Bildirim
Dikkat ! Yüksek Güven İçerir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk maçtan yatar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Su mactan yatar dedikleri zaman nedense o maci dogru biliyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: j0j061
Su mactan yatar dedikleri zaman nedense o maci dogru biliyorum :)
Konuşmak için erken ama ilk çeyrek 55 sayı cıktı. Ha bu demek değildirki bu maç üst bitecek. Maç Sonu burdayım. Bol şanslar
Maçın sonucu 88-90 maç 192.5 baremden Alt oldu halen burada mısın ?
Tebrikler hocam ben de oynamistim beraber kazandik tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: orhuntas
Tebrikler hocam ben de oynamistim beraber kazandik tesekkurler
tebrikler kardeşim güle güle harca :) -
Var mi bugune kupon
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Araştırma yapıyorum. Forumda aynı başlığı atıcağım. Bol şanslar. -
quote:
Orijinalden alıntı: j0j061
Maçın sonucu 88-90 maç 192.5 baremden Alt oldu halen burada mısın ?
Adamsın :)
-
Biraz geç paylaştım kuponu kusura bakmayın ama bültene bakmam geç oldu kısaca maç analizlerini açıklamak istiyorum
Barcelona-Malaga = maçında barcelona normal süreyi önde kapatır. Ligi boşlamazlar.
Ofi - Kerkyra = Yunanistan Ligi'nde Ofi deplasmanına çıkacak Kerkyra'nın oranı yabancı şirketlerde 4,00'dan 2,75'e kadar düştü! İddaa'da Kerkyra oranı 3,10
Manchester Utd - Southampton = bol göllü maç bekliyorum. Erken kupon yapmak için yazdım bu maçı yalan yok.
Barcelona - Atletico Madrid = Bu maç bence katalanlar kazanacaklar. Bence Atletico Madrid'i takım yapan ilk kişilerden birisi bence kaleci Thibaut Courtois takımdan ayrıldıktan sonra Moya'ya güvenmiyorum. Onun için katalanlar benim için 1 adım daha önde.BOL ŞANSLAR...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X