Şimdi Ara

Rusça mı öğrenmeli İngilizce mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba İngilizce b1-b2 seviyesinde biliyorum. Bunu tabikide c seviyelerine çekmek istiyorum. Ama İngilizce dilini pek sevmiyorum genel olarak Rusça,Ukraynaca'ya ilgim var. He bu diller işime yarar mı,bilemem ama sanmıyorum. İngilizce şu an işim gereği gerçekten önemli bir dil. Ama bir sürü Ukraynalı arkadaşım var her yanlarına gittiğimde onlarla İngilizce konuşuyorum. Rusça da konuşmak istiyorum artık ama çok az kelime biliyorum. Onlar olmadığı zaman gerçekten sıkıntı oluyor benim için. Bankacılık/sigortacılık sektöründe çalışıyorum diyebilirim. Bu sektör için yurtdışı olanağı İngiltere ve Amerika. Yani İngilizce gerekli.

İki sene önce Rusça kursuna gittim. Pek kendimi verememiştim ona rağmen az bir şeyler öğrenmiştim. Hala aklımda bazı kelimeler/cümleler.

Diğer sorum da aynı anda iki dil birden öğrenilir mi? O kadar yazdım bari İngilizce ile Rusçayı aynı anda öğrenebilir miyim onu sorayım. Genelde bir dil öğrenilmeli deniyor sadece.

Son sorum ise Rusça ve İngilizce için kaynak önerebilir misiniz. Şimdilik rat.planet'in konularına bakıyorum. Sıfırdan başlayıp gramer + kelime çalışmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arapca ogren hocam dunya dili olacak yakinda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up çekelim

• Hocam ruski öğren kari kiz islerinde yardimi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rusça ile çince en çok rağbet görülen diller.
  • ingilizce giriş seviyesi için ideal önce ing öğren.
  • Kesinlikle rusça, eğer öğrenirsen senin için ingilizceye göre her açıdan daha faydalı olduğunu görüceksin zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanca mı,Fransızca mı ?
    13 yıl önce açıldı
    İtalyanca mı İspanyolca mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende ikisi de var.sana ne lazım
  • inglzice biktiysan ruscayida ayni sekilde bu seviyeye gleicne biktim yaa diyecen

kesinlikle Inglizceni iyice gleistir yanina rusca ogren derim yoksa cok pisman olursun, oncleik her zaman inglzice sonra cince, diye devam eder avruap hayalin varsa almanca
  • russki blyat
  • Ben Rusça öğreniyorum İngilizceye göre öğrenmesi daha keyifli bir dil.

• quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

Ben Rusça öğreniyorum İngilizceye göre öğrenmesi daha keyifli bir dil.
    zor mu peki?
  • Kiril alfabesini 1 günde öğrendim. Yurtdisindayim. İlk zamanlar boyle kelimeleri hemen unutuyordum. Ama burda herkes rusca konustugu icin kulagin asina oluyor alisiyorsun. Daha baslangic seviyesindeyim buraya geleli 2 ay oldu 1 ay iş yoğunluğundan ders calisamadim zaten. Rusca okuyabiliyorum ama ne anlama geldigini bilmiyorum sözlükten bakıyorum hep.

• Dil, dile değmeden dil öğrenilmez. Dilin dile değdiği dili öğrenmeniz dileğiyle.

• hangi dil ile pratik yapma şansın daha çoksa ona ağırlık vermeni tavsiye ederim. grammer kitaplarından hikaye kitaplarına atlaya atlaya dil öğrenilmez. ama diyorsan iki dilde de eşit şansım var o zaman ingilizce öğrenmeni tavsiye ederim. diğer dilleri ingilizceyi biliyorsan öğrenmek daha kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Arapca ogren hocam dunya dili olacak yakinda
    Bence Türkiye dili olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riven Mı -- 7 Eylül 2018; 17:2:57 >
  • Ingilizce öğrenmek bir tercih değil artık,zorunluluk.Sorman gereken soru ingilizceden sonra ne öğrenmeliyim olmalıydı.

• Rusça geçmişim var. Padejler hariç kolay ve zevkli bir dil

• Padejlere galiba daha gelemedim onlar ne oluyordu kursa gitmiştim A1 serfitifikası almıştım ama unuttum tabi işte. Günaydın,iyi günler,iyi geceler,adım şu,teşekkürler vs bunları biliyorum sadece

• Padejler ismin halleri oluyor. Zor olan yanı istisnalar çok ama öğrenilir, sorun yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.