Şimdi Ara

DİKTE sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6s telefonum var, dikte, konum servisi, siri vs. her daim etkin.. ama whatsapp'ta bazen kendi kendine pasif moda geçiyor, kullanamıyorum. mesajlarda bir sıkıntı yok ama dediğim gibi whatsappta bu sorunla karşılayıyorum. özellikle de araba kullanırken bana büyük bir zorluk oluyor haliyle..

programı silip tekrar yükledim ama sorun devam ediyor.. kendi kendine pasif ediyor, sonra bi ara bakıyorum aktif olmuş.. ne yapmamı önerirsiniz?

NOt: 6s ana konuya da yazdım bu sorunu ama trollerden dolayı cevap alamıyorum, ayrıca buraya da cevap verilmiyor. Yönlendirme için özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şagop -- 21 Kasım 2015; 13:24:22 >

• aha mesela şu an evdeyim, telefon şarjda.. bakıyorum dikte aktif durumda.. ama özellikle mi yapıyor bilmiyorum arabada, asansörde, yolda yürürken pasif
  • aynı sorun benimde başıma geldi araç kullanırken dikte ile watsupp mesjına cvp vereyim dedim ama malesef pasif durumdaydı internet bağlantısı ile ilgili bir problem olabilir mi acaba _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hat - Trick

aynı sorun benimde başıma geldi araç kullanırken dikte ile watsupp mesjına cvp vereyim dedim ama malesef pasif durumdaydı internet bağlantısı ile ilgili bir problem olabilir mi acaba _?

zannetmiyorum hocam çünkü safaride çalışıyordu. mesajlarda da çalışıyor..

zaten internet bağlantısı mesajlarda diktenin çalışması için de şart.. internet yoksa mesajlarda da , safaride de çalışmıyor..

bakın bu konuya kimse cevap yazmıyo sizden başka, ya yarın öbürgün kaza yaparsam bu mesaj yüzünden donanımcılara hesabını sorarım

• whatsapp i arka planda multitasking de kaydırıp silin tekrar acın mikrofon aktif olacaktır, ben sorunu bu şekilde çözüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçak modunu açıp kapatmak da çözüm olabiliyor.
  • Siri ve sikte internetle alakalı şeyler, o sırada internet yavaşlıyor ya da 3g den 2g ye geçiş yapıyor olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dikte internet ile alakalı doğru ama imessage de internet kullanıyor orada aktif bence whatsapp kaynaklı problem güncelleme ile çözülür

• quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

Siri ve sikte internetle alakalı şeyler, o sırada internet yavaşlıyor ya da 3g den 2g ye geçiş yapıyor olabilir.

Hocam öyle olsa mesajlarda da çalışmaması lazım. Sorun sadece vatsta o kesin. Yukarıda diğer arkadasım dediği gibi kapatıp açınca düzeldi

• Şagop kullanıcısına yanıt
    Bence sorun halâ internetle alakalı. O sırada whatssapp bağlanamamış olabilir.

• Bağlantı hızı yavaşladığı zaman dikte pasif hale geçiyor.
    Dikkat ederseniz şikayetleriniz arasında "asansör" var.
    Uçak modu ya da programı restart etmek de uygulamanın bağlantıyı tekrar aramasını sağlayıp, dikteyi tekrar aktif hale getirmesini sağlıyor.
    3G bile çok sıkıntı iken 4G Nasıl olacak bakalım!!!

Bu arada zayıf bağlantı ne alaka diyenler için bir örnek daha vereyim: edge ile açılmayan uygulamalarla çok karşılaştım. İşim gereği gün içinde süpersonik derecede saçma yerlerde bulunuyorum, eve dönmeden çalışmayan oyunlarım var.

• aynı sorunu bende yaşıyorum.telefonu kapatıp açınca düzeliyor.başka yolu yokmudur?yardımcı olursanız sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Alyaaa

aynı sorunu bende yaşıyorum.telefonu kapatıp açınca düzeliyor.başka yolu yokmudur?yardımcı olursanız sevinirim..

vatsapı kapatıp tekrar aç hocam düzeliyor. bu arada pil düşük modda olmamalı.

telefonu kapatmaya gerek yok yani o kadar . vatsap yeterli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.