yükleniyor geri. Ama 11.11 kuponu ise sadece 1 gün aktif oluyor.

bu arada güzel telefon aldınız. Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahoiz -- 25 Kasım 2019; 22:22:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-218469438

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam dediğim üzere 2 tane panele denk geldim, gruplarda gördüğüme dayanarak konuşuyorum alayı Tianma panel, bir tek kendi cihazımda Huaxing panele denk geldim. Genel olarak Tianma ile üretilmiş bu cihazlar sanırım. Shenchao ve Boe paneller bu cihazda kullanılmadı diye biliyorum.

Ayrıca bugün günlük hayatta sensörleri denedim, sorunsuz biçimde çalışıyor, fakat sadece test menüsünde sorunlu gözüküyor. Endişelenecek bir durum olmadığını düşünüyorum, umarım da olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: toysican

Mi a2 kullanıyorum aynı sorun bende de var maalesef. Konuşurken çok sıkıntı yaratıyor.
    acaba sorunların sebebi muiu arayüzü mü diyeceğim ama biri a2 de de aynı sorun olduğunu yazmış
  • sensör sorunu durumunun halen sürüncemede kalması çok kötü oldu.

Pro sunun SAR değerlerinin yüksek olmasından dolayı pro olmayan bu modeline ümit bağlamıştım.

(online da Hindistan olabilecek sorunsuz versiyonuna da sadece online satış olduğu için sıcak bakmıyorum veya o camerası üstte pop up gibi bugün çıkar yarın çıkmaz dandik mekanızmalı mi 9 t midir nedir ona da güvenemiyeceğim)

yani sözün kısası gene telefonsuz kaldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaseminDH -- 26 Kasım 2019; 0:24:24 >
  • Arkadaşlar bu konuyla pek ilgili değil ama sormak istedim bilginiz vardır sizin ;

Bana güncelleme geldi sabah miu 11 işlerimden dolayı akşam yaparım dedim bıraktım. akşam eve geldiğimde de güncellemeyi bulamıyor artık. En son paketi indir dedim güncelleme sayfaındaki bişiler yükledi ama yine miu 11 olmadı. Bi kaç kişide daha olmuş bu sorun. Ne yapmalıyım sizce?

Cihaz : Redmi note 8
  • Sensörün nasıl kalibre edileceğini bulamamıştım. Sayenizde öğrenmiş oldum ancak ben de calibration fail uyarısını aldım. Klavye sorunu üstüne bu da eklenmiş oldu. Ayrıca canımı sıkan bir konu daha var bu sensörle alakalı. Parlaklık otomatikte benim. Bazen elim sensöre değince ekran iyice kararıyor bu normal ancak elimi çekince eski parlaklığa gelmiyor. Düzelmesi için telefonu ışığa tutuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfztkn -- 26 Kasım 2019; 1:38:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu sorunlar pro da da var mı acaba? Tam sipariş verecektik kafa karıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana hala n11 mi store mağazasından elime fatura ulaşmadı tüketici hakem heyetine nasıl başvurabilirim fatura olmadan çok sevinerek ve mutlu olarak aldığım telefonu böyle sorun ve sebeplerden dolayı değişim yapılsa dahi kullanabileceğimi düşünmediğim için para iadesi istemeyi düşünüyorum çok büyük hayal kirikligina uğradım eski telefonum resmi note 4 çok memnun olduğum için Xiaomi seçmiştim yine ama bu sefer beni büyük hayal kırıklığına uğrattı bu saatten sonra tekrar Xiaomi kullanabilirmiyim bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.