Şimdi Ara

dil bilgisi öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tyt dil bilgim 2-3 net yazın youtubedan konu anlatımı izleyip 2 kaynaktan ilerlemeyi düşünüyorum kanal ve kitap önerebilirseniz güzel olur hocam

• 2 kaynağa gerek yok bence hocam bi kitap yeterli olur bilgi sarmal fena değil bence

• Bilgi Sarmal Dil Bilgisi SB güzel. Ben de 11 im çok az kaldı bitmesine bundan sonra kaynak çözmeyi düşünmüyorum denemelerle götürmeyi düşünüyorum.

Kanal olarak da Tonguç Kampüs ya da Enes Avcı bakabilirsin. Rüştü Hoca da olabilir.

• 12 senedir türkçe konularında aynı şeyleri görüp duruyoruz dil bilgisi eksiği olan mı var hala awk
  • kanal önermiyorum ben. onun yerine konu anlatımı için karekök mps türkçe kitabını öneririm. testleri pek hoşuma gitmemişti ama konu anlatımı mükemmel. yanına da bilgi sarmal veya hız ve renk soru bankalarından birini alırsanız eksiğiniz kalmaz. soru çözmek için tek kitap yeterli. çıkmışlar ve denemeler ile dil bilgisini fulleyebilirsiniz. bir haftada sıfırdan halletmiştim ben dil bilgisini. kolay gelsin.
  • enes avcı youtuber değil miydi la şu oyun videoları çeken çocuk hani
  • Yazın bir sb sene içinde de 3d dil bilgisi denemeleri yanlış yaptığın sorulara sonradan bakıp mini tekrar yaparsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Yabancı Dil Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgi sarmal dil bilgisi soru bankasını bitir sonra 3D Dil bilgisi 30'lu denemesi bitir baya ilerlersin
  • @sriiouss Enes Avcı paraf yayınları yaz çıkıyor oynatma listesi. 345 in Türkçe videolarında da var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.