Şimdi Ara

DİL BİGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11. sınıf tm öğrencisiyim ilkokulda ki haytalıklarım yüzünden dil bilgisinde biraz sorun yaşıyorum (özellikle cümlenin ögeleri). Dil bilgisine hem bi tekrar niteliğinde hemde temeli oluşturmak için hangi konulardan başlamam gerekli? Cümlenin ögelerine başlıyorum fakat bazı bölümlerde bilmediğim terimler geçiyor o yüzden anlamakta zorluk çekiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Femin gıdısat seklı var sozcuk turlerı eylem ek eylem falan
    Bunları bilmeden cumlenin ögelerini halletmen zor olur
    Cümlenin ögelerini de bir gün boyunca konuyla alakalı 100 soru çöz artık gözünle ayırırsın ögelere :D
    Ben yaptıysam dil bilgisini sen hayli hayli yaparsın hocam tek tavsiyem konuyu oku anla izle naparsan yap ama bol soru çözmeden anlaman sıkıntı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneme_programı kullanıcısına yanıt
    peki önerebileceğin bir kaynak var mı usta? Dün sıradışı analiz Dil Bilgisi sipariş ettim buna ek olarak ne almalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tapsy

peki önerebileceğin bir kaynak var mı usta? Dün sıradışı analiz Dil Bilgisi sipariş ettim buna ek olarak ne almalıyım?

Güvender türkçe soru Bankası

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Konu anlatim icin?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Konu anlatim icin?

11. Sınıfsın güvender yetişir, 600 sayfa falan :D
    Ama ne varsa çöz ya piyasada kaynak kalmasın :D

• birey yayınlarının konu anlatımlı soru bankasını alabilirsin konuyu kısaca anlatıyor sonra bir örnek veriyor örneğin altında cevabının açıklaması ve konuya girmeden önceki açıklama kısmında sınavda kaç tane filan çıktığı ve ipuçları filan yazıyor d&rda bulabilirsin veya nt

http://www.nt.com.tr/birey-ygs-turkce-konu-anlatimli-soru-bankasi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 24 Şubat 2014; 11:53:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.